Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak mijają wakacje? Jakis wyjazd się szykuje a może juz był...?:)

pzdr.

Wczoraj wróciłam z nad morza. Codziennie rozmawiałam z rudą przez telefon :lol: Teraz troszkę pracy i wyjazd na gospodarstwo do wujka. Może uda mi się zabrać Lisę, byłaby w raju, o ile nie będzie tam innych psów :)

[quote name='Izabela124.']http://imageshack.us/a/img833/1349/7lht.jpg śliczna :)

;)

[quote name='Sonka95']Siemanko :)

Hej! :D

[quote name='kalyna']Wiki co znowu knujesz? szpiegowanie :hmmmm:

A Lisa jest wszechstronnym psem :loveu:

Z tego co próbowałyśmy to faktycznie prawie zawsze dawała radę :)

[quote name='Sonka95']Szkolenie :cool3: http://img17.imageshack.us/img17/4590/dxzh.jpg

Forma zabawy. Ona uwielbia sztuczki ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']a ten kaktus ma takie ładne kwiatki które u Ciebie zakwitły czy juz taki kupiłaś w sklepie ??:)

U mnie. Mam go już jakieś trzy lata :)

Posted

Lisiaczek :loveu:

a sfotografuj go całego :loveu:

my chcieliśmy kiedyś takiego kupić ale zawsze trafiliśmy na takie kaktusiki że te kwiatki były tylko do nich przyczepione :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Lisiaczek :loveu:

a sfotografuj go całego :loveu:

my chcieliśmy kiedyś takiego kupić ale zawsze trafiliśmy na takie kaktusiki że te kwiatki były tylko do nich przyczepione :roll:[/QUOTE]

Ja mam swój upatrzony sklep, gdzie pracuje mama koleżanki i zawsze mi podpowie którego wziąć :lol: Tego kupiłam jak nie miał kwiatków i dopiero w następnym roku puścił :)
A kwiatami mam parapet zastawiony i półeczkę. Biurko myszami, szafa na pół pokoju. Także moj mały pokoik wygląda jak graciarnia :evil_lol:
Lićkę jutro sfotografuję, bo aparat teraz rozładowany :)