wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 dOgLoV napisał(a):ale ładna wspólna fotencja :cool3::loveu: Wyglądam troszkę jak po tygodniowym tripowaniu, a nie wyjeździe wycieczkowym z pieskiem, a to było robione pierwszego dnia. Dziś jestem zombiaczkiem :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Wikiiiiiii :loveu: ale już dawno na dogo nie byłam ;) fotki śliczne, uwielbiam gryzonie, teraz nie mam żadnego bo 3 psy i kot w mieszkaniu to jest niezła rewolucja i nie miałabym dla nich czasu ;) szkoda mi kotka :( Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 magdabroy napisał(a):Myszątka :loveu: Mogę powrzucać więcej myszątek ;) *anusia&ajlu* napisał(a):Wikiiiiiii :loveu: ale już dawno na dogo nie byłam ;) fotki śliczne, uwielbiam gryzonie, teraz nie mam żadnego bo 3 psy i kot w mieszkaniu to jest niezła rewolucja i nie miałabym dla nich czasu ;) szkoda mi kotka :( A tak sobie o Tobie chyba w środę myślałam i chciałam napisać sms-a, ale mi się przysnęło :lol: Ślimaki jeszcze hodujesz? :lol: Jak będziecie gdzieś w okolicy to daj znać, bo chcę wreszcie Boo poznać :loveu: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a):Mogę powrzucać więcej myszątek ;) Tak, tak, tak :multi::multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a):Mogę powrzucać więcej myszątek ;) A tak sobie o Tobie chyba w środę myślałam i chciałam napisać sms-a, ale mi się przysnęło :lol: Ślimaki jeszcze hodujesz? :lol: Jak będziecie gdzieś w okolicy to daj znać, bo chcę wreszcie Boo poznać :loveu: nie ślimaków już dawno nie mam...nie wytrzymały moich warunków :/ a planuję być w Poznaniu w tym roku na wystawie ale to nie wiem czy zgłoszę Boo ale z Triną napewno będę chciała jechać ;) ja też o was myślałam i miałam dziś napisać sms ale weszłam na dgm ;) Quote
kalyna Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Gratuluję trzeciego miejsca :multi: przepraszam, ale nie mogłam być :placz: Wow masz myszki,a kiedy szczurki?? Wymiziaj Lisę :loveu: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='*anusia&ajlu*']nie ślimaków już dawno nie mam...nie wytrzymały moich warunków :/ a planuję być w Poznaniu w tym roku na wystawie ale to nie wiem czy zgłoszę Boo ale z Triną napewno będę chciała jechać ;) ja też o was myślałam i miałam dziś napisać sms ale weszłam na dgm ;) Na tej na jesień? :) A te ślimaki to zajebiaszcze były, ale już mi się odwidziały :lol: Kurde, zostawiłam ładowarkę do telefonu w Poznaniu i teraz muszę czekać aż mi doślą pocztą. Mam tylko nadzieję, że nigdzie nie zabłądzi jak listy :roll: [quote name='magdabroy']Tak, tak, tak :multi::multi: Najpierw Corrie :) Jeszcze była szczuplutka :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 kalyna napisał(a):Gratuluję trzeciego miejsca :multi: przepraszam, ale nie mogłam być :placz: Wow masz myszki,a kiedy szczurki?? Wymiziaj Lisę :loveu: Rezerwuj już termin na przyszły rok :evil_lol: Szczurki pewnie będą jak skończę tech. żebym mogła mieć z nimi częsty kontakt, a nie tylko na weekendy, bo jednak są bardziej wymagające niż myszy ;) Lisa odsypia wycieczkę :lol: Quote
*Magda* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 http://imageshack.us/a/img10/5923/60a4.jpg ale ona duża :crazyeye: albo Lisa taka mała :evil_lol: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='magdabroy']http://imageshack.us/a/img10/5923/60a4.jpg ale ona duża :crazyeye: albo Lisa taka mała :evil_lol: I jedno i drugie. Corrie jest gigantem, a Lisa jest mała :lol: Quote
Izabela124. Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Gratuluję 3 miejsca :) Fajne te myszencje :D Quote
Sonka95 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Lisa jak pilnuje Corri :loveu: http://imageshack.us/a/img10/5923/60a4.jpg Quote
wiki4 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Izabela124.']Gratuluję 3 miejsca :) Fajne te myszencje :D Dziękujemy :) [quote name='Sonka95']Lisa jak pilnuje Corri :loveu: http://imageshack.us/a/img10/5923/60a4.jpg Mogę nagrać filmik jak one się śmiesznie porozumiewają. Nie wiem wgl. jak Corrie traktuje Lise, bo ją zlewa jakby była przedmiotem :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 wiki4 napisał(a): Mogę nagrać filmik jak one się śmiesznie porozumiewają. Nie wiem wgl. jak Corrie traktuje Lise, bo ją zlewa jakby była przedmiotem :evil_lol: Nagraj nagraj :cool3: Sonia to świnki morskie traktuje jak szczeniaki i je zawsze liże :loveu: Quote
sunshine Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a Lisa na to robi am i mniam mniam mniam :D Mi się tęskni za papugą :( ale o ile psa nauczyłam że nie wolno to kot już raczej nie posłucha:P Quote
wiki4 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Sonka95 napisał(a):Nagraj nagraj :cool3: Sonia to świnki morskie traktuje jak szczeniaki i je zawsze liże :loveu: Jak mysza na nią wlezie to Lisa się przewraca na plecy. Mysz dominantka :evil_lol: sunshine napisał(a):a Lisa na to robi am i mniam mniam mniam :D Mi się tęskni za papugą :( ale o ile psa nauczyłam że nie wolno to kot już raczej nie posłucha:P Łeee, papugi bym nie chciała. Ani tego przytulić ani nic :lol: Quote
Sonka95 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 wiki4 napisał(a):Jak mysza na nią wlezie to Lisa się przewraca na plecy. Mysz dominantka :evil_lol: Myszka taka mała a Lise powala :evil_lol: Quote
wiki4 Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Jakie mamy ładne zdjęcie, bo mojego ryjca nie widać :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Fajna fotka :loveu:http://img543.imageshack.us/img543/7070/zok4.jpg Quote
betty_labrador Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 ojej jakie ładne wspólne zdjecie :loveu: a raczej zdjecia :) i mysie fajne, i mysia z piesiem :D:D wszystko takie sweet :D :) Quote
wiki4 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='Pauliii']jaki fejm , były na "elce" :razz: Mogliście też przyjść, mówiłam :lol: [quote name='dOgLoV']słodko :loveu: :loveu: [quote name='betty_labrador']ojej jakie ładne wspólne zdjecie :loveu: a raczej zdjecia :) i mysie fajne, i mysia z piesiem :D:D wszystko takie sweet :D :) Wszystko taaaaakie cukierkowe :lol: [quote name='Sonka95']Fajna fotka :loveu:http://img543.imageshack.us/img543/7070/zok4.jpg Biedny maltretowany piesek, pańcia ją na koncert zaciągnęła :shake: Quote
Recommended Posts