Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pauliii napisał(a):
gratulacje : D nawet nie wiedziałam ,że tam takie konkursy były ; p pewnie w niedziele ?

Patrząc jakby z tej górki to po prawej stronie :) Przed stanowiskiem fundacji i schroniska. Tylko właściwie to tam było ciągle coś dla ludzi i aportowanie. W sobote też było, ale co dokładnie to nie wiem :)

Sonka95 napisał(a):
3 miejsce no gratulacje :) Ja już się nie mogę doczekać DCDC w Warszawie :cool3:

Przejechałabym się jeszcze raz :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hej córcia :diabloti:

Hej mamiii :loveu:

Sonka95 napisał(a):
zawsze jest jakaś szansa na wygraną :) :diabloti:

Żeby wygrać, najpierw trzeba zacząć grać :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):

Żeby wygrać, najpierw trzeba zacząć grać :evil_lol:

Ja już myślałam , że grasz :evil_lol: na zdrapkach sa zawsze największe szanse :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja już myślałam , że grasz :evil_lol: na zdrapkach sa zawsze największe szanse :diabloti:

Muszę spróbować, a może zostanę milionerką :lol: Chociaż znając życie wszystko bym gdzieś składowała, bo jestem okropna sknera :oops: :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):

dokładnie , w totka nigdy nic nie trafiam a w zdrapkach małe kwoty ale zawsze ten 1 zł , 2 zł czy nawet 20 zł sie trafi :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja od jakiegoś miesiąca sie opanowuje i nie wydaje całego kieszonkowego nawet nie wiadomo na co :diabloti:

Wolę wydać coś na psa czy myszy, niż iść do galerii i wpaść w zakupowy szał :evil_lol: wgl. to nie lubie chodzić na zakupy i naprawdę muszę mieć dzień. A tak to mi mamusia kupuje ciuszki :loveu:

dOgLoV napisał(a):
dokładnie , w totka nigdy nic nie trafiam a w zdrapkach małe kwoty ale zawsze ten 1 zł , 2 zł czy nawet 20 zł sie trafi :diabloti:

Oooo, kiedyś w totka wygrałam 20zł, ale byłam smarkiem i mi zabrali :-(

Posted

dOgLoV napisał(a):
uoooooooooooo biedactwo :glaszcze:

A jeszcze wtedy nie miałam takich fajnych rodziców :shake::loveu:

Sonka95 napisał(a):
Mój brat to i tak ma największe szczęście ostatnio znalazł na festynie 40 zł , a ja przechodziłam obok i gapa nie zauważyłam :-o

Zamieńmy się braćmi, mój wszystko gubi...

Posted

dOgLoV napisał(a):
uooooooooo ale piękna paskuda :loveu:

-Mamaaaaa jest sprawa...
-Co zrobiłaś?
-A czy zaraz musi być coś?
-To o co chodzi?
-Przywioze myszy
-Nie ma mowy!
-Przecież ich tu nie zostawie, oni je maltretują, no mamaaaa
-Byle nie były białe
-Dobra!

:diabloti::diabloti::diabloti:

Niestety jedna umarła z wyczerpania jeszcze w internacie, a druga w domu i został tylko Charlie

Posted

wiki4 napisał(a):
-Mamaaaaa jest sprawa...
-Co zrobiłaś?
-A czy zaraz musi być coś?
-To o co chodzi?
-Przywioze myszy
-Nie ma mowy!
-Przecież ich tu nie zostawie, oni je maltretują, no mamaaaa
-Byle nie były białe
-Dobra!

:diabloti::diabloti::diabloti:

Niestety jedna umarła z wyczerpania jeszcze w internacie, a druga w domu i został tylko Charlie

i rzeczywiście nie jest biała :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']i rzeczywiście nie jest biała :diabloti:

Ani trochę :diabloti:

[quote name='Sonka95']Śliczna jest :loveu: http://img12.imageshack.us/img12/2120/98gk.jpg

To jest ON! Nie urażaj jego męskiej dumy :evil_lol: Chociaż on jest mniej męski od Corrie. Taki z niego leluś kochany mój alergik i ciapciak :loveu:

A to Corrie. Baba, która ciągle ma okres bo humorki... :roll: Taka mysia odmiana jamnika :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Ani trochę :diabloti:

To jest ON! Nie urażaj jego męskiej dumy :evil_lol: Chociaż on jest mniej męski od Corrie. Taki z niego leluś kochany mój alergik i ciapciak :loveu:

A to Corrie. Baba, która ciągle ma okres bo humorki... :roll: Taka mysia odmiana jamnika :lol:

słodka :loveu:

w ogóle ładne zdjęcia :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
słodka :loveu:

w ogóle ładne zdjęcia :loveu:

Mój aparacik lepiej sobie radzi z zbliżeniami. Chodź z myszami wszystkie ładne zdjęcia są fuksem :lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Oj przepraszam :oops: :evil_lol:

Masz szczęście, że jest głuchy. Przynajmniej tak podejrzewam, bo nie reaguje na żadne dźwięki

A to my. Jestem sobie dwukolorowa :evil_lol: