Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 3 miejsce no gratulacje :) Ja już się nie mogę doczekać DCDC w Warszawie :cool3: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Pauliii napisał(a):gratulacje : D nawet nie wiedziałam ,że tam takie konkursy były ; p pewnie w niedziele ? Patrząc jakby z tej górki to po prawej stronie :) Przed stanowiskiem fundacji i schroniska. Tylko właściwie to tam było ciągle coś dla ludzi i aportowanie. W sobote też było, ale co dokładnie to nie wiem :) Sonka95 napisał(a):3 miejsce no gratulacje :) Ja już się nie mogę doczekać DCDC w Warszawie :cool3: Przejechałabym się jeszcze raz :lol: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a): Przejechałabym się jeszcze raz :lol: To przyjeżdżaj do Warszawy we wrześniu :cool3: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Sonka95 napisał(a):To przyjeżdżaj do Warszawy we wrześniu :cool3: Jak wygram w totka to przyjadę :lol: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a):Jak wygram w totka to przyjadę :lol: zawsze jest jakaś szansa na wygraną :) :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 dOgLoV napisał(a):hej córcia :diabloti: Hej mamiii :loveu: Sonka95 napisał(a):zawsze jest jakaś szansa na wygraną :) :diabloti: Żeby wygrać, najpierw trzeba zacząć grać :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a): Żeby wygrać, najpierw trzeba zacząć grać :evil_lol: Ja już myślałam , że grasz :evil_lol: na zdrapkach sa zawsze największe szanse :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja już myślałam , że grasz :evil_lol: na zdrapkach sa zawsze największe szanse :diabloti: Muszę spróbować, a może zostanę milionerką :lol: Chociaż znając życie wszystko bym gdzieś składowała, bo jestem okropna sknera :oops: :diabloti: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja już myślałam , że grasz :evil_lol: na zdrapkach sa zawsze największe szanse :diabloti: dokładnie , w totka nigdy nic nie trafiam a w zdrapkach małe kwoty ale zawsze ten 1 zł , 2 zł czy nawet 20 zł sie trafi :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ja od jakiegoś miesiąca sie opanowuje i nie wydaje całego kieszonkowego nawet nie wiadomo na co :diabloti: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja od jakiegoś miesiąca sie opanowuje i nie wydaje całego kieszonkowego nawet nie wiadomo na co :diabloti: Wolę wydać coś na psa czy myszy, niż iść do galerii i wpaść w zakupowy szał :evil_lol: wgl. to nie lubie chodzić na zakupy i naprawdę muszę mieć dzień. A tak to mi mamusia kupuje ciuszki :loveu: dOgLoV napisał(a):dokładnie , w totka nigdy nic nie trafiam a w zdrapkach małe kwoty ale zawsze ten 1 zł , 2 zł czy nawet 20 zł sie trafi :diabloti: Oooo, kiedyś w totka wygrałam 20zł, ale byłam smarkiem i mi zabrali :-( Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a): Oooo, kiedyś w totka wygrałam 20zł, ale byłam smarkiem i mi zabrali :-( uoooooooooooo biedactwo :glaszcze: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mój brat to i tak ma największe szczęście ostatnio znalazł na festynie 40 zł , a ja przechodziłam obok i gapa nie zauważyłam :-o Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 dOgLoV napisał(a):uoooooooooooo biedactwo :glaszcze: A jeszcze wtedy nie miałam takich fajnych rodziców :shake::loveu: Sonka95 napisał(a):Mój brat to i tak ma największe szczęście ostatnio znalazł na festynie 40 zł , a ja przechodziłam obok i gapa nie zauważyłam :-o Zamieńmy się braćmi, mój wszystko gubi... Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 A tej paskudy tu chyba jeszcze nie było :loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 dOgLoV napisał(a):uooooooooo ale piękna paskuda :loveu: -Mamaaaaa jest sprawa... -Co zrobiłaś? -A czy zaraz musi być coś? -To o co chodzi? -Przywioze myszy -Nie ma mowy! -Przecież ich tu nie zostawie, oni je maltretują, no mamaaaa -Byle nie były białe -Dobra! :diabloti::diabloti::diabloti: Niestety jedna umarła z wyczerpania jeszcze w internacie, a druga w domu i został tylko Charlie Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 wiki4 napisał(a):-Mamaaaaa jest sprawa... -Co zrobiłaś? -A czy zaraz musi być coś? -To o co chodzi? -Przywioze myszy -Nie ma mowy! -Przecież ich tu nie zostawie, oni je maltretują, no mamaaaa -Byle nie były białe -Dobra! :diabloti::diabloti::diabloti: Niestety jedna umarła z wyczerpania jeszcze w internacie, a druga w domu i został tylko Charlie i rzeczywiście nie jest biała :diabloti: Quote
Sonka95 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Śliczna jest :loveu: http://img12.imageshack.us/img12/2120/98gk.jpg Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='dOgLoV']i rzeczywiście nie jest biała :diabloti: Ani trochę :diabloti: [quote name='Sonka95']Śliczna jest :loveu: http://img12.imageshack.us/img12/2120/98gk.jpg To jest ON! Nie urażaj jego męskiej dumy :evil_lol: Chociaż on jest mniej męski od Corrie. Taki z niego leluś kochany mój alergik i ciapciak :loveu: A to Corrie. Baba, która ciągle ma okres bo humorki... :roll: Taka mysia odmiana jamnika :lol: Quote
łamAga Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='wiki4']Ani trochę :diabloti: To jest ON! Nie urażaj jego męskiej dumy :evil_lol: Chociaż on jest mniej męski od Corrie. Taki z niego leluś kochany mój alergik i ciapciak :loveu: A to Corrie. Baba, która ciągle ma okres bo humorki... :roll: Taka mysia odmiana jamnika :lol: słodka :loveu: w ogóle ładne zdjęcia :loveu: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 dOgLoV napisał(a):słodka :loveu: w ogóle ładne zdjęcia :loveu: Mój aparacik lepiej sobie radzi z zbliżeniami. Chodź z myszami wszystkie ładne zdjęcia są fuksem :lol: Quote
wiki4 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='Sonka95']Oj przepraszam :oops: :evil_lol: Masz szczęście, że jest głuchy. Przynajmniej tak podejrzewam, bo nie reaguje na żadne dźwięki A to my. Jestem sobie dwukolorowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts