Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

Pauliii napisał(a):
w takim razie spróbuję być w niedzielę :) a mniej więcej w jakich godz będziesz : p ?

ale widać też ,że sprawia jej to radość .... no i wygląda uroczo :D

Około 11 postaram się już być o ile nie zabłądzę :lol:

Bo ona jest urocza, ale wkurzająca :D

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
ooo byłyście na spacerze... ale tych fot mogłoby być więcej :diabloti:

Biedna Lisa, musi się upominać, aby dostać jeść.... :evil_lol:

Łee tam, narzekaasz :D

Pojechałaś i nie ma kto jej dokarmiać :diabloti:

Wercia40 napisał(a):
Paulina - nie zapomnij zabrać telefonu !!! :diabloti:
a to wy o tym schronisku mówicie ? :D

O tym w Henrykowie :)

dOgLoV napisał(a):
zdjęcia :multi::loveu:

:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Skaleczył się, przyszedł cały zakrwawiony. Przemyliśmy mu to, nie miał dużej ranki, takie ot zadrapanie, a krew kapała ciurkiem. Zawinęłam, bo myślałam, że się zakrzepnie i przestanie. Przez noc nie przestała, rano mama jechała z nim do kliniki. Po prostu nie krzepła mu krew. Dodatkowo weterynarz podejrzewała białaczkę i zarażenie jakimś wirusem, nie wiem jakim, bo mama nie umie mi przekazać, a na razie nie mam sił żeby się w to zagłębiać. Podłączony był do kroplówki z lekiem przeciwbólowym i jak tracił oddech to weterynarz podała zastrzyk. Nigdy nie myślałam nawet, że może mieć takie zaburzenie, bo nigdy się nie skaleczył, a tu takie coś...

Posted

Szkoda kociaczka, bo miał dwa lata i jeszcze dużo życia przed nim. Nie wiem co będzie jak się Lisa zorientuje, że go nie ma. Byli bardzo zżyci :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Weźmiecie innego i też go z czasem pokocha :roll:[/QUOTE]

Myślałam już o tym, ale Filip ma alergię. Objawiła mu się jak już mieliśmy Leona, a przecież kota nie oddamy, i cały czas brał tabletki. Teraz jak nie ma kota, to tak nie bardzo żeby sprowadzić jakiegoś i żeby on się znowu męczył.

Posted

[quote name='wiki4']Myślałam już o tym, ale Filip ma alergię. Objawiła mu się jak już mieliśmy Leona, a przecież kota nie oddamy, i cały czas brał tabletki. Teraz jak nie ma kota, to tak nie bardzo żeby sprowadzić jakiegoś i żeby on się znowu męczył.[/QUOTE]

Musiała byś wybrac jakiegoś rasowca z antyalergiczną sierścia o ile sa w ogóle takie bo psy są sama mam takiego :lol: alergia to zuooooo :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Musiała byś wybrac jakiegoś rasowca z antyalergiczną sierścia o ile sa w ogóle takie bo psy są sama mam takiego :lol: alergia to zuooooo :shake:

Chyba sobie na razie odpuścimy.

Powklejam jeszcze jakieś zaległe zdjęcia na poprawę humoru. Te z środy :)

Mini winogronka :)

Posted

[quote name='magdabroy']Przykro mi :glaszcze:

:glaszcze::glaszcze:

[quote name='dOgLoV']słodkie zdjecia :loveu:

Bo moje zwierzakowo jest słodko wkurzające. Jak dostanę dziś weny to muszę rudą trochę przyciąć, bo aż wstyd z takim zapuszczańcem :lol:

Posted

Wolę jak jest tak na krótko, bo wtedy jej się nie robią takie supły, które później trzeba wycinać i niezbyt ładnie to wygląda :roll: