Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czasem się zastanawiam jak w takiej szkole jest.:):):) możesz iśc sobie np. na miasto i wgl ?

Do miasta troszkę mam, bo to jest wioska. Ogólnie plan dnia wygląda tak, że po szkole jest obiad, do 16:00 czas dla siebie, od 16:00 do 18:30 jest nauka własna, czyli absolutna cisza w internacie i trzeba się uczyć, choć w praktyce różnie to wygląda, o 18:30 jest kolacja i później czas wolny. Do 20:00 trzeba być w internacie bo już ciemno , a o 22:00 jest cisza nocna. Jak się wychodzi to trzeba się wymeldować, a jak przychodzi to zameldować ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
oo, a ogólnie podoba ci się :) ?

Pewnie. Czasem mam takie chwile, że mogłabym zamordować i narzekam, że chcę do domu, ale to mija po jakiejś godzince. Tylko ja to nerwus jestem :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Pewnie. Czasem mam takie chwile, że mogłabym zamordować i narzekam, że chcę do domu, ale to mija po jakiejś godzince. Tylko ja to nerwus jestem :lol:

:) jej chciałabym tak zamieszkać na tydzień, serio.;) a ile osobowe pokoje są ? :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
:) jej chciałabym tak zamieszkać na tydzień, serio.;) a ile osobowe pokoje są ? :)

Różnie, ale najwięcej to są trzy osoby. Ale same też dziewczyny mieszkają :)
Super ludzi można tam spotkać, bo to jest tacy sami swoi :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Różnie, ale najwięcej to są trzy osoby. Ale same też dziewczyny mieszkają :)
Super ludzi można tam spotkać, bo to jest tacy sami swoi :lol:

Naprawdę chciałabym tak na tydzień zobaczyć jak jest.:):loveu: ale co to była kwestia odległości że mieszkasz w internacie czy chciałaś ?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Naprawdę chciałabym tak na tydzień zobaczyć jak jest.:):loveu: ale co to była kwestia odległości że mieszkasz w internacie czy chciałaś ?

Odległości. Mam 42km. Chociaż jeden z nauczycieli codziennie z Leszna dojeżdża :)

dOgLoV napisał(a):
Jakie slodziaki :loveu: ja chce więcej :loveu:

magdabroy napisał(a):
Ja też :loveu:

dOgLoV napisał(a):
córka Ty sie słuchaj mam bo Tacie naskarżę :mad: :eviltong:

Jutro coś popstrykam :)