Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='understandme']Sto lat Lisiu :loveu:!

http://desmond.imageshack.us/Himg140/scaled.php?server=140&filename=dsc00027kx.jpg&res=landing zmoklaczek :evil_lol:

Nawet jak jest sucha to wygląda jak szczur ;)

[quote name='dOgLoV']zdjecia :crazyeye: wow :lol:

Lisa :loveu::loveu::loveu::loveu:

a jak kociaczki ?? :loveu:

Tak wracać z pustymi rękoma to nie wypada... :cool3:
Koteczek... Bardzo dobrze. Rozleniwił się. Całymi dniami śpi, a jego aktywność ogranicza się do przejścia na ogród jak nie pada i do miski jak pora jedzenia :lol:

Posted

Sto latek i jak najmilej spędzonych chwil z właścicielami :)
Bardzo pasuje do niej to imię! Jaka śliczna i zadbana, tylko podziwiać :) Widzę, że nieźle się wyhasała. A kociak cudowny, taki rudziutki i ten różowy nosek, świetne zestawienie. Skąd macie taką fajną odblaskową chustę? Bo do mnie pod koniec wakacji przyjeżdża piesa i dostałam lekkiego świra na punkcie akcesorii, bezpieczeństwa :S

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sunshine']ja tu wpadam bo usłyszałam że zdjęcia a tu lipa:D mnie też dawaj :D[/QUOTE]

Już, już. Mam pełno filmików i zanim to wszystko ogarnę, to tak z pół godzinki :D

[quote name='letsflyaway']Jest przepiękna! ;)[/QUOTE]

Dziękujemy :)

[quote name='Pauliii']śliczna niunia ;) !
[URL]http://desmond.imageshack.us/Himg98/scaled.php?server=98&filename=dsc09740a.jpg&res=landing[/URL] Zaborowo? :cool3: czy się mylę ...[/QUOTE]

Ano Zaborowo. I fajnie, że wreszcie się poznałyśmy, chociaż chodziłyśmy razem do szkoły :D

[quote name='Pestkaa']Sto latek i jak najmilej spędzonych chwil z właścicielami :)
Bardzo pasuje do niej to imię! Jaka śliczna i zadbana, tylko podziwiać :) Widzę, że nieźle się wyhasała. A kociak cudowny, taki rudziutki i ten różowy nosek, świetne zestawienie. Skąd macie taką fajną odblaskową chustę? Bo do mnie pod koniec wakacji przyjeżdża piesa i dostałam lekkiego świra na punkcie akcesorii, bezpieczeństwa :S[/QUOTE]

Dziękuję w imieniu zwierzaków :)
Chustę zrobiłam sama. Odblask jest z takiej kamizelki co z samochodu wzięłam. Doszyłam do obróżki, którą też sama zrobiłam. Niestety obróżka z chustką już wyszła z obiegu. Spadła mi z półeczki i Lisa postanowiła się z nią rozprawić. Zatrzask rozgryziony :D

Posted

[quote name='sunshine']nooo nie wytrzymam... odświeżam milionowy raz:P[/QUOTE]

Wstawiłam do Ciebie, do galerii. A czy resztę tu wrzucać, to nie wiem czy ma sens ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']dawaj reszte :lol:[/QUOTE]

Łoo rany, trochę tego jest. Zaraz zobaczę co ciekawsze i wrzucę może dziś jeszcze, a jak nie to jutro od razu z Lisowatymi :)