Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']http://img189.imageshack.us/img189/1738/obraz007oj.jpg jakie ona ma piękne długie futerko :loveu::loveu::loveu::loveu:

A ile błotka później było w domu :lol:

[quote name='Paula03']http://img35.imageshack.us/img35/7541/obraz012fc.jpg
Jaka minka :loveu: :loveu:

:loveu:

[quote name='Aleksandra95']z rana cudowna.:loveu:

Wtedy najlepiej, bo nie grzeje tak słońce mocno i jest przyjemne, chłodne powietrze :)

[quote name='understandme']ale wachlarz ma z ogona :loveu:

;)

[quote name='kalyna']jakie ona ma intensywne kolorki :loveu:

ps. już mieszkam w Lesznie jakby co :)

Jak chcesz to możemy się zmówić na zwiedzanie Leszna :lol:

Posted

[quote name='wiki4']A ile błotka później było w domu :lol:
[/QUOTE]

Oj tam błotko :evil_lol: tak patrząc na Lise to układ jej sierści wygląda zupełnie jak u Pepsi :evil_lol:

Dzisiaj przed biedronka widziałam jamnika identycznego jak Lisa , aż powiedziałam do "tatusia" o Wiki jest w sklepie bo Lisa na nią czeka :evil_lol:normalnie jej klon :crazyeye: już się nachyliłam żeby pstryknąć jej/ mu zdjęcie ale sie speszyłam bo ze sklepu jakis koles sie na mnie patrzył jak na idiotke i nie zrobiłam zdjęcia :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj tam błotko :evil_lol: tak patrząc na Lise to układ jej sierści wygląda zupełnie jak u Pepsi :evil_lol:

Dzisiaj przed biedronka widziałam jamnika identycznego jak Lisa , aż powiedziałam do "tatusia" o Wiki jest w sklepie bo Lisa na nią czeka :evil_lol:normalnie jej klon :crazyeye: już się nachyliłam żeby pstryknąć jej/ mu zdjęcie ale sie speszyłam bo ze sklepu jakis koles sie na mnie patrzył jak na idiotke i nie zrobiłam zdjęcia :eviltong:[/QUOTE]

Błotka trochę było :lol::lol:

Mamuuś, było trzeba pstrykać i uciekać :evil_lol:

Posted

[quote name='daria_zet']ja też leszno to bym się dołączyła, ale jestem pozbawiona zwierzynca[/QUOTE]
ja w sumie w Lesznie też pozbawiona zwierzęcia jestem :D dlatego Lisa musi nam wystarczyć ;)
no i serdecznie zapraszam ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Kociak się znalazł?

Dzwonił dziś pan, ze go widział i żałuje, że nie złapał. Powiedział, że następnym razem go weźmie zgarnie i zadzwoni. Także jestem dobrej myśli :)

[quote name='kalyna']ja w sumie w Lesznie też pozbawiona zwierzęcia jestem :D dlatego Lisa musi nam wystarczyć ;)
no i serdecznie zapraszam ;)

Zapraszamy, zapraszamy :) Myślę, że ruda będzie wniebowzięta :lol:
Kalyncia, napisałam Ci na gadu, jak możesz to wejdź :D

[quote name='daria_zet']ja też leszno to bym się dołączyła, ale jestem pozbawiona zwierzynca

To niic :) A jak w Koali? ;)

[quote name='kalyna']to napisz mi kiedy masz czas ;)

Czas mam codziennie. Mogę się dostosować do Twoich zajęć, tylko oprócz czwartków to po 16 jakoś dopiero :D

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ma czym merdać ;) Piękny ogon sobie wyhodowała :lol:[/FONT]

[quote name='dagaa111']http://img189.imageshack.us/img189/1738/obraz007oj.jpg
piękne pióro ma na ogonie :)

Taa... Cały czas jej się coś czepia jej ogona. Za to Leoś ma zabawę jak ona merda :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']o kurcze. :([/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']i co z Figusiem ?? :roll:[/QUOTE]

Rano byłam go odebrać od pana :multi::multi: