Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
niestety nie :( nie chce mi się tak daleko jechać.. może do Ostrowa się wybiorę, ale nie wiem :)

No trudno. Porobię zdjęcia na pewno :D

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No teraz to porzadnie dalas zdjec :loveu: mokre rude szczescie :loveu: u nas chociaz bylo buro i dosc chlodno to sherry weszla do jeziorka, nawet mam to udokumentowane choc fotki troche ciemne...

Posted

wiki i co było? bo ja obleciałam Rynek i manhattan i Galerię Leszno i niczego nie widziałam byłam na mieście 12-14 koło Trapezu też nic nie było :( a chciałam art do gazetki szkolnej :( znaczy art i tak jest ale jako że nie znalazłam imprezy to nazwałam impreza widmo. Daj znać jeżeli było to naniosę poprawki :) odezwij się na PW albo GG

Posted

daria_zet napisał(a):
wiki i co było? bo ja obleciałam Rynek i manhattan i Galerię Leszno i niczego nie widziałam byłam na mieście 12-14 koło Trapezu też nic nie było :( a chciałam art do gazetki szkolnej :( znaczy art i tak jest ale jako że nie znalazłam imprezy to nazwałam impreza widmo. Daj znać jeżeli było to naniosę poprawki :) odezwij się na PW albo GG

Też szłam przez rynek, parki, jakieś pół godziny czekałam tam na placu, dwa razy okrążyłam Trapez i nic! :angryy:

deer_1987 napisał(a):
No teraz to porzadnie dalas zdjec :loveu: mokre rude szczescie :loveu: u nas chociaz bylo buro i dosc chlodno to sherry weszla do jeziorka, nawet mam to udokumentowane choc fotki troche ciemne...

Jamnisie chyba lubią wodę, tylko muszą się do niej przekonać. A pływanie podobno dobrze robi :D

Posted

Lucky. napisał(a):
szkoda że tak późno się dowiedziałam, że ta akcja dziś się odbędzie ... ale pogoda też nieciekawa.
super te "mokre" zdjęcia.

U nas była ładna, ale... :mad:

deer_1987 napisał(a):
sherry nie lubi :P ale akurat tam smaka rzucilam :D

Lisa też najpierw za smakami, a teraz już za patykami, albo za kaczkami :lol:

Niufciak napisał(a):
http://img11.imageshack.us/img11/5996/obraz034ym.jpg
Jakie świetne oczy :loveu: Nie widziałam jeszcze takich u kota ;)

Zależy jakie światło jest :D Czasem ma niebieskie, zielone albo żółte :D

Posted

przeszlus napisał(a):
heloł !! co tu tak cicho ??

A jakoś tak... :lol: :loveu:

Niufciak napisał(a):
Ale fajnie ;) Super to musi wyglądać jak tak zmieniają kolory:loveu:

Nie patrzyłam na to nigdy z tej strony. Bo one tak nagle nie zmieniają. Tylko na dworze są bardziej niebieskie, a w domu pomarańczowo- zielono- niebieskie :lol:

-----------------
Chomiczki dziś były na spacerku :D:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
i co koty na wycieczke chomiczkow? Bo Lisek tak cudnie razem z chomiczkiem :loveu:

Figaro był w domu, a Leoś gdzieś łaził po sąsiadach :lol: Lisia lubi chomiczki :loveu: Ale musiałyśmy dłuuugo pracować żeby je zaakceptowała :D

Posted

daria_zet napisał(a):
hahaha.. Całus :)) słodko i pięknie <33

Taak, to było urocze. Chwyciła ją wcześniej łapkami za nosek, ale nie zdążyłam pstryknać ;)

westie_justa napisał(a):
Cudne fotki:D :loveu:
a moze Leoś wyszedł na miasto:lol:

Całkiem możliwe, choć do miasta mamy daleko :D
Ale kotom dzisiaj odbija :evil_lol: Na szafce leżała kiełbasa w siatce, a w tej siatce jeszcze jedna siatka z kabanosem. Nie wiem czemu tak, ale niech będzie. I nagle huk, bum i trzask. I słyszę, że siatka 'ucieka' na dwór. Oczywiście panika, że koteczek się udusi i biegnie na oślep, spadnie ze schodów... A on kiełbasę zgubił na schodach, a tego w tego kabanosa się wgryzł przez siatkę. Zastałam go takiego w tujach :evil_lol: Jako, że Figaro to okropny żarłok i jak widzi jedzenie to szału dostaje (wszyscy się pytają czy oby na pewno go nie głodzimy :evil_lol:) to tylko mu łapki przytrzymałam i na górę po pomoc. Figuś sam niósł kabanosa :lol: Oczywiście udało się go odzyskać, co prawda zmasakrowanego, a matka skończyła z dziurą w palcu od zębów :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Cudne chomisie :loveu: i koteczki :loveu:. A Lisa najcudowniejsza :loveu: :loveu: :loveu:

No, no co to za faworyzowanie :mad: :lol:

Lucky. napisał(a):
jak ja bym chciała żeby M była spokojna co do Marysi :)
Jedynie nie powarkuje jak mam ciastko...

Ja najpierw wyciszałam Lisę, a później 'waruj' i powolutku pozwalałam wąchać. Jak go przyduszała za mocno to było 'nie wolno'. A teraz jak widzi, że chomika wyciągam, to zaraz wskakuje na łożko i waruje w oczekiwaniu. A jak już położę chomiczka i on na nią wejdzie to się kładzie na plecach :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie moja wina, że psy kocham najbardziej :oops:

Dobra, niech będzie :lol:

understandme napisał(a):
http://img714.imageshack.us/img714/8361/obraz026g.jpg Jakie wielkie oczko :loveu: A koty ci nie chcę zjeść chomiczków? ;) Moje to by już pożarły bo łowne sa bardzo ;)

No właśnie chcą. Dlatego staram się żeby nie stanęły sobie na drodze. jak są w klatce to je ignorują, a poza wolę nie ryzykować ;)

Posted

To pilnuj, żeby czasem nie było przykrej niespodzianki. moje raczyły zaakceptować rybki w akwarium, jak miałam ryjówke przez jeden dzień małą, to pchały się do niej jak nie wiem :shake: