Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Mi tu przypomina krótkonogiego spaniela :D :loveu:

Kiedyś jakiś pan wmawiał mi, że mam spaniela miniaturkę i za nic nie chciał uwierzyć, że są też jamniki długowłose :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
aaa :)
ja w tamtych rejonach nigdy nie bywałam :)

Ja też nie, ale że koleżanka tam mieszka to tam się wybrałyśmy. W sumie nikt nie może zakazać żeby pies sobie latał, bo to prawna plaża nie jest :lol:

Posted

[quote name='understandme']Aj pewnie że się podoba tylko brakowało mi rudego trochę :D

http://img856.imageshack.us/img856/7000/obraz068c.jpg Świetne ujęcie :loveu:

Zalecam odwyk od rudości :lol:

[quote name='przeszlus']to jakiś staw a nie jezioro XO

Ty to bądź cicho lepiej! Jak się nie podoba, to nikt przecież Ci nie każe oglądać. To jest żwirownia, sztuczny zbiornik, potocznie zwany jeziorem ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale woda czysta się wydaję. :D widać dno.:loveu:

Lisa piękności.:loveu:

Bo woda jest czysta jak nad morzem, tylko dno jest takie miękkie i są wiry. Tam już się mnóstwo ludzi potopiło...

Posted

wiki4 napisał(a):
Bo woda jest czysta jak nad morzem, tylko dno jest takie miękkie i są wiry. Tam już się mnóstwo ludzi potopiło...

o matko. :( uważaj na Rudą.:loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
o matko. :( uważaj na Rudą.:loveu:

Daleko jej nie rzucam. Tylko kawałeczek żeby w razie jakby się coś stało to szybko zareagować. Wszyscy wiedzą, że tam tak jest, a i tak się kąpią... Więc to tylko głupota, a nie niedoinformowanie. Osobiście raczej bym sie nie odważyła tam wejść, choć jak byłam mniejsza to się tam często kąpałam, ale zawsze pod kontrolą :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Doczytałam trochę i na Konstytucji 1 maja będzie. Może koło MC na tym trawniku tam? A Ty będziesz?:D

niestety nie :( nie chce mi się tak daleko jechać.. może do Ostrowa się wybiorę, ale nie wiem :)