daria_zet Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 wiki tez mialam babkę z LO w gimnazjum jako nauczycielkę chemii... Jak my na nią klęliśmy... przez pierwszy rok. Dzisiaj jak zaczelam LO to jej dziekuję. PO prostu mam dużo łatwiej Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 daria_zet napisał(a):wiki tez mialam babkę z LO w gimnazjum jako nauczycielkę chemii... Jak my na nią klęliśmy... przez pierwszy rok. Dzisiaj jak zaczelam LO to jej dziekuję. PO prostu mam dużo łatwiej Może chodziłaś do tego samego gimnazjum? :lol: Jutro albo w sobotę, jak pogoda dopisze, to wybieram się z Lisą w Twoje okolice do lasu :lol: Quote
Lucky. Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a ja tak patrzę i miałaś mi zdjęcie klatki podrzucić :P Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Lucky.']a ja tak patrzę i miałaś mi zdjęcie klatki podrzucić :P Wczoraj też o tym myślałam wieczorem, ale jakoś lenistwo zwyciężyło :lol: Klatka Chrisa w budowie, ale Nucię mogę wstawić. Chwilunia :) Wiem, jest bałagan. Ale co jej uporządkuję to i tak robi swoje. Wiec to syzyfowa praca... Quote
przeszlus Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A ja mam fotki sokoczków :loveu: wciąż chcesz je zobaczyć ?? Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 przeszlus napisał(a):A ja mam fotki sokoczków :loveu: wciąż chcesz je zobaczyć ?? Głupie pytanie! Pewnie, że tak Masz doładowane? Bo na spanie jakoś nie mam dziś ochoty :lol: Quote
przeszlus Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 tak, ale nie pisz bo do jutra do południa telefon ma brat !!! (mój ma wi-fi a on sprawdzian z historii, sama rozumiesz :lol:) To jest/są moje Gerbi: ps: ewentualnie w niego strzelaj bombkami :lol: Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 http://i51.tinypic.com/fuz0rd.jpg Jakie słodkie to to :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaki masz teraz aparat? Quote
kalyna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 wiki4 napisał(a): Jutro albo w sobotę, jak pogoda dopisze, to wybieram się z Lisą w Twoje okolice do lasu :lol: ja zaczynam szkołę 3 października :) oo widzę kolejna osoba z Leszna :) Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 kalyna napisał(a):ja zaczynam szkołę 3 października :) Łii, to już niedługo! :loveu::loveu: Quote
przeszlus Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='wiki4']http://i51.tinypic.com/fuz0rd.jpg Jakie słodkie to to :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaki masz teraz aparat? tragiczny, a co ??? chcesz więcej szczegółów ?? Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 przeszlus napisał(a):tragiczny, a co ??? chcesz więcej szczegółów ?? Przydałaby się np. nazwa :D Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 przeszlus napisał(a):sony dsc s700 :lol: :) Porób im zdjęcia na dworze jak będzie cieplej :) Quote
łamAga Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdjęcia są słodkie :loveu: ale rzeczywiście mało :eviltong: Quote
przeszlus Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 dOgLoV napisał(a):Zdjęcia są słodkie :loveu: ale rzeczywiście mało :eviltong: i w dodatku jedno samej klatki !!! Quote
Karro Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tak tak zdjęć za mało rudych zwierząt, zdecydowanie za mało :) U nas nowe fotki ;) Quote
wiki4 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 understandme napisał(a):Tak tak zdjęć za mało rudych zwierząt, zdecydowanie za mało :) U nas nowe fotki ;) Nucia się nie podoba? Oj, będzie foch... :lol: Jutro postaram się do Was wszystkich zajrzeć ;) przeszlus napisał(a):i w dodatku jedno samej klatki !!! Wyżej masz Lisę... :roll: dOgLoV napisał(a):Zdjęcia są słodkie :loveu: ale rzeczywiście mało :eviltong: Jutro idziemy z koleżanką nad jezioro. Mam nadzieję, że psy się dogadają i będzie sielanka. Pewnie nie będą zwracały na siebie uwagi, bo tamta taka strachliwa troszkę, a Lisa nie zaczepia sama z siebie :lol: magdabroy napisał(a):Za mało zdjęć :mad: Oj tam oj tam :) deer_1987 napisał(a):i tylko jedno zdjecie Liska? Jedno tylko.... Quote
przeszlus Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 To że jest jedno Lisy, nie zmienia faktu że jest jedno samej klatki ;) Quote
wiki4 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 przeszlus napisał(a):To że jest jedno Lisy, nie zmienia faktu że jest jedno samej klatki ;) Też prawda :D Mam zdjęcia z nad jeziora, ale dłuuugo się ładują :shake: Quote
wiki4 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Zdjęcia z spacerku :) Doopki dwie :D Quote
Recommended Posts