kalyna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To może chcesz mi polski odrabiać ? :D siedzę dzisiaj godzinę już.. i dopiero polecenie ogarnęłam.. :( jakieś głupie. :/ oj z chęcią :) siostrze już "pomogłam" 3 wypracowania napisać :D ehh jak pomyślę, że za miesiąc będę myśleć nad tematem pracy licencjackiej to gorąco mi się robi :( Quote
Aleksa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 kalyna napisał(a):oj z chęcią :) siostrze już "pomogłam" 3 wypracowania napisać :D ehh jak pomyślę, że za miesiąc będę myśleć nad tematem pracy licencjackiej to gorąco mi się robi :( ja nie żartuje :diabloti: to dopiero masakra :( Quote
Yuveza Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 łojeje szkoła:P ja jesten zadowolona bo mam jutro lajtowy dzień :P niema matmy niema polaka 2 historie ze spoko gościem godzina wychowawcza w-f luzik:D Quote
Aleksa. Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 westie_justa napisał(a):łojeje szkoła:P ja jesten zadowolona bo mam jutro lajtowy dzień :P niema matmy niema polaka 2 historie ze spoko gościem godzina wychowawcza w-f luzik:D spoko, ja mam.. rano 2 x chemia, polski, matma, wf, ang nie jest źle. :cool3: Quote
kalyna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ja nie żartuje :diabloti: a co tam masz ciekawego do zrobienia? Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='przeszlus']o dyskach na komputerze, chyba o formatowaniu piszą, bo lookałem ostatnie stronki w poszukiwaniu fotek, i nic nie straciłem :) Nie pisz mi o szkole, na jutro mam nawet referat napisać o trzęsieniach ziemi...... E tam, referaty są fajne :D:D [quote name='kalyna']ahh jak ja tęsknię za takimi błahostkami do napisania :( Ja też mogę Ci coś dorzucić na nudne wieczory :cool3: [quote name='Aleksandra95']To może chcesz mi polski odrabiać ? :D siedzę dzisiaj godzinę już.. i dopiero polecenie ogarnęłam.. :( jakieś głupie. :/ To zazwyczaj jest tak, ze lepiej się komuś odrabia niż swoje :lol: [quote name='kalyna']oj z chęcią :) siostrze już "pomogłam" 3 wypracowania napisać :D ehh jak pomyślę, że za miesiąc będę myśleć nad tematem pracy licencjackiej to gorąco mi się robi :( A masz już jakiś pomysł? [quote name='westie_justa']łojeje szkoła:P ja jesten zadowolona bo mam jutro lajtowy dzień :P niema matmy niema polaka 2 historie ze spoko gościem godzina wychowawcza w-f luzik:D Ja dziś powinnam mieć biologie, dwa wf, historie, angielski, religie i plastyke. Ale nie mam, bo się rozchorowałam. W sumie mogę jeszcze chorować tak z tydzień bo jutro spr z soli :shock: [quote name='Aleksandra95']spoko, ja mam.. rano 2 x chemia, polski, matma, wf, ang nie jest źle. :cool3: Chemia jest a fe! ------------- I jakieś z cieplejszych dni jeszcze, bo teraz szaro i buro za oknem. Chociaż to chyba dobrze, bo Lisa cieczkuje :roll: Quote
łamAga Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 To majteczki Lisiakowej na tyłeczek i na spacer robić zdjęcia :eviltong: Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='dOgLoV']To majteczki Lisiakowej na tyłeczek i na spacer robić zdjęcia :eviltong: Przecież nie będzie w majtoszkach po mieście latać :lol: Quote
*Magda* Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wiki4 napisał(a):Przecież nie będzie w majtoszkach po mieście latać :lol: A dlaczego nie? :evil_lol: Poproszę więcej zdjęć rudych piękności :loveu: Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 magdabroy napisał(a):A dlaczego nie? :evil_lol: Poproszę więcej zdjęć rudych piękności :loveu: Jakoś sobie tego nie wyobrażam :evil_lol: Nie posiadam więcej. To co miałam to wstawiłam :roll: Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 deer_1987 napisał(a):A masz plany na sterylke? Jestem w trakcie pracowania nad przekonywaniem rodziców :D:D Quote
łamAga Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/8729/obraz049if.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='wiki4']Jestem w trakcie pracowania nad przekonywaniem rodziców :D:D Spoko daj mi ich przed monitor juz ja ich przekonam :evil_lol: Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='dOgLoV']http://img190.imageshack.us/img190/8729/obraz049if.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Spoko daj mi ich przed monitor juz ja ich przekonam :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Koty pogubiły zęby :evil_lol::evil_lol: Myślę, że na wiosnę ;) Quote
*Magda* Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wiki4 napisał(a): Koty pogubiły zęby :evil_lol::evil_lol: A zostawiłaś sobie jakiś na pamiątkę? ;) Quote
wiki4 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 magdabroy napisał(a):A zostawiłaś sobie jakiś na pamiątkę? ;) Nie znalazłam żadnego. Pewnie w ogrodzie pogubiły jak się bawiły :lol: Quote
Aleksa. Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 kalyna napisał(a):a co tam masz ciekawego do zrobienia? już zrobiłam.:) jak kotki szybko rosna. :) Wiki, chemia dla Ciebie a fe ? pomyśl, że mam rozszerzoną. :D Quote
przeszlus Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 U nas jest WOS- Wszystkich Ogarnia Senność. Taka sama jest historia, geografia, chemia i fizykka, a ja chcę chemię i fizę zdawać kiedyś :( ps: ale za to w tym roku 100% zdawalnośći matury u nas jest :loveu: Quote
zuza:D Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przekochane rudzielce i ten ostatni białasek również!:loveu: Quote
*Magda* Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 dOgLoV napisał(a):Wiki dawaj jakies zdjęcia :mad: No właśnie, dawaj foty :mad: Quote
gosiulaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Cześć Wam! Śliczne zwierzaczki, pozdrawiamy! ;) Quote
cockermaister Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 http://img535.imageshack.us/img535/7202/obraz013ki.jpg piękna jamniczka :loveu::loveu: zapraszam do naszej galerii na nowe zdjęcia :cool3::cool3: Quote
wiki4 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 [quote name='Aleksandra95'] Wiki, chemia dla Ciebie a fe ? pomyśl, że mam rozszerzoną. :D Mam panią, która uczy jednocześnie w liceum i wysoko stawia nam poprzeczkę :shake: [quote name='Sylwia K']prześliczne te rude kociaczki :loveu::loveu: [quote name='przeszlus']U nas jest WOS- Wszystkich Ogarnia Senność. Taka sama jest historia, geografia, chemia i fizykka, a ja chcę chemię i fizę zdawać kiedyś :( ps: ale za to w tym roku 100% zdawalnośći matury u nas jest :loveu: Na fizyce też zasypiam :evil_lol: Oprócz tego to jeszcze wyrobiłam sobie refleks, bo kolega z autyzmem ciągle mi rzeczy porywa :evil_lol: [quote name='zuza:D']Przekochane rudzielce i ten ostatni białasek również!:loveu: Jest jeszcze czarno biały chomiś :) I planuję szczurka :D [quote name='dOgLoV']Wiki dawaj jakies zdjęcia :mad: [quote name='magdabroy']No właśnie, dawaj foty :mad: Już, już. Już więcej do tego informatyka nie dam! Nie wgrał mi programu o który prosiłam, jak wstawiam zdjęcia wszystko się zacina i wyłącza, a zdjęcia znikają :angryy: [quote name='gosiulaa']Cześć Wam! Śliczne zwierzaczki, pozdrawiamy! ;) Hej :) [quote name='cockermaister']http://img535.imageshack.us/img535/7202/obraz013ki.jpg piękna jamniczka :loveu::loveu: zapraszam do naszej galerii na nowe zdjęcia :cool3::cool3: Odwiedziłyśmy już :) Quote
Recommended Posts