Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje koty mają typowy BARF, wieczorem maluszki idą z Milką na polowanie. Bo na początku to ona im przynosiła myszki, a teraz same uczą się je zdobywać. Wczoraj Łatek taki gruby wrócił, że się przeraziłam, a Szary nie chciał przyjść, bo chyba nie złowił nic :( No i Milka pomaga mi je złapać, bo jak widzi, że żadne nie chce przyjść to miałczy, albo pędzi w krzaki :D
oczywiście dostają w domu 2 razy jeść, które jest dobre w dzień, bo wieczorem coś innego im świta w głowie :)

no i Ciap ja pół kości wieprzowej, a Sonia całą+plus coś jeszcze :)
u mnie też niesamowitą furorę robią korpusy :D

Posted

[quote name='deer_1987']Widzialas temat samopomoc w zywieniu/barf tutaj na dogo? No i sa te gotowe kostki ale to z tego co pamietam na raz musisz wiecej zamowic[/QUOTE]

No widziałam, czasem tam zagladam ;)

[quote name='understandme'][URL]http://img263.imageshack.us/img263/3565/dsc06758f.jpg[/URL] "tylko spróbuj mi to zabrać to zginiesz marnie! "[/QUOTE]

Mam filmik jeszcze jak leos wcina i tak śmiesznie warczy :)

[quote name='dOgLoV'][URL]http://img845.imageshack.us/img845/3718/dsc06732d.jpg[/URL]
[URL]http://img6.imageshack.us/img6/2791/dsc06736ut.jpg[/URL] nie boisz sie ze Ci uciekną ?? :lol:

[URL]http://img263.imageshack.us/img263/3565/dsc06758f.jpg[/URL] pasuje do niego imię killer :evil_lol:[/QUOTE]

Chris ma szelki, ale i tak ucieka więc muszę ich pilnować :D

Pamiętasz jak Ci wysłałam jego zdjecie jak sobie spał? :)

[quote name='kalyna']moje koty mają typowy BARF, wieczorem maluszki idą z Milką na polowanie. Bo na początku to ona im przynosiła myszki, a teraz same uczą się je zdobywać. Wczoraj Łatek taki gruby wrócił, że się przeraziłam, a Szary nie chciał przyjść, bo chyba nie złowił nic :( No i Milka pomaga mi je złapać, bo jak widzi, że żadne nie chce przyjść to miałczy, albo pędzi w krzaki :D
oczywiście dostają w domu 2 razy jeść, które jest dobre w dzień, bo wieczorem coś innego im świta w głowie :)

no i Ciap ja pół kości wieprzowej, a Sonia całą+plus coś jeszcze :)
u mnie też niesamowitą furorę robią korpusy :D[/QUOTE]

Kociaczki jak urosna to pewnie też będą sobie polowały, ale na razie nie. Jak je puszczam do ogrodu to nie pilnuję bo i tak nie wychodzą. A jak się wystraszą to uciekają do domu wtedy :lol:
Lisa jest maluśka i dostaje mało. Kiedy zaczynasz studia?

[quote name='Asiaczek']Straznicy:)
[URL]http://img200.imageshack.us/img200/5697/dsc06468h.jpg[/URL]

Rude Kocie Szczęście jest przeurocze:)

Pzdr.[/QUOTE]

Tak, tam moze się wyszczekać do woli;)

---------------------
Teraz przez pewien czas nie będę na dogo, bo komputer się zepsuł, a teraz piszę z szkoły :diabloti: Za to jak będzie naprawiony to zasypię zdjęciami zrobionymi w ten czas :D

Posted

jeszcze nie wiem, bo informacje podają bardzo późno, więc albo ostatni tydzień września albo pierwszy października :(
ja jeszcze żyje wakacjami i nie myślę o wracaniu do szkoły.. :)

ale szkoda z tym kompem :(

Posted

wiki4 napisał(a):

Chris ma szelki, ale i tak ucieka więc muszę ich pilnować :D

Pamiętasz jak Ci wysłałam jego zdjecie jak sobie spał? :)

To dobrze ze pilnujesz :eviltong:

Kurczaczek , nie pamietam , ale na pewno bylo slodkie :loveu:

Posted

Ania! napisał(a):
http://img193.imageshack.us/img193/3003/dsc06608g.jpg
[FONT="Comic Sans MS"]Piękne zdjęcie, piękny kociak i jeszcze moje ulubione umaszczenie :loveu:[/FONT]

Hej Aniu, miło że znów jesteś :)

Sylwia K napisał(a):

:loveu:

Aleksandra95 napisał(a):
jak się zajada.:D

Innego wyboru nie ma :lol:

przeszlus napisał(a):
Sorki że nie odpisałem ale konto mi bloki, i nie wiem kiedy gdzieś się po kartę wybiorę :)

Jakie słodkie fotki :)

Jak najszybciej :mad:

dOgLoV napisał(a):
To dobrze ze pilnujesz :eviltong:

Kurczaczek , nie pamietam , ale na pewno bylo slodkie :loveu:

Nuu, słodkie :loveu: Wtedy miał jeszcze katar i zaropiałe oczka :roll:

kalyna napisał(a):
jeszcze nie wiem, bo informacje podają bardzo późno, więc albo ostatni tydzień września albo pierwszy października :(
ja jeszcze żyje wakacjami i nie myślę o wracaniu do szkoły.. :)

ale szkoda z tym kompem :(

Bo my już czekamy na Ciebie :D:D

Komo jest, ale przeczyszczony z wszystkiego. Żadnych zdjęć, filmów. NIC... Nawet projektu do szkoły. Nic tylko iść się powiesić. A tyle go robiłam :shake:

Posted

wiki4 napisał(a):

Bo my już czekamy na Ciebie :D:D

Komo jest, ale przeczyszczony z wszystkiego. Żadnych zdjęć, filmów. NIC... Nawet projektu do szkoły. Nic tylko iść się powiesić. A tyle go robiłam :shake:

oo jak miło :)

dlatego ja mam dysk podzielony na 4 :) więc ja jest format to tylko dysk C, gdzie praktycznie nic nie zapisuję. Wszystko inne na 3 pozostałych dyskach :) Które po formatowaniu itp zostają :lol:

Posted

kalyna napisał(a):

dlatego ja mam dysk podzielony na 4 :) więc ja jest format to tylko dysk C, gdzie praktycznie nic nie zapisuję. Wszystko inne na 3 pozostałych dyskach :) Które po formatowaniu itp zostają :lol:

To już chyba wyższa filozofia :lol: Nie na mój rozumek, przynajmniej nie dzisiaj. Drugi dzień w szkole, a padam już z wycieńczenia :evil_lol: Także dobranoc wszystkim :D

Posted

wiki4 napisał(a):
To już chyba wyższa filozofia :lol: Nie na mój rozumek, przynajmniej nie dzisiaj. Drugi dzień w szkole, a padam już z wycieńczenia :evil_lol: Także dobranoc wszystkim :D

dobranoc :)
najgorsze pierwsze dni, bo trzeba się przyzwyczaić :D ja będę cierpieć w październiku :D:D:D
ja tego też nie umiem robić, więc zrobił mi to informatyk :) a jaka wygoda :loveu:

Posted

wiki4 napisał(a):
To już chyba wyższa filozofia :lol: Nie na mój rozumek, przynajmniej nie dzisiaj.

kalyna napisał(a):
ja tego też nie umiem robić, więc zrobił mi to informatyk :) a jaka wygoda :loveu:

Nie musi być informatyk ;) poszukaj kogoś kto ma pojęcie jak się "poruszać" po BIOS'ie. Mój mąż sam porobił partycje na dysku (bo o tym mówicie) i rzeczywiście jest to bardzo wygodne :)

Posted

kalyna napisał(a):

ja też na C nic nie zapisuję tylko na innych dyskach, wtedy jest dużo bezpieczniej, nic przy formatowaniu ważnego nie przepada

Posted

dagaa111 napisał(a):
ja też na C nic nie zapisuję tylko na innych dyskach, wtedy jest dużo bezpieczniej, nic przy formatowaniu ważnego nie przepada

Miałam wszystko na D, a i tak przeczyściło...

Posted

o dyskach na komputerze, chyba o formatowaniu piszą, bo lookałem ostatnie stronki w poszukiwaniu fotek, i nic nie straciłem :)

Nie pisz mi o szkole, na jutro mam nawet referat napisać o trzęsieniach ziemi......

Posted

przeszlus napisał(a):

Nie pisz mi o szkole, na jutro mam nawet referat napisać o trzęsieniach ziemi......

ahh jak ja tęsknię za takimi błahostkami do napisania :(

Posted

kalyna napisał(a):
ahh jak ja tęsknię za takimi błahostkami do napisania :(

To może chcesz mi polski odrabiać ? :D siedzę dzisiaj godzinę już.. i dopiero polecenie ogarnęłam.. :( jakieś głupie. :/