Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciapkowa. napisał(a):
Figaro to mój ulubieniec :) PIĘKNY!

A zdjęcia z nowego aparatu genialne, takie żywe kolory ;)

Też mi się podoba :)

deer_1987 napisał(a):
Oj nie? :( tak sie zachwycasz sherry ze myslalam ze lubisz :( to czemu jest u Was jamnis a nie cos z listy tych co Ci sie podobaja?

Tzn. lubię, ale jeśli ja bym miała decydować to na pewno by nie padło na jamnisia. Mama chciała jamnika, więc jest jamniś i nie narzekam. Na początku byłam troszkę zła, ale po paru godzinach ją pokochałam i kocham do dziś. Marzy mi sie w przyszłości husky i amstaff. Oczywiście jak już będę mieszkać na swoim i mieć warunki. Oby się udało ;)

Posted

wiki4 napisał(a):

Tzn. lubię, ale jeśli ja bym miała decydować to na pewno by nie padło na jamnisia. Mama chciała jamnika, więc jest jamniś i nie narzekam. Na początku byłam troszkę zła, ale po paru godzinach ją pokochałam i kocham do dziś. Marzy mi sie w przyszłości husky i amstaff. Oczywiście jak już będę mieszkać na swoim i mieć warunki. Oby się udało ;)

Obecnie, jak przyglądam się psom, to raczej na pewnie NIE husky i NIE amstaff... Mam kilka ras, ale jest ich sporo.... więc zostaję przy baskach;)

Pzdr.

Posted

no to faktycznie odbiera jamniś trochę od amstafa i haskiego.. :)
mi się marzą 2 wielkie psy i jeden mały :)
więc mam jednego wielkiego i jednego małego, więc do mojej idylli brakuje tylko jednego wielkiego :D

Posted

[quote name='przeszlus']"Fifaro" i tak najlepszy xD

http://img688.imageshack.us/img688/7355/dsc04793y.jpg
Ona zawsze taka była, czy to wina kolorów ( tamtego aparatu, lub tego ) :p
Co to za Soby, i czemu nie nikon lub Canon ?? ^^

Oj, wujciu Hubercie, nie możesz mi tak synusiów faworyzować :shake:
Teraz zrobiła się trochę ciemniejsza :)
Bo tylko na ten się zgodzili, a lepsze to niż nic :D

[quote name='Asiaczek']Obecnie, jak przyglądam się psom, to raczej na pewnie NIE husky i NIE amstaff... Mam kilka ras, ale jest ich sporo.... więc zostaję przy baskach;)

Pzdr.

Baski też są cudne :)

[quote name='dagaa111']http://img88.imageshack.us/img88/2220/zdjcie0648t.jpg
o kolejne rudzielce widzę :loveu:

ja na husky'ego bym się w życiu nie zdecydowała, trochę mnie przerażają tą wielką pasją do ciągnięcia :lol: na amstaffa już prędzej, ale wolę staffiki

Kolejne :lol:
Staffiki też są fajne, zobaczymy jak to będzie :)

[quote name='przeszlus']Oczywiście haszczaki są the best :)
Pamiętasz tego rudzielca co mi pokazywałaś ??
Wtej hodowli jest po niej teraz śliczny miot :loveu:
wyszły Adzie szczeniaczki :)

Nie pamiętam jakiego Ci pokazywałam, ale pamiętam tę rozmowę ;)

[quote name='kalyna']no to faktycznie odbiera jamniś trochę od amstafa i haskiego.. :)
mi się marzą 2 wielkie psy i jeden mały :)
więc mam jednego wielkiego i jednego małego, więc do mojej idylli brakuje tylko jednego wielkiego :D

Trochę... :evil_lol:
To trzymam kciuki za spełnienie tego marzenia :)

Posted

wiki4 napisał(a):
Taak, to on. Teraz też jeszcze czasem przychodzi i chce bajki na dobranoc, a idzie do 4 klasy. Wygląda jak dzieciak, nie? :evil_lol:

Wyobrażałam sobie jego jako małego chłopczyka a z niego to już młody przystojniacha jest :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Wyobrażałam sobie jego jako małego chłopczyka a z niego to już młody przystojniacha jest :evil_lol:

Gdzie tam! :eviltong: To nadal mały kurdupeć nad którym mogę się znęcać :diabloti:

:D:D

Posted

[quote name='wiki4']Gdzie tam! :eviltong: To nadal mały kurdupeć nad którym mogę się znęcać :diabloti:

:D:D

Nad takim słodziakiem sie znecac?? :mad: no wiesz Ty co :eviltong:

Lisa :loveu::loveu::loveu::loveu: