Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted (edited)

Przedstawiam Lisę :loveu:

Najbardziej mściwy, wredny, samolubny pies jakiego znam, ale jednocześnie jest milusia i kocham ją nad życie :loveu:
Zawsze postawi na swoim. Ja mówię siad, ona słyszy waruj. :diabloti:
Bo jamnik to nie pies, to JAMNIK :D
Cały czas się dokształcamy i razem idziemy przez życie. Głównie bawimy się w sztuczkowanie, bo to jest coś co uwielbia najbardziej :)

1.06.2013 Śpij spokojnie moje serduszko... :-(

Edited by wiki4
Aktualizacja
  • Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daisy666 napisał(a):
Witam po raz pierwszy. :D
Molutka słodkościi. xd
cÓd, miÓd i orzechy. xd

Hej :hand:
Dzieki ;) Dzisiaj dodam więcej zdjęć :razz:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jaki śliczny Puszek i Lisa :loveu::loveu::loveu: na ogól nie przepadam za jamnikami ( nie to że bym ich nie kochała czy coś po prostu nie podoba mi sie ta rasa xD) ale Lisa jest słooodka :loveu::loveu:

Witam w galerii :hand:

Dzięki ;) Ja również za jamnikami nie przepadałam ale Lisia skradła moje serce :loveu: Już lecę do Waszej galerii :)

Dzisiaj Lisa przez korytarz ,z rozpędu ... na Puszka!:diabloti:I dostała łapką po nosie ... Chociaż to też jej nie powstrzymało od zaczepek :lol:

P.S Mam pytanie ... Jak cytować kilka postów...? :oops:

Posted

wiki4 napisał(a):
Witam w galerii :hand:

Dzięki ;) Ja również za jamnikami nie przepadałam ale Lisia skradła moje serce :loveu: Już lecę do Waszej galerii :)

Dzisiaj Lisa przez korytarz ,z rozpędu ... na Puszka!:diabloti:I dostała łapką po nosie ... Chociaż to też jej nie powstrzymało od zaczepek :lol:

P.S Mam pytanie ... Jak cytować kilka postów...? :oops:

jak cytujesz normalne posty to obok jest multi post zaznaczasz kilka a pozniej dajesz normalnie cytuj mam nadziejje ze zrozumialas ten moj wywod xD
nie dziwie sie że skradła serduchoo:loveu::loveu:xD a Celia to nie galeria ;) tylko pies w schronisku ale bardzo dziekuje za odwiedzinki przyda sie jedna ciotka wiecej:multi:;):loveu::loveu: bo tam ich za wielu nie ma :roll:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jak cytujesz normalne posty to obok jest multi post zaznaczasz kilka a pozniej dajesz normalnie cytuj mam nadziejje ze zrozumialas ten moj wywod xD
nie dziwie sie że skradła serduchoo:loveu::loveu:xD a Celia to nie galeria ;) tylko pies w schronisku ale bardzo dziekuje za odwiedzinki przyda sie jedna ciotka wiecej:multi:;):loveu::loveu: bo tam ich za wielu nie ma :roll:

Zrozumiałam ;) I wiem że Celia to pies z schroniska ,ale to zdjęcie było takie śliczne ... :p

Nikolaaa napisał(a):
Ale masz cudeńka :loveu:
No i oczywiście witamy , i obiecujemy regularnie wpadać :razz:

Hej :razz: Już lecę do Dejzi ;)

Sylwia K napisał(a):
ale mały szkrab:loveu:
jest śliczna!

Dziękuję :loveu: Wpadnę też do Waszej Lusi ,ma taki śliczny banner ;):p

Posted

:p! Zdjęcia !:p

A kuku !

Tam siedział Puszek ... :diabloti:

Porwała mi ciastko :mad::diabloti:

Po co mi zabawki skoro mam papcie ! :roll: Ale za to ile radości :diabloti:

Tu już na podwórku ;)

Dzisiaj jadę kupić Lisie smyczkę :p Jak pójdziemy na 1 spacerek to będą zdjęcia ;)

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img30.imageshack.us/img30/4264/p1010138j.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/8021/p1010118l.jpg
śliczne !
kochane !
słodkie !
boskie !
fajowe !
super !

:eviltong:
i dziekuje xD a szkoda że nie jesteś z Krakowa to bym na wycieczce cie spotkała haha xD

Dzięki ;) A no szkoda że nie z Krakowa :roll:

[quote name='deer_1987']Ta mala jest cudna!!

Dziękuję :p

[quote name='deer_1987']i odbierz tez pw od nas ;) u nas najlepiej zerknac na pierwsza strone galeri a potem na strone www bo w galeri nie ma juz wszystkich zdjec.

Odebrane :cool2: