beatapd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witam, mam buldożka francuskiego, ma 11 miesięcy, od kilku dni zaczął sikać w nocy, a wychodzi na spacer tak samo jak poprzednio. Proszę o radę co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam Quote
Cirilla888 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Polecam przejść sie do weta i powiedzieć o dolegliwości, może piesio zwyczajnie przeziębił sobie pęcherz... Chociaż skoro to pies, toczasami tak bywa, że posikują po domu, znajoma swojego w pampersie musi w domu mieć, bo ciągle posikiwał:/ Więc zobacz o co chodzi u dobrego lekarza:) Quote
beatapd Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Dzięki za radę, chyba rzeczywiście będę musiała isć do weterynarz.;) Quote
Cirilla888 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Napisz później co z tego wyszło:) Quote
izabelb Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam niestety mam ten sam problem.mój psiak ma prawie 9 miesięcy i juz od tygodnia w każda noc posikuje. w dzień gdy jestem w pracy raczej mu się to nie zdarza tylko raczej w nocy.juz niewiem co robić :placz: Quote
Martens Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Może na początek skorzystaj z rady powyżej - złap mocz do badania, może pies ma po prostu przeziębiony pęcherz. Quote
izabelb Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Martens napisał(a):Może na początek skorzystaj z rady powyżej - złap mocz do badania, może pies ma po prostu przeziębiony pęcherz. dzięki, chyba jak to siusianie nie ustanie to i tak zrobię :) Quote
Recommended Posts