Simona Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ok roczna sunia wielkości whippeta szuka pilnie domu. Mała błąka się po wsi Perzyny, gdzie wszystkie okoliczne psy ja dominują i podgryzają, jest przyjaźnie nastawiona do ludzi, troszkę wychudzona. Ponieważ znajomi ktorzy ją dokarmiają niebawem opuszczą swój domek letniskowy mamy zamiar ja przewieśc do Zabrza i umieścić w jednym z pobliskich przytulisk. Pilnie szukamy dla niej domu stalego badź tymczasowego. Wszystkich którzy moga nam jakos pomóc prosimy o kontakt: bache@paczta.fm Quote
Ambra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 alez ładna wyglada na młodą - moze jakis hotelik bardziej, nie wiem jakie schronisko wchodzi w gre... biedna, pewnie przyjezdni sie pozbyli ciezaru...:angryy: Quote
Simona Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Ma świetny charakter, bardzo grzeczna, nie brudzi w domu. Jest w typie charta o kosmicznym ubarwieniu. Nie wiem jeszcze co z nią zrobię. Póki co do jutra jest u rodziców mojej koleżanki. Jutro trzeba ją gdzieś ulokować. Jakieś propozycje z domem lub hotelem koło Zabrza ? Quote
Simona Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 podnoszę temat bo czas nas goni. i podaję do siebie nr telefonu 509-370-241 W ten weekend mozliwy transport psa - w następne dni po wcześniejszym ustaleniu. Quote
Ambra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 podnosze, sprawa pilna ja nie znam hotelikow w okolicy Zabrza...:shake: Quote
PapryczkaChili Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 przepiękna... szkoda jej do przytuliska, tam ją psy zdominują :( jak ona taka uległa to nie ma tam za wielu szans, nawet na adopcję, bo jej nikt nie zauważy :( a nie można jej przetrzymac u kogoś i intensywnie szukac domku? jest naprawdę zjawiskowa !!! Quote
BasiaD Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Sunia na 1 do góry.. Moja poprzeeniczka ma rację, szkoda jej do przytuliska, śliczna jest i taka łagodna.... Quote
Simona Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dziś ją zawozimy do nowego domu! Mam nadzieję że znajdzie tam wszystko czego potrzebuje! Quote
Simona Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Sunia w nowym domu - będzie dobrze! Quote
Recommended Posts