darusia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 biedulek :( nie doczekał sie domku :placz::placz::placz: [*] bardzo mi przykro... Quote
Onaa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ale co się stało ??? Dlaczego ? Przecież był młodym fajnym psiakiem. Nie spodziewałam sie zupełnie czegoś takiego. Czy to dlatego że operacja nie wyszła czy było już za późno na to ? Przecież spędził już trochę czasu w schronisku i nic się nie działo. A teraz kiedy zaczęły prześwitywać promyki nadziei: kiedy już miał mieć dt i miał mieć szukany wspaniały domek stały to stało się to nieszczęście!!! :placz: :placz: :placz: Kolejny kudłacza, któremu się nie udało pomóc :-(. Quote
Jasza Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :crazyeye: Ale co się stało? Czy to podczas operacji? Kompletnie nie wiem co powiedzieć....:-(:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [FONT=Verdana]W trakcie operacji okazało się, że stan Borka jest dużo gorszy niż wskazywał obraz usg. Borek nawet po operacji nie miałby szans na normalne życie. Lekarz podjął decyzje o eutanazji. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
PapryczkaChili Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 :-(:-(:-( taka szkoda, że się nie doczekał... biedactwo malutkie :-( teraz już mu jest lepiej... Quote
Recommended Posts