Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uffff,dotarłam po dłuuuugim weekendzie . Idę dziś do Malucha i zobaczymy co da się zrobić... Porozmawiam z lekarzami,a wczoraj zwolnił mi się tymczas,więc kto wie...Może się uda zabrać tego "pięknego jak cholera" :cool3:

Posted

To dziwne :crazyeye: ,nikt kudłaczka nie chciał a jak ja zadeklarowałam wziąsc go do siebie na DT to nagle miejsce się znalazło u ,,Sysa,,Ja :shake:nie jestem wybredna , ale to już nie pierwszy psiak dla którego chciałam dobrze :) a okazało się ,że jednak miejsce znalazł u kogoś innego.

Posted

darusia napisał(a):
To dziwne :crazyeye: ,nikt kudłaczka nie chciał a jak ja zadeklarowałam wziąsc go do siebie na DT to nagle miejsce się znalazło u ,,Sysa,,Ja :shake:nie jestem wybredna , ale to już nie pierwszy psiak dla którego chciałam dobrze :) a okazało się ,że jednak miejsce znalazł u kogoś innego.

hehe spokojnie ;) przyjdzie i na Ciebie czas :evil_lol:

Posted

Darusia, jeśli Borek będzie miał zapewniony tymczas to może faktycznie byś wzięła do siebie na dt Tusię ? Ona jest podobna do Borka, ten taki mały biedny kudłaczek :(.

Ale to już same się jakoś dogadajcie tak żeby było dobrze dla kazdego :).

Posted

darusia napisał(a):
No i tak ,że szykuje się dla Tusi domek:)

hurrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę - jak gdzie kiedy??? więcej informacji poproszę :razz::multi:

już byłam na wątku Tusi - ale też nic nie pisze za dużo :(

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Borek znowu miał problemy z załatwianiem. Pojechał do lecznicy na dokładna badania.

Biedaczek :-( Jemu trzeba szybko dać dt, w schronisku się wykończy :-(

Posted

leni356 napisał(a):
Biedaczek :-( Jemu trzeba szybko dać dt, w schronisku się wykończy :-(

Schronisko mu pomaga, lecząc, "wykończył" go właściciel, porzucając chorego...;)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Schronisko mu pomaga, lecząc, "wykończył" go właściciel, porzucając chorego...;)

Tylko on taki malutki, a pogoda fatalna. W domku powinien siedzieć :-( Wiadomo co mu jest?

Posted

Usg wykazało, że Borek ma przepuklinę krokową, we której znajduje się pęcherz. Chirurg, który oglądał Borka i obraz usg stwierdził, że można operować, ale zabieg będzie bardzo trudny i rokowania są niepewne.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Usg wykazało, że Borek ma przepuklinę krokową, we której znajduje się pęcherz. Chirurg, który oglądał Borka i obraz usg stwierdził, że można operować, ale zabieg będzie bardzo trudny i rokowania są niepewne.

oj :( nie słyszałam o przepuklinie krokowej. a trzeba operować? pytam dlatego, ze pępkowej nie trzeba - chyba, że zagraża zdrowiu.
kurcze, bidulek, jeszcze to dodatkowo. ale jak trzeba będzie to nie ma wyjścia.