Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dziewczyny ja nie zartuje to jest yoorasek, sa takie wieksze, jedzcie troche na poludnie i tam zobaczycie takie skarby Quote
rita60 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Erazm']Dziewczyny ja nie zartuje to jest yoorasek, sa takie wieksze, jedzcie troche na poludnie i tam zobaczycie takie skarby[/quote] Przeciez juz dawno pisałam,ze to york:cool3: Quote
PapryczkaChili Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 rita60 napisał(a):Jagodko co u małego,znalazł domek:roll: no własnie - co u jorkomuta??? :razz: Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Dawaj maly na gore, nie wierze po prostu ze on tyle siedzi Quote
Onaa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wierzyć mi się nie chce że domki się o kudłaczka nie biją. Quote
Erazm Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mnie tez sie nie chce wierzyc:mad: Ktos nas w maliny wpuszcza:cool1::evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nikt nie pyta o naszego kudłaczka:shake: Quote
darusia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale śliczny ten psiak:)szkoda tylko ,że ja tak daleko mieszkam:( Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dotarłam tutaj, Darusia. W ślad za Twoim mailem. Dziewczyny, to jak? Darusia jest chętna żeby zabrać psiaka na DT. :multi: Da sie zorganizować transport? To przecież nie tak daleko! Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Jasza']Dotarłam tutaj, Darusia. W ślad za Twoim mailem. Dziewczyny, to jak? Darusia jest chętna żeby zabrać psiaka na DT. :multi: Da sie zorganizować transport? To przecież nie tak daleko! To niech Darusia napisze o sobie, i swojej propozycji.;) Quote
Onaa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A nie da się w schronisku wyleczyć Boreczka ? Quote
Jasza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 No tak, jasne.:oops: :oops: Darusia napisała mi maila, że chciałaby wziąć tego malucha na DT, podesłała mi link do wątku, więc ja się pospieszyłam i nie przeczytałam nawet dokładnie..... Więc, Darusia...??? Quote
darusia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Witam wszystkich:)serdecznie....jeżeli jest problem z DT dla kudłaczka:) ja mogę pomóc.Do czasu ,aż nie znajdzie się dla niego DS:)Mieszkam w Bytomiu oraz jestem już sprawdzoną osobą przez BoUnTy -adoptowałam już psa z Katowic-owczarka suczkę Torę. Oto link z fotkami TORKI:http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaski-duet-mix-spaniela-mix-jamnika-ka-dachowiec-pers-niufek-benka-117618/index96.html Quote
darusia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Żal malucha,a zimno robi się coraz bardziej i faktycznie szkoda by go było,aby siedział dalej w schronie. Marnie widzę jego szanse na przetrwanie podczas mrozów:( Tylko byłby problem z transportem ponieważ nie posiadam samochodu:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Darusia oferujesz DT normalny czy płatny? Quote
darusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Chciałabym, żeby została spisana umowa tymczasu, która okresla, że osoba wysyłająca do mnie psa zobowiązuje się pokryć koszty leczenia i opieki weterynaryjnej jaka będzie wymagana. Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Darusia, a może napisz PW do Jagody? Przepraszam, że się tak wtrącam... Quote
darusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jasza wielkie dzięki dla Ciebie ,że mi pomagasz :) napisałam i czekam na odpowiedz....:) Quote
Jagoda1 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 darusia napisał(a):Chciałabym, żeby została spisana umowa tymczasu, która okresla, że osoba wysyłająca do mnie psa zobowiązuje się pokryć koszty leczenia i opieki weterynaryjnej jaka będzie wymagana. Dzięki "Darusia" za ofertę:lol:. Jesli "tymczas" jest u nas, na miejscu, to z psiakiem dt jeździ do Polikliniki Wet. w Kortowie, która ma umowę ze schroniskiem. W tym przypadku wchodziłyby w grę rachunki za usługi weterynaryjne.... Trzeba zapytać w schronisku czy jest to możliwe. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Transport da się zorganizować. Zrobimy wszystko żeby maluszek dojechał do Ciebie. Quote
Recommended Posts