Gienia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 w Bytomskim parku, wczoraj wieczorem znaleziono Biszkoptowego labladora, pies tatuowany.kontakt z hodowca utrudniony ;( Szukamy własciciela !!! Quote
Basia i Barni Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 zdjęcie, oraz opis psa, gdzie on teraz jest ? Quote
Gienia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Nie jestem upowazniona do wstawienia zdjecia na dogo ! Pies jest pod dobra opieka w Miechowicach czeka na wlasciciela,chociaz jak narazie nikt sie o niego nie pyta ;( sa powiadomione schroniska,lecznice straz miejska. Quote
Basia i Barni Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 I niech tak zostanie , boję sie tylko ,że to jakiegos pijaka , w jakimjest stanie ? zadbany? Quote
Gienia Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Pies czysty zadbany! ale bardzo smutny ;( ja nie mogę zrozumieć jednego jak hodowca może nie wiedzieć komu sprzedał psa!! Dziś obdzwoniliśmy wszystkie oddziały ZK na śląsku,taki pies nigdzie nie jest zarejestrowany. Quote
Basia i Barni Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gienia napisał(a):Pies czysty zadbany! ale bardzo smutny ;( ja nie mogę zrozumieć jednego jak hodowca może nie wiedzieć komu sprzedał psa!! Dziś obdzwoniliśmy wszystkie oddziały ZK na śląsku,taki pies nigdzie nie jest zarejestrowany. :-o:-o:-o:-o no nie żartuj? Ech biedny pies . Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jeśli pies posiada tatuaż, to dlaczego trudno ustalić właściciela:roll:. Quote
Gienia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Pies posiada tatuaz ;) oddzialu Chorzów W dalszym ciągu psa nikt nie szuka ;( Quote
Basia i Barni Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gienia napisał(a):Pies posiada tatuaz ;) oddzialu Chorzów W dalszym ciągu psa nikt nie szuka ;( i tam ci powiedzieli ,że nie ma takiego numeru ? przeciez musi być spis miotu :oops: Quote
Gienia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 dana napisał(a):Jeśli pies posiada tatuaż, to dlaczego trudno ustalić właściciela:roll:. Bo hodowca nie pamięta komu psa sprzedał,a własciciel nie rejestrował psa w żadnym z oddziałów ZK i nie chipował Quote
Gienia Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Basia i Barni napisał(a):i tam ci powiedzieli ,że nie ma takiego numeru ? przeciez musi być spis miotu :oops: Wiemy z jakiej jest hodowli!!! ale co to da,skoro hodowca niema ma adresu nowego własciciela!! Quote
Basia i Barni Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gienia napisał(a):Wiemy z jakiej jest hodowli!!! ale co to da,skoro hodowca niema ma adresu nowego własciciela!! napisz mi pw co to za hodowla i skąd . Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gienia napisał(a):Bo hodowca nie pamięta komu psa sprzedał,a własciciel nie rejestrował psa w żadnym z oddziałów ZK i nie chipował Po prostu wzorowa :shake: hodowla :angryy:. Quote
Basia i Barni Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dana napisał(a):Po prostu wzorowa :shake: hodowla :angryy:. no właśnie jestem ciekawa, co to za hodowla , pliss Genia , jestem członkiem chorzowskiego oddziału i zdecydowanie bym sie przyjrzała ten hodowli :oops: Quote
Guest ambird Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 I co z tym labusiem? Potrzebujecie jakiejś pomocy? Quote
Gienia Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Nie bylo mnie w kraju i nie mialam dostępu do neta ,wiec nic ni pisałam. Nie mogę napisać na forum nazwy hodowli ale z miłą chęcią bym to zrobiła brrrrrr Podziękowania należą sie również oddziałowi ZK w Chorzowie który mozna powiedzieć olał tą sprawę :shake: Dopiero po interwencji Oddziału Bytom a konkretnie, Pani Grygiel . ZK w Chorzowie zainteresował się psem. Pies to Biszkoptowy labek o nr tat D223 do Soboty pies był w Choteliku ,nikt się po niego nie zglosił. Ja jutro dopiero bede wiedziala czy nadal tam przebywa czy własciciel go odebral Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Basia i Barni']no właśnie jestem ciekawa, co to za hodowla , pliss Genia , jestem członkiem chorzowskiego oddziału i zdecydowanie bym sie przyjrzała ten hodowli :oops:[/quote] [quote name='Gienia']Nie bylo mnie w kraju i nie mialam dostępu do neta ,wiec nic ni pisałam. Nie mogę napisać na forum nazwy hodowli ale z miłą chęcią bym to zrobiła brrrrrr Podziękowania należą sie również oddziałowi ZK w Chorzowie który mozna powiedzieć olał tą sprawę :shake: Dopiero po interwencji Oddziału Bytom a konkretnie, Pani Grygiel . ZK w Chorzowie zainteresował się psem. Pies to Biszkoptowy labek o nr tat D223 do Soboty pies był w Choteliku ,nikt się po niego nie zglosił. Ja jutro dopiero bede wiedziala czy nadal tam przebywa czy własciciel go odebral[/quote] To ciekawie.... Basiu, chyba się będziesz przyglądać ;). Quote
Recommended Posts