Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie jestem upowazniona do wstawienia zdjecia na dogo !

Pies jest pod dobra opieka w Miechowicach czeka na wlasciciela,chociaz jak narazie nikt sie o niego nie pyta ;(

sa powiadomione schroniska,lecznice straz miejska.

Posted

Pies czysty zadbany! ale bardzo smutny ;( ja nie mogę zrozumieć jednego jak hodowca może nie wiedzieć komu sprzedał psa!!

Dziś obdzwoniliśmy wszystkie oddziały ZK na śląsku,taki pies nigdzie nie jest zarejestrowany.

Posted

Gienia napisał(a):
Pies czysty zadbany! ale bardzo smutny ;( ja nie mogę zrozumieć jednego jak hodowca może nie wiedzieć komu sprzedał psa!!

Dziś obdzwoniliśmy wszystkie oddziały ZK na śląsku,taki pies nigdzie nie jest zarejestrowany.

:-o:-o:-o:-o no nie żartuj? Ech biedny pies .

Posted

dana napisał(a):
Jeśli pies posiada tatuaż, to dlaczego trudno ustalić właściciela:roll:.

Bo hodowca nie pamięta komu psa sprzedał,a własciciel nie rejestrował psa w żadnym z oddziałów ZK i nie chipował

Posted

Basia i Barni napisał(a):
i tam ci powiedzieli ,że nie ma takiego numeru ? przeciez musi być spis miotu :oops:

Wiemy z jakiej jest hodowli!!! ale co to da,skoro hodowca niema ma adresu nowego własciciela!!

Posted

dana napisał(a):
Po prostu wzorowa :shake: hodowla :angryy:.

no właśnie jestem ciekawa, co to za hodowla , pliss Genia , jestem członkiem chorzowskiego oddziału i zdecydowanie bym sie przyjrzała ten hodowli :oops:

Posted

Nie bylo mnie w kraju i nie mialam dostępu do neta ,wiec nic ni pisałam. Nie mogę napisać na forum nazwy hodowli ale z miłą chęcią bym to zrobiła brrrrrr Podziękowania należą sie również oddziałowi ZK w Chorzowie który mozna powiedzieć olał tą sprawę :shake: Dopiero po interwencji Oddziału Bytom a konkretnie, Pani Grygiel . ZK w Chorzowie zainteresował się psem.

Pies to Biszkoptowy labek o nr tat D223 do Soboty pies był w Choteliku ,nikt się po niego nie zglosił. Ja jutro dopiero bede wiedziala czy nadal tam przebywa czy własciciel go odebral

Posted

[quote name='Basia i Barni']no właśnie jestem ciekawa, co to za hodowla , pliss Genia , jestem członkiem chorzowskiego oddziału i zdecydowanie bym sie przyjrzała ten hodowli :oops:[/quote]

[quote name='Gienia']Nie bylo mnie w kraju i nie mialam dostępu do neta ,wiec nic ni pisałam. Nie mogę napisać na forum nazwy hodowli ale z miłą chęcią bym to zrobiła brrrrrr Podziękowania należą sie również oddziałowi ZK w Chorzowie który mozna powiedzieć olał tą sprawę :shake: Dopiero po interwencji Oddziału Bytom a konkretnie, Pani Grygiel . ZK w Chorzowie zainteresował się psem.

Pies to Biszkoptowy labek o nr tat D223 do Soboty pies był w Choteliku ,nikt się po niego nie zglosił. Ja jutro dopiero bede wiedziala czy nadal tam przebywa czy własciciel go odebral[/quote]

To ciekawie....
Basiu, chyba się będziesz przyglądać ;).

• 2 weeks later...