Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

Pamiętam ,kiedy ją zobaczyłyśmy pierwszy raz w schronisku. Była taka wystraszona i zrezygnowana. Nie chciała podejść do siatki boksu....
Do hoteliku jechała cały czas na stojąco, bała sie ,nikomu nie ufała. Zaraz po wyjściu z auta można było zobaczyć jakie ilości nadzieji i miłości były w jej sercu nieużywane.
Obiecałyśmy jej ,że w tym roku będzie miala swoją choinkę z bąbkami...i spełniło się:razz: Nadchodzi Zorki ważny dzień!!!

Dobra Nikuś ,niech Ci będzie ,wyjadę o tej ósmej;)

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Pamiętam ,kiedy ją zobaczyłyśmy pierwszy raz w schronisku. Była taka wystraszona i zrezygnowana. Nie chciała podejść do siatki boksu....
Do hoteliku jechała cały czas na stojąco, bała sie ,nikomu nie ufała. Zaraz po wyjściu z auta można było zobaczyć jakie ilości nadzieji i miłości były w jej sercu nieużywane.
Obiecałyśmy jej ,że w tym roku będzie miala swoją choinkę z bąbkami...i spełniło się:razz: Nadchodzi Zorki ważny dzień!!!

Dobra Nikuś ,niech Ci będzie ,wyjadę o tej ósmej;)

no co Nikuś:diabloti: czy ja coś mówiłem? :shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

To juz jutro !!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

Nikuś i LEyla przygotowani do podróży???? :cool1:

Jeju ja normalnie jutro nie wysiedzę!!! Bardzo Was prosze informujcie mnie o wszystkim, zwłaszcza jak Leyla przekaże Zorunię Nikusiowi no i Jak Nikus odda Zorkę w rece swojego PANA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A swoja droga Darek mi ostatnio powiedział, że Zorka tak sie rozhuśtała dziewczyna, że jak cos sie Jej nie podoba to pokazuje to otwarcie :) i bardzo dobrze :evil_lol:

Jeju jak ja sie cieszę!!!!

Dzisiaj do domku pojechał Armani i Lady!!!!!!!!!!

JUTRO MOJA ZORUNIA!!!

No Moja i Leyli :) no i Wasza hihi :loveu:

Posted

I ja trzymam bardzo mocno!
Zorkę też dziś widziałam. A nawet z Lady zdążyłam się pożegnać:-)

Zorka, dużo szczęścia w nowym domu!

Posted

Musiałam na chwilę przed zajeciami wpaść tutaj...

Pół nocy nie spałam, taka jestem szczęśliwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Uwazajcie na siebie - Leyla, Livka i Nikus :) Zorka bedzie w dobrych rekach podczas podróży :loveu:

Posted

Ja wróciłam, a Zorka pewnie z Nikusiem i Livką wjeżdżają do Wrocławia:cool3: czyli zaraz będzie ,albo już jest spotkanie ze swoim Panem:loveu: Teraz już prooościutko do domku:multi:
Pierwsza część podróży ok, były dwa bąki ,ale dałam radę:icon_roc:

Posted

[quote name='obraczus87']Leyla miałaś mi napisa sms-a :(

Zorka została kilka minut temu odebrana przez Pana Grzegorza :Cool!::Cool!::Cool!:
ojoj..wybacz mi ,po drodze z Zorką spotkałam psa. Leżał między jezdniami na wąskim pasie zieleni. Zadzwoniłam pod 112 bo nijak nie mogłam pomóc:shake: wracałam tamtędy po 15 min i juz go nie było:roll: a miałam go zabrać. Potem jeszcze rozmawiałam z Policją i chyba sam sobie poszedł:crazyeye: z tego wszystkiego zapomniałam. Ale właśnie miałam dzwonić:eviltong: serio

Posted

Leyla napisał(a):
ojoj..wybacz mi ,po drodze z Zorką spotkałam psa. Leżał między jezdniami na wąskim pasie zieleni. Zadzwoniłam pod 112 bo nijak nie mogłam pomóc:shake: wracałam tamtędy po 15 min i juz go nie było:roll: a miałam go zabrać. Potem jeszcze rozmawiałam z Policją i chyba sam sobie poszedł:crazyeye: z tego wszystkiego zapomniałam. Ale właśnie miałam dzwonić:eviltong: serio

ze względu na tego pieska - wybaczam Ci ..

Dobrze, że Nikuś i Livka byli na bieżąco :eviltong:

Posted

Obraczus wklei fotki pewnie niedługo z trasy:lol: Zorka wskoczyła do autka bez problemów bo przekupilismy ją skutecznie parówkami:cool3:..Potem chwilkę rozglądała się po autku i jak nabraliśmy prędkości to sobie smacznie spała:lol: Co do efektów "specjalnych" o jakich pisała Leyla to mieliśmy tylko jednego bąka:evil_lol: ale spoko też daliśmy radę..W sumie super z niej podróżnik,żadnych problemów.Przesiadka do autka Pana Grzegorza we Wrocławiu też była "na parówki"..bo miejsce trochę niefortunne przy Centrum handlowym duży ruch i Zorka była zdezorientowana..Rozmawialiśmy chwilę na zewnątrz a Zorka zdążyła przeskoczyć im na przednie siedzenie gdzie były...:razz: pączki:razz:...No to tyle na gorąco ...cieszymy sie Livką,ze mieliśmy okazje ją osobiście poznać...wesolutko merdała ogonkiem w autku...kochaniusia:lol:

Posted

Niestety foteczki będa dopiero jutro, bo dzisiaj nie dam rady już dzisiaj...

czekam z niecierpliwościa na telefon od p.Grzegorza ... normalnie wysiedzieć nie mogę :)

Parówkami powiadasz?? :evil_lol: widzę, że przygotowani byliście w 100% :cool1: pełen profesjonalizm z Waszej strony :)

Bardzo dziękuję :)

Posted

Co do "Perfekcjonizmu";) to jestem pod wrażeniem przygotowania dokumetów Zory..:razz: no super poprostu..(jest cos w tych "znakach zodiaku:fadein:"):evil_lol:

Posted

[quote name='Nikus']Co do "Perfekcjonizmu"to jestem pod wrażeniem przygotowania dokumetów Zory..no super poprostu..(jest cos w tych "znakach zodiaku"):evil_lol:

hahah bardzo śmieszne :eviltong: dokumenty musiały być przygotowane dobrze bo to chodzi o zorke w końcu no nie ?? :cool1:

Rozmawiałam z Panem Grzegorzem. :) Nikuś czy podczas podróży cos sie wydarzyło?? :eviltong:

ZORKA JUŻ W SWOIM OSOBISTYM WŁASNYM DOMKU ! Pan Grzegorz zachwycony :) zapoznanie z Akselem ok, choc na początku Aksel nie wiedział, że Zorka to sunia i pokazał Jej zęby :evil_lol: na ziemi leżała karma dla Zorki (Leyla dziękuję ślicznie), Aksel podszedł do Niej, więc Zora wyraźnie pokazała MU, że to Jej... :cool1:a On grzecznie odszedł.Ma dziewczyna charakterek :evil_lol: i bardzo dobrze :) uwielbiam psy z charakterkiem:loveu:

Najadła się, choć zgodnie z moja prośbą - z umiarem - aby nie było żadnych rewelacji w nocy. Napiła i położyła spać.

W ciągu kilku dni Zorka będzie w końcu wykąpana :evil_lol: i będzie w ogóle już jak nastolatka :eviltong: :loveu:

TAK WIĘC WSZYSTKIM SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC!
Laurze za założenie wątku i zainteresowanie się losami bidy.. :loveu:

Leyli za pomoc ogólną, wsparcie i nakręcanie do wyciągnięcia Zorki ze schronu.

Nikusiowi za całokształt, za dobre słowo i pomoc w chwilach zwątpienia.

Malwi dziekuję za banerki, dzięki którym na wątku było wiećej osób.

Eloonia, dziękuję za zaoferowanie pomocy finansowej w przypadku gdyby zabrakło kasy na opłacenie hoteliku...

SIEKOWA DZIĘKUJĘ ZA WRZUCENIE ZORKI NA NK I PRZEKAZANIE INFO OD PANA GRZEGORZA :loveu:

Dziękuję za pomoc finansową:
- Leyla
- Nikus
- Gos
- AnnaA
- Livka
- Tripti
- ihabe
- Awit
- Kinia1984
- mru
- Negri_2008
- kometa
- sonikowa
- dziękuję Moim Rodzicom
- Bjuta
- Natalijo
- Kundelkowej Skarbonce, a raczej ludziom, którzy mi tam pomagają i wpłacaja pieniążki :)

Dziękuję za każde dobre słowo, za każde PW.
Wielu osób na pewno zabrakło w moich podziękowaniach, ale ja juz im wiele razy dziekowałam.Jesli kogoś pominęłam to przepraszam, ale dzisiaj musicie mi to wybaczyć :)

Dziękuję Darkowi i Magdzie :) za całokształt, za pomoc w wizytach u wet, za zaangażowanie. Ogólnie dziękuję Wam.

No i już dziękowałam, ale podziękuję raz jeszcze :) Leyla, Livka oraz Nikuś - dziękuję za transport :)

Generalnie powiem juz krótko - jestem bardzo bardzo bardzo szczęśliwa :) :)

:multi::multi:

:Cool!::Cool!::laugh2_2::laugh2_2::cunao: