Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

Leyla napisał(a):
Zora już u Megi:loveu: Jak dojechałyśmy na miejsce ,Zorze spodobał się ogród. Najpierw stała jak wryta, potem zaczęła spacerować. Była też na wybiegu zapoznać się ze współlokatorami:cool3: Polubili się od zaraz. Zora mieszka z Brutusem i Rusti. Jest bardzo grzeczna i spokojna, nie wykazuje agresji ani w stosunku do ludzi ,jak i zwierzaków:p W jej imieniu baaaardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc, w jej oczach widziałam dziś nadzieję.

Zorka i Rusti razem :multi:
Dwie bidule kochane wyrwane z koszmaru do raju.

Teraz domki potrzebne na cito

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość z dziś: Zora zakumplowała się z Rusti, biegały dziś po wybiegu w pełni szczęśliwe i zajęte sobą:loveu: Zora jest zachwycona ogrodem i wybiegiem, to nie ten sam pies. Wczoraj w drodze nie okazywała emocji, za to po godzinie pobytu w ogrodzie jej ogon wylazł spod brzuszka i cały czas kręcił ósemki;) Następny pies uratowany. Udało sie i jej:multi:

Posted

Leyla napisał(a):
Wiadomość z dziś: Zora zakumplowała się z Rusti, biegały dziś po wybiegu w pełni szczęśliwe i zajęte sobą:loveu: Zora jest zachwycona ogrodem i wybiegiem, to nie ten sam pies. Wczoraj w drodze nie okazywała emocji, za to po godzinie pobytu w ogrodzie jej ogon wylazł spod brzuszka i cały czas kręcił ósemki;) Następny pies uratowany. Udało sie i jej:multi:

jakie cudne wieści:lol: pisz Leyla pisz jak najwięcej:p

Posted

Dorwałam sie na chwile do kompa :evil_lol:
byłam dzisiaj u Zorki :) zakochalam się... tylko nie wiem co mój TZ na to :evil_lol:
bylismy na spacerku - Zorka i Rusti. Ja prowadziłam Zorkę :p:p
na smyczy to Ona nie umie za bardzo chodzic, ale daliśmy radę :)
Zorka idzie, idzie, w pewnym momencie staje, biegnie dookoła mnie i ciągnie ile ma sił :p także po spacerku z Nią niexle moglo mi sie kręcic w głowie. :evil_lol: :cool1:

Zora bardzo lubi Rusti :) Brutusa zresztą też :)

Jak smycz obwinie sie wokoł Jej łapy to niestety robi sie strasznie nerwowa i próbuje sie wyrwać, ale myślę, że to kwestia kilku dni.

zrobil kilka fotek, nie było łatwo, bo:

- padał deszcz :cool1:
- Zorka w miejscu raczej nie ustanie :razz:

Wieczorem bede w domku, więc wkleje foteczki.

Jestem przeszczęśliwa :multi::multi::multi:

Razem z Ciocia Leyla zakochałysmy się w Niej :) :) :)

Posted

Piękne zdjęcia:loveu: Też widziałam się dziś z Zorą ,ucieszyła sie na mój widok ,nawet popiskiwała z radości:loveu: Poszłyśmy z nią ,Rusti, Tiną i Brutuskiem na wybieg, szalała jak 3 letni pies i była zazdrosna o głaski. Reaguje ładnie na swoje imię i za każdym razem przychodzi. Ktoś będzie miał z niej radość aż na samą myśl mu zazdroszczę:loveu:

Posted

O ogłoszeniach pamiętam. Szczerze mówiąc nie mam teraz głowy do wymyslenia tekstu... chyba,. że ktoś z Was jest chętny?? :p:p
ale jeszcze bym dała Zorce kilka dni na ochłonięcie i pokazanie prawdziwego oblicza ;) na pewno wspaniałego :)
a w weekend jak dobrze pójdzie i pogoda dopisze to zrobie Zorce nowe zdjęcia :)

Posted

Nikus napisał(a):
wiedziałem;)...ale tak serio to tak fajnie się czyta jak ona odżyła...:loveu:

ja bym mogła byc u Zorki codziennie, gdyby nie to, że musiałabym przejechać całą Warszawę w godzinach kiedy wszyscy wracaja po pracy do domu...
ale któregos dnia się na pewno skuszę na odwiedzenie Zorki w tygodniu :)

Posted

to pamiętaj o buziakach w pycholek od wszystkich szczęściaro:lol:..A ja myślałem,że za tydzień też ją zobaczę bo miałem jechać do Serocka z psiakiem ze schronu w Rudzie,ale jeszcze czekają na miejsce.....I na razie pojedzie tylko Kumpel do Ani

Posted

Nikus napisał(a):
to pamiętaj o buziakach w pycholek od wszystkich szczęściaro:lol:..A ja myślałem,że za tydzień też ją zobaczę bo miałem jechać do Serocka z psiakiem ze schronu w Rudzie,ale jeszcze czekają na miejsce.....I na razie pojedzie tylko Kumpel do Ani

juz została wycałowana :) Leyla na pewno też Ją wycąłowała :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
juz została wycałowana :) Leyla na pewno też Ją wycąłowała :)

no domyślam się ,że wycałowana ale to ma być "zlecenie stałe" cioteczki:lol:

Posted

Widać na zdjęciach, że dziewczynka odżyła :multi: piękna jest :)

Czy weterynarz już ją badał? Jaki jest stan jej zdrowia?

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i drapanko za uszkiem dla Zorki ode mnie przekazać proszę :) :*

Posted

eloonia napisał(a):
Widać na zdjęciach, że dziewczynka odżyła :multi: piękna jest :)

Czy weterynarz już ją badał? Jaki jest stan jej zdrowia?

Pozdrawiam serdecznie wszystkich i drapanko za uszkiem dla Zorki ode mnie przekazać proszę :) :*

Drapanko na pewno zostanie "wykonane" :)

U weterynarza jeszcze nie była... nie było jak. Myslę, że może w tyg uda się Ją zawieźc do wet albo w sobotę ja pojade z Nią :)