Negri_2008 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Leyla napisał(a):Zora już u Megi:loveu: Jak dojechałyśmy na miejsce ,Zorze spodobał się ogród. Najpierw stała jak wryta, potem zaczęła spacerować. Była też na wybiegu zapoznać się ze współlokatorami:cool3: Polubili się od zaraz. Zora mieszka z Brutusem i Rusti. Jest bardzo grzeczna i spokojna, nie wykazuje agresji ani w stosunku do ludzi ,jak i zwierzaków:p W jej imieniu baaaardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc, w jej oczach widziałam dziś nadzieję. Zorka i Rusti razem :multi: Dwie bidule kochane wyrwane z koszmaru do raju. Teraz domki potrzebne na cito Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ZORUSIU tY SIE NIE POGNIEWASZ.... ciotki zajrzyjcie prosze...psiak ma dom, ale zlamal lape paskudnie jutro powinien miec operacje, ale mkoszty ogromne przekraczajace mozliwosci wlasciciela - 400zl:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f85/rufi-ma-dom-potrzebujemy-pomocy-na-sfinansowanie-operacji-lapy-400zl-kto-pomoze-140757/index31.html Quote
Leyla Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wiadomość z dziś: Zora zakumplowała się z Rusti, biegały dziś po wybiegu w pełni szczęśliwe i zajęte sobą:loveu: Zora jest zachwycona ogrodem i wybiegiem, to nie ten sam pies. Wczoraj w drodze nie okazywała emocji, za to po godzinie pobytu w ogrodzie jej ogon wylazł spod brzuszka i cały czas kręcił ósemki;) Następny pies uratowany. Udało sie i jej:multi: Quote
Nikus Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Leyla napisał(a):Wiadomość z dziś: Zora zakumplowała się z Rusti, biegały dziś po wybiegu w pełni szczęśliwe i zajęte sobą:loveu: Zora jest zachwycona ogrodem i wybiegiem, to nie ten sam pies. Wczoraj w drodze nie okazywała emocji, za to po godzinie pobytu w ogrodzie jej ogon wylazł spod brzuszka i cały czas kręcił ósemki;) Następny pies uratowany. Udało sie i jej:multi: jakie cudne wieści:lol: pisz Leyla pisz jak najwięcej:p Quote
obraczus87 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Dorwałam sie na chwile do kompa :evil_lol: byłam dzisiaj u Zorki :) zakochalam się... tylko nie wiem co mój TZ na to :evil_lol: bylismy na spacerku - Zorka i Rusti. Ja prowadziłam Zorkę :p:p na smyczy to Ona nie umie za bardzo chodzic, ale daliśmy radę :) Zorka idzie, idzie, w pewnym momencie staje, biegnie dookoła mnie i ciągnie ile ma sił :p także po spacerku z Nią niexle moglo mi sie kręcic w głowie. :evil_lol: :cool1: Zora bardzo lubi Rusti :) Brutusa zresztą też :) Jak smycz obwinie sie wokoł Jej łapy to niestety robi sie strasznie nerwowa i próbuje sie wyrwać, ale myślę, że to kwestia kilku dni. zrobil kilka fotek, nie było łatwo, bo: - padał deszcz :cool1: - Zorka w miejscu raczej nie ustanie :razz: Wieczorem bede w domku, więc wkleje foteczki. Jestem przeszczęśliwa :multi::multi::multi: Razem z Ciocia Leyla zakochałysmy się w Niej :) :) :) Quote
siekowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Wspaniale, że Zorka już w hoteliku. :multi: Ciotki jesteście cudowne. :loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Piękne zdjęcia:loveu: Też widziałam się dziś z Zorą ,ucieszyła sie na mój widok ,nawet popiskiwała z radości:loveu: Poszłyśmy z nią ,Rusti, Tiną i Brutuskiem na wybieg, szalała jak 3 letni pies i była zazdrosna o głaski. Reaguje ładnie na swoje imię i za każdym razem przychodzi. Ktoś będzie miał z niej radość aż na samą myśl mu zazdroszczę:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Na imie faktycznie ładnie reaguje :) a przebywanie na wybiegu to dla Niej sama radość :) Quote
Nikus Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to wszystko idzie ku dobremu....:multi:...pomału za ogłoszonka trzeba się brać... Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 O ogłoszeniach pamiętam. Szczerze mówiąc nie mam teraz głowy do wymyslenia tekstu... chyba,. że ktoś z Was jest chętny?? :p:p ale jeszcze bym dała Zorce kilka dni na ochłonięcie i pokazanie prawdziwego oblicza ;) na pewno wspaniałego :) a w weekend jak dobrze pójdzie i pogoda dopisze to zrobie Zorce nowe zdjęcia :) Quote
Nikus Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :evil_lol: tak tak chcecie się z Leylą nią nacieszyć....:eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nikus napisał(a)::evil_lol: tak tak chcecie się z Leylą nią nacieszyć....:eviltong: przejrzałes nas... :cool3: Quote
Livka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 :loveu:Tak bardzo się cieszę,że Zorka już jest szczęśliwa:loveu: Quote
Nikus Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):przejrzałes nas... :cool3: wiedziałem;)...ale tak serio to tak fajnie się czyta jak ona odżyła...:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Livka - ja też się bardzo bardzo cieszę :) naprawdę :) Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nikus napisał(a):wiedziałem;)...ale tak serio to tak fajnie się czyta jak ona odżyła...:loveu: ja bym mogła byc u Zorki codziennie, gdyby nie to, że musiałabym przejechać całą Warszawę w godzinach kiedy wszyscy wracaja po pracy do domu... ale któregos dnia się na pewno skuszę na odwiedzenie Zorki w tygodniu :) Quote
Nikus Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 to pamiętaj o buziakach w pycholek od wszystkich szczęściaro:lol:..A ja myślałem,że za tydzień też ją zobaczę bo miałem jechać do Serocka z psiakiem ze schronu w Rudzie,ale jeszcze czekają na miejsce.....I na razie pojedzie tylko Kumpel do Ani Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nikus napisał(a):to pamiętaj o buziakach w pycholek od wszystkich szczęściaro:lol:..A ja myślałem,że za tydzień też ją zobaczę bo miałem jechać do Serocka z psiakiem ze schronu w Rudzie,ale jeszcze czekają na miejsce.....I na razie pojedzie tylko Kumpel do Ani juz została wycałowana :) Leyla na pewno też Ją wycąłowała :) Quote
Nikus Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 obraczus87 napisał(a):juz została wycałowana :) Leyla na pewno też Ją wycąłowała :) no domyślam się ,że wycałowana ale to ma być "zlecenie stałe" cioteczki:lol: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nikus napisał(a):no domyślam się ,że wycałowana ale to ma być "zlecenie stałe" cioteczki:lol: ależ oczywiście :) ja nie będę stawiac oporów w wykonywaniu tego zlecenia :) Quote
ihabe Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 tak bardzo się cieszę, ze nasza "córcia" ma się tak wspaniale:loveu::loveu::loveu: buziaków 1000000000000000000:loveu: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 wczoraj Niunia dostała proszki na odrobaczenie :) a jak będzie to tylko mozliwe to zostanie posmarowana Fiprexem :) Quote
eloonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Widać na zdjęciach, że dziewczynka odżyła :multi: piękna jest :) Czy weterynarz już ją badał? Jaki jest stan jej zdrowia? Pozdrawiam serdecznie wszystkich i drapanko za uszkiem dla Zorki ode mnie przekazać proszę :) :* Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 eloonia napisał(a):Widać na zdjęciach, że dziewczynka odżyła :multi: piękna jest :) Czy weterynarz już ją badał? Jaki jest stan jej zdrowia? Pozdrawiam serdecznie wszystkich i drapanko za uszkiem dla Zorki ode mnie przekazać proszę :) :* Drapanko na pewno zostanie "wykonane" :) U weterynarza jeszcze nie była... nie było jak. Myslę, że może w tyg uda się Ją zawieźc do wet albo w sobotę ja pojade z Nią :) Quote
Recommended Posts