Kinia1984 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 juz w porzadku...miala problemy z siusiu, ze stresu nie siusiala pierwsze dwa dni...po prostu wychodzila na dwor i stawala w miejscu...no i pani ewa poszla do weta i wet jakos pomasowal i sioo polecialo...pozniej tak sie Gabi wyluzowala ze zaczela troche robic w domu:) ale teraz jest ok:) przedwczoraj Gabi poczula sie w koncu poczula sie jak u siebie i wydala glos na panow ktorzy przyszli wymieniac drzwi:lol:podobno cala rodzina sie zleciala na to wydarzenie bo mysleli ze Gabi niemowa...a dziewczyna zaczyna sie dopiero rozkrecac:lol: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 To ja na koniec dnia powiem - cały czas szukamy pieniążków dla Zorki... A poniżej przedstawiam: Rusti, Zojke oraz Lady :) http://www.dogomania.pl/forum/f1161/pomocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/ Lady ONkowata sunia z Wołomina trafiła do Celestynowa POMOC W OGŁOSZENIACH I DT/DS Przerażone maleństwo ma DT u Megii PROSIMY O POMOC W TRANSPORCIE I OGŁOSZENIACH zajrzyjcie do nich czasami :razz: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kinia1984 napisał(a):juz w porzadku...miala problemy z siusiu, ze stresu nie siusiala pierwsze dwa dni...po prostu wychodzila na dwor i stawala w miejscu...no i pani ewa poszla do weta i wet jakos pomasowal i sioo polecialo...pozniej tak sie Gabi wyluzowala ze zaczela troche robic w domu:) ale teraz jest ok:) przedwczoraj Gabi poczula sie w koncu poczula sie jak u siebie i wydala glos na panow ktorzy przyszli wymieniac drzwi:lol:podobno cala rodzina sie zleciala na to wydarzenie bo mysleli ze Gabi niemowa...a dziewczyna zaczyna sie dopiero rozkrecac:lol: niby taka mała, a jednak potrafi hihi :) i bardzo dobrze :p mam nadzieje, że Zorka równiez znajdzie tak samo wspaniały domek :) Quote
Laura1108 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ależ tutaj dyskusje aż miło wejść . obraczuś teraz to chyba już masz powera do pomocy psiakom co i pesymizm Cie opuścił :) prawda ? Quote
Livka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 hej Zorunia jutro twój wielki dzień :loveu: tak sobie myślę ,że może dobrze byłoby zmienić tytuł wątku:cool3: przecież teraz Zora zaczyna cudowne życie:Dog_run: a może i kochający domek stały się znajdzie;) Quote
Kinia1984 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 przepraszam za OT ale znowu makabra.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Laura - tak masz rację - jak sie spotyka tylu wspaniałych ludzi na swojej drodze, którzy chca pomagać, to człowiek zaczyna optymistycznie mysleć :) Ale nie zapominaj Kochana, że wszystko sie zaczeło od Ciebie.. :oops: od samego początku udzielałam sie w większości na Twoich wątkach :) Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Zorka - Livka ma rację! Jutro Twój wielki dzień! :multi::multi::multi: Quote
Livka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :loveu:Dzięki obraczus87 za zmianę tytułu wątku:lol: Od razu mi lepiej:cool3: Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Livka napisał(a)::loveu:Dzięki obraczus87 za zmianę tytułu wątku:lol: Od razu mi lepiej:cool3: nie ma za co :loveu: mnie tez sie lepeij czyta taki tytuł :p Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Zaraz po pracy wyjeźdzam na weekend i nie będę miec dostępu do kompa :placz: Jutro około południa Leyla jedzie do Zorkę nasza kochaną :loveu: Ja dopiero w niedzielę pojade do megii1 i wycałuje w pycholka Zorkę :) i Rusti i Zojkę :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-dla-zory-czy-musi-umierac-do-31-10-a-148059/index3.html to jest bazarek dla Zorki... jak widac chyba lekki nie wypał, bo tylko LIvka cos tam wypatrzyła dla siebie.. podpijcie choć z raz ten bazarek przez weekend.. :oops: bo jak na razie ja sama podrzucam go do góry Quote
Laura1108 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 obraczus bo z książkami to jest tak , że dogmaniacy nie mają czasu na czytanie książek skoro niemal każda wolna chwila to na dogo :p Quote
Nikus Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Laura1108 napisał(a):obraczus bo z książkami to jest tak , że dogmaniacy nie mają czasu na czytanie książek skoro niemal każda wolna chwila to na dogo :p :evil_lol: no właśnie i dlatego książki trzeba kupować reszcie rodziny,żeby mieć swobodny dostęp do kompa:eviltong::eviltong::eviltong:..Czy Zorusia już pojechała? Quote
Livka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ciekawe czy nasza Zora już dotarła? Czekamy z niecierpliwością na wieści;) Quote
żabusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/f1129/rozmnaza-suke-bo-zgodne-z-natura-148523/#post13127322 Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Livka napisał(a):Ciekawe czy nasza Zora już dotarła? Czekamy z niecierpliwością na wieści;) N własnie tez się zastanaiwam i czekam niecierpliwie na wiesci:p Quote
Leyla Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zora już u Megi:loveu: Jak dojechałyśmy na miejsce ,Zorze spodobał się ogród. Najpierw stała jak wryta, potem zaczęła spacerować. Była też na wybiegu zapoznać się ze współlokatorami:cool3: Polubili się od zaraz. Zora mieszka z Brutusem i Rusti. Jest bardzo grzeczna i spokojna, nie wykazuje agresji ani w stosunku do ludzi ,jak i zwierzaków:p W jej imieniu baaaardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc, w jej oczach widziałam dziś nadzieję. Quote
megii1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zorka to bardzo fajna Sunia, mój Darek, kiedy ją zobaczył dziś wieczorem był nia oczarowany:loveu: jutro postaram się porobic trochę fotek:lol: bo dzis nie chciałam jej już męczyć sesją zdjęciową - i tak miała dziewczyna sporo wrażeń;) Quote
Nikus Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :multi::multi::multi:jupi....bardzo się cieszymy :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:llalallallllllllllaaaaaa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts