Jump to content
Dogomania

Zora już w DS!!!! :) Dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!! SUPER!! Udało się!!!

Recommended Posts

Posted

juz w porzadku...miala problemy z siusiu, ze stresu nie siusiala pierwsze dwa dni...po prostu wychodzila na dwor i stawala w miejscu...no i pani ewa poszla do weta i wet jakos pomasowal i sioo polecialo...pozniej tak sie Gabi wyluzowala ze zaczela troche robic w domu:) ale teraz jest ok:) przedwczoraj Gabi poczula sie w koncu poczula sie jak u siebie i wydala glos na panow ktorzy przyszli wymieniac drzwi:lol:podobno cala rodzina sie zleciala na to wydarzenie bo mysleli ze Gabi niemowa...a dziewczyna zaczyna sie dopiero rozkrecac:lol:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Kinia1984 napisał(a):
juz w porzadku...miala problemy z siusiu, ze stresu nie siusiala pierwsze dwa dni...po prostu wychodzila na dwor i stawala w miejscu...no i pani ewa poszla do weta i wet jakos pomasowal i sioo polecialo...pozniej tak sie Gabi wyluzowala ze zaczela troche robic w domu:) ale teraz jest ok:) przedwczoraj Gabi poczula sie w koncu poczula sie jak u siebie i wydala glos na panow ktorzy przyszli wymieniac drzwi:lol:podobno cala rodzina sie zleciala na to wydarzenie bo mysleli ze Gabi niemowa...a dziewczyna zaczyna sie dopiero rozkrecac:lol:

niby taka mała, a jednak potrafi hihi :) i bardzo dobrze :p mam nadzieje, że Zorka równiez znajdzie tak samo wspaniały domek :)

Posted

hej Zorunia jutro twój wielki dzień :loveu:
tak sobie myślę ,że może dobrze byłoby zmienić tytuł wątku:cool3: przecież teraz Zora zaczyna cudowne życie:Dog_run: a może i kochający domek stały się znajdzie;)

Posted

Laura - tak masz rację - jak sie spotyka tylu wspaniałych ludzi na swojej drodze, którzy chca pomagać, to człowiek zaczyna optymistycznie mysleć :)

Ale nie zapominaj Kochana, że wszystko sie zaczeło od Ciebie.. :oops: od samego początku udzielałam sie w większości na Twoich wątkach :)

Posted

Zaraz po pracy wyjeźdzam na weekend i nie będę miec dostępu do kompa :placz:

Jutro około południa Leyla jedzie do Zorkę nasza kochaną :loveu:
Ja dopiero w niedzielę pojade do megii1 i wycałuje w pycholka Zorkę :) i Rusti i Zojkę :loveu:

Posted

Laura1108 napisał(a):
obraczus bo z książkami to jest tak , że dogmaniacy nie mają czasu na czytanie książek skoro niemal każda wolna chwila to na dogo :p

:evil_lol: no właśnie i dlatego książki trzeba kupować reszcie rodziny,żeby mieć swobodny dostęp do kompa:eviltong::eviltong::eviltong:..Czy Zorusia już pojechała?

Posted

Zora już u Megi:loveu: Jak dojechałyśmy na miejsce ,Zorze spodobał się ogród. Najpierw stała jak wryta, potem zaczęła spacerować. Była też na wybiegu zapoznać się ze współlokatorami:cool3: Polubili się od zaraz. Zora mieszka z Brutusem i Rusti. Jest bardzo grzeczna i spokojna, nie wykazuje agresji ani w stosunku do ludzi ,jak i zwierzaków:p W jej imieniu baaaardzo Wam dziękuję za wszelką pomoc, w jej oczach widziałam dziś nadzieję.

Posted

Zorka to bardzo fajna Sunia, mój Darek, kiedy ją zobaczył dziś wieczorem był nia oczarowany:loveu: jutro postaram się porobic trochę fotek:lol: bo dzis nie chciałam jej już męczyć sesją zdjęciową - i tak miała dziewczyna sporo wrażeń;)