Daisunia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 podnosze temacik do gory ;)) jutro mam wolne we czwartek tez to porobie zdjątka ;))) Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Daisunia napisał(a):podnosze temacik do gory ;)) jutro mam wolne we czwartek tez to porobie zdjątka ;))) Hej!! My tez mamy wolne i nawet nowe fotki mamy ooo :evil_lol: Czekamy na Daisulkę. :loveu: Quote
Daisunia Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 to sa jeszcze dwa wczesniejsze zdjatka ;) a nowe juz niebawem ;)) Jeszcze 9 dni do 3 urodzin Daisy ;))) Quote
g_o_n_i_a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Daiuslka to ma dobrze... Wypady na jeziorko... :multi: Quote
Daisunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Daiuslka to ma dobrze... Wypady na jeziorko... :multi: ona z nami jeździ wszędzie (oprocz za granice ;) ) od kąd ją mamy bo ona jako jedyna z miotu nie ma choroby lokomocyjnej a autem uwielbia jeździc gdyby mogla to by w nim chyba zamieszkala :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Daisunia napisał(a):nie ma choroby lokomocyjnej a autem uwielbia jeździc gdyby mogla to by w nim chyba zamieszkala :lol: Skad ja to znam... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Daisunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Skad ja to znam... :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) :lol: niedawno miala miejsce śmieszna sytuacja : tata jak zwykle w pracy i wrocil dopiero na drugi dzien wieczorkiem , mama zabrala daisy na dół żeby sie mogla przywitac , a moj tata źle zaparkowal samochod i chcial go przestawic a daisy w obawie ze tata odjedzie bez niej wsiadla do samochodu i te pół minuty przesiedziala w aucie a jaka byla dumna :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Daisunia napisał(a):;) :lol: niedawno miala miejsce śmieszna sytuacja : tata jak zwykle w pracy i wrocil dopiero na drugi dzien wieczorkiem , mama zabrala daisy na dół żeby sie mogla przywitac , a moj tata źle zaparkowal samochod i chcial go przestawic a daisy w obawie ze tata odjedzie bez niej wsiadla do samochodu i te pół minuty przesiedziala w aucie a jaka byla dumna :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo prawidłowo! :evil_lol: Quote
Daisunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Archiwalne fotki ;)) tutaj Myniu (nowa ksywka Daisy :lol:) w wieku 6 miesiecy a tutaj Daisy kilku tygodniowa :lol: odkopie jeszcze jakies starsze fotki to wkleje :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :Cool!:Setna stronka strzeliła!!!!! Gratulujemy!!!!!! Imrezka :evil_lol: :chlup: :knajpa: :popcorn: :drinking: :drink1: :chlup: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: Quote
Daisunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:Cool!:Setna stronka strzeliła!!!!! Gratulujemy!!!!!! Imrezka :evil_lol: :chlup: :knajpa: :popcorn: :drinking: :drink1: :chlup: :drinking: :drinking: :knajpa: :cunao: woow :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: no to jak imprezka to imprezka :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Daisunia Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 no to jeszcze jedna starsza fotka 6 miesiecy Tapczanowiec :lol: na tylnej polce (tez 6 mies.) samochodu :lol: http://img445.imageshack.us/img445/6180/natylnejpce8bz.jpg" class="ipsImage" alt=""> a tu tak dla porownania :lol: na tylnej polce tego samego auta ale juz jako 2 letnia panna uff odgrzebalam jeszcze kilka 6 miesiecznych fot :lol: Quote
ewelinabuck Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 :laola: :laola: :lilangel: :smilecol: :tort: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Cudna Daisyska!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :chlup: ;) Quote
Esfera Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 no proszę... kolejna piękna panienka :cool3: :loveu: Pozdrawiamy Esfer i Zbir :diabloti: Quote
Daisunia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 :lol: ciesze sie ze zajzalas Esfera ;)) :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 1000 jest moje :):):) a kto umie zrobi 1000 brakuje 3 :):):) Quote
g_o_n_i_a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No to pijemy za 1000 post w galeryjce :D :drink1: :cunao: :popcorn: :chlup: :drinking: :drinka: Quote
Daisunia Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :pepsi: :drinking: :drinking: :beerchug: Quote
Daisunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 mam nowe zdjatka ;)) zaraz część wrzuce ;) Quote
Daisunia Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 no to lecimy z fotkami ;) http://upload.miau.pl/1/64715.daisypatyk3 duze foto reszta potem bo mam na drugim kompie reszte Quote
Esfera Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Daisunia']http://upload.miau.pl/1/64715.daisypatyk3 to prawie jak uśmiech :cool3: :evil_lol: w takim razie nie mogę się doczekać "potem" :evil_lol: Quote
Recommended Posts