Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

Posted

Daisunia napisał(a):
jak chcesz - wedlug twojego uznania ;))

OK. Mogę zrobić 2 wersje:razz:

tylko powiedz mi: czy jako tło wolisz zachód słońca (tonacja pomarańczowawa) czy raczej coś niebieskawego: "niebieskie góry" albo "zima"(->w moim bannerku jest właśnie 'zima')

PZDR:evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
OK. Mogę zrobić 2 wersje:razz:

tylko powiedz mi: czy jako tło wolisz zachód słońca (tonacja pomarańczowawa) czy raczej coś niebieskawego: "niebieskie góry" albo "zima"(->w moim bannerku jest właśnie 'zima')

PZDR:evil_lol:

zachod slonca ;))))
:lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
ej bo dla mnie noska daisyśki nie starczy :lol:

Daisunia, ale przecież Ty nochalek masz cały czas dla siebie i Ci wystarczy ;) , my sie na zdjęciach dzielimy równo nochalkiem z Dagusią...

Daisunia napisał(a):
otoż MIAŁAM jechać do hodowli Daisy ,
a niestety nie jadę bo wszyscy sie pochorowali i "impreza" odwolana ale napewno bedzie okazja żeby sie spotkac w "rodzinnym" gronie

Ojej, to szkoda... Ale mam nadzieję, że jakies zdjęcia to wstawisz ze spacerku z Daisy? :lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Daisunia, ale przecież Ty nochalek masz cały czas dla siebie i Ci wystarczy ;) , my sie na zdjęciach dzielimy równo nochalkiem z Dagusią...

Ojej, to szkoda... Ale mam nadzieję, że jakies zdjęcia to wstawisz ze spacerku z Daisy? :lol:

no napewno napewno ;))) :lol:

Posted

Szkoda, ze wyjazd do hodowlii Daisiśki nie wypalił, ale pewnie będzie jeszcze okazja. W związku z tym, ze obiecałaś nam aż 500 zdjęc wiec zabieraj się do roboty, bo skoro nie bedzie innych piesiów z Daisunia to musisz jej te zdjęcia wypstrykac :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Szkoda, ze wyjazd do hodowlii Daisiśki nie wypalił, ale pewnie będzie jeszcze okazja. W związku z tym, ze obiecałaś nam aż 500 zdjęc wiec zabieraj się do roboty, bo skoro nie bedzie innych piesiów z Daisunia to musisz jej te zdjęcia wypstrykac :evil_lol: :evil_lol:

no to sie wkopałam :lol:
a może być 50 zdjęć ?
(jak nie zamarzne na dworzu :lol:)

Posted

no i reszta :lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

Daisy - moja miłość :loveu:

nosek ;))

"masz coś dla mnie?"

i moje ulubione foto
pt"okiem malamuta":loveu: :loveu: :loveu:

Mam jeszcze parę fotek noska daisyśki ;)

Posted

no a Ja dzisiaj wrocilam od DENTYSTY
weszlyśmy z mamą , wszystko bylo ok troche pośmialyśmy sie z panią dentystką i poszlam na znieczulenie..... jesuuuu strzykawa taaaaaka wieeelka język mi zdrętwial po 10 minutach ale i tak mialam jeszcze + 2 dawki znieczulenia... matko ja sie do tej pory trzęse ....... jak ja tam sie darlam jak mi wyrywala tego zęba.......... :oops: :oops: :oops:
potem jak już bylo po to zaczełam ryczeć ......................... :oops: :oops:
o 20 czekają na mnie lody ;))
:lol:

Posted

ja chyba zaczne brać leki uspokajające na spacery......
u mnie na osiedlu błąka się zwierze rodzaju nijakiego (serio..... widzialam wczoraj jak jakiś pies kopulowal z "tym" bokserem a wczoraj jednak tata stwierdzil że to pies.... i teraz nie wiem czy to on czy ona no ale mniejsza z tym) owy pies zaczepia ziśkę a ta nie lubi jak ja obcy pies wącha no wiecie gdzie więc ta sie najeża , a kurde lod jest i ja doslownie szarpie swojego psa zeby sie uspokoila bo jakby mnie pociagnela to byloby zemna krucho..... no i dzisiaj znow "ten" bokser byl .. i znow probowal zaczepiać moją ziśkę ...
matko ...... ja mialam nogi jak z waty....... jezu żeby sie tak na spacerze stresować.......

wiec niestety nowych fot nie zrobilam ... ale zrobie zrobie ;)
Pozdr.