ameliace Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daisunia jest sssuuupppeeerrr !!!!!! :D dawno nie było cię na dogsach,malamutko/elizko:) Quote
bellatriks Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 nie-za-ma-co I buziaki dla psicy przekaż koniecznie :roll: Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 daisiśka wyściskana ( o czym świadczy moje biale od włosow daisy ubranie) wycalowana , wygłaskana :D jutro bedzie wieelkie czesanie ;) bedzie pamiętkowe foto ;) ameliace na dogsy jakoś tak nie wchodzę ;) Quote
bellatriks Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ja też wolę dgm od dogsów. Ale najbardziej na dgm lubię oglądać wspaniałe mordki dogomaniackich piechów. A Daisunia to mała (mała?) królowa!!!! 8) :D Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 no nie taka mała :D a ja mam jeszcze fotki ktorych nie widzieliście ;) fotki z zabawy z kumplem (husky) zaraz wrzucę reszte Quote
bellatriks Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale cudo :loveu: Naprawdę wspaniała!!!! Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 fotki z koleżanką jamniczką "pogaduchy o facetach" to foto jest urocze to zresztą też Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 łiii :angel: :iloveyou: ślicznie :angel: jeszcze jeszcze jeszcze :angel: Przy okazji zapraszam do naszej gllaeri - galerii Hery i przyjaciół :D paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daisunia napisał(a): to foto jest urocze to zresztą też Te fotki są rewelacyjne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daisunia napisał(a): ta jamniczka jest przeurocza :lilangel: :iloveyou: Quote
Koma Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Ale świetne fotki! :angel: :angel: :angel: Zabawy z jamniczką super! :lol: Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 ja dopiero teraz zauwazylam jakie fajne są te niektóre fotki ;) bo ja ich wczesniej tak dokladnie nie obejżalam :) niedlugo wstawie coś nowego ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daisunia napisał(a): niedlugo wstawie coś nowego ;) mamy taką nadzieje 8) Quote
Daisunia Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Daisunia napisał(a): niedlugo wstawie coś nowego ;) mamy taką nadzieje 8) bo na zdjęcia trzeba wybrac odpowiedni moment :D w niedziele/poniedzialek spodziewajcie sie nowych fotek ;) a wiecie ze 2 lisopada mijają 2 urocze i pracowite lata odkąd przywieźliśmy 6 miesięczną daisunke do domu :D oj czas szybko leci .... czasem aż za szybko :) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Daisunia napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Daisunia napisał(a): niedlugo wstawie coś nowego ;) mamy taką nadzieje 8) bo na zdjęcia trzeba wybrac odpowiedni moment :D w niedziele/poniedzialek spodziewajcie sie nowych fotek ;) a wiecie ze 2 lisopada mijają 2 urocze i pracowite lata odkąd przywieźliśmy 6 miesięczną daisunke do domu :D oj czas szybko leci .... czasem aż za szybko :) o tak czas leci nieublagalnie szybko ... nam stuknęło 2 latka 23go sierpnia odka Oskarek jest z nami :) Quote
bellatriks Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Halka też ma urodzinki jakoś w październiku. Drugie!!! :D Quote
Daisunia Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 coś mi sie zdaje ze tych fot jeszcze tutaj nie było daisunia coś mowi ;) oto jak najcześciej śpi moje psisko chwilowo nowych fot brak Quote
Daisunia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Daga&Oskar napisał(a):hihi jaka wygimnastykowana :D i to jak ;)) Quote
Daisunia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 chcialabym wam o czymś opowiedzieć ... 2 listopad 2003 mama oznajmila "Jedziemy na grzyby" ucieszylam sie ponieważ lubie wypady za miasto na świerze powietrze dlugo dlugo jedziemy , mineliśmy juz parę lasow i miasteczek , wsi nagle zapytalam "mamo a dlaczego nie zatrzymaliśmy sie przy pierwszym lepszym lesie?" mama powiedziala " bo widzisz jedziemy po pieska" :o zatkalo mnie... porządnie mną wstrząsnelo dojechaliśmy moim oczom ukazala się nader niezwykła malamutka .. odrazu przyszla sie przwitać ;) Wiedzialam że z tym cudem pojedziemy do domu - to byla milość od pierwszego wejżenia No i te urocze 6 miesieczne malamucisko pojechalo z nami do domu ... w domu obwąchala wszystko poszla sie napić i prawdopodobnie ze zdenerwowania że nie ma przy niej opiekuńczej mamy zsiusiala się .. wiedziala że źle zrobila więc przyszla odrazu przeprosic W nocy gwizdnela pomidora z kuchni i tarzala nim po kafelkach (pod drzwiami pokoju znalazlam "ketchup" :D Następne dni przyniosły również wiele radości :) codziennie rano budzila tatę masarzem :D pewnego razu sturlala sie z łóżka rodzicow (naszczęście bez uszczerbku na Zdrowiu) cały czas poznawalyśmy się na wzajem każdy dzien bardziej utwierdzial mnie w przekonaniu że mam naprawdę niezwykłego psiaka Nie żaluje wyboru (szczęście że przyjaciół można sobie wybierać:)) 2 listopada br. mijają dwa lata odkąd urocze niezwykłe 6 miesieczne maleństwo do nas przybyło te dwa lata nauczyly mnie bardzo wiele przedewszystkim : -odpowiedzialności -wrażliwości na krzywdę zwierząt Daisuniu ! Dziękuję ci że towarzyszysz mi dzielnie w trudnych i radosnych chwilach , dziękuję ci za ten twoj zabójczy uśmieszek , dziękuję ci za każde merdnięcie ogonkiem dziękuje ci za to że jesteś ! :* Dziękuje rownież naszemu hodowcy za tak wspaniałą psice jaką jest Daisy. Dziękuję za zaufanie , i za powieżenie mi opieki nad Daisy. Eliza Quote
Recommended Posts