g_o_n_i_a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To byla zemsta za brak fotek noska!! :cool3: Quote
Daisunia Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):To byla zemsta za brak fotek noska!! :cool3: :o :lol: dzisiaj prawdopodobnie coś pstrykne ;) Quote
Daisunia Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):No ja myśle :evil_lol: :multi: ciągle padał deszcz ... dzisiaj obiecuje chociaz kilka zdjec :) Quote
Daisunia Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 no to wstawiam kilka zdjec bo jeszcze zapomnicie jak daisy wyglada :lol: tak sobie leżę i myśle.... ze moze byśmy poszly jednak na ten spacer... ale... ..skoro mowisz ze ciocia Gonia chce zdjęcia... to się troche pouśmiecham :lol: Pozdr ;)) Quote
Daisunia Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 buuuu spadamy na coraz dalsze strony :( nikt nas nie odwiedzaaa :( Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Hej! Ślicznosci :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 śliczna Daisiśka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='Piesik']Śliczności, jakby się uśmiechała:lol: no bo ona sie często uśmiecha... Pozdrawiam :) Quote
Daisunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Siesta.... czy naprawdę musisz mi przeszkadzać ?? :lol: boję się .... ja tak tyyylko udaje tak na serio to ja jestem groźna :lol: mina odpoczynek ... zaraz reszta :) Quote
Daisunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 panienka z okienka (znaczy sie z balkonu) no i koniec sesyjki ;) Pozdr. Quote
Daisunia Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 no i jeszcze jedno na schodach :lol: Pozdr ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A ja bym to chciala zobaczyć brzuszek Daisyśki :cool3: Mały Władca :evil_lol: Quote
samograj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 JESTEM DAISUNIA !!! DZIĘKI ZA LINKA-TO MI UŁATWIŁO!!! ALE TU STRON:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ,NA RAZIE PRZEJRZAŁAM POBIEŻNIE. PIEŚKI CUDO- ALE TO KANAPOWIEC I W DODATKU STROJNISIA (CZERWONA CHUSTECZKA). TO U MALAMUTÓW TEŻ NOSKI "WĄTROBIEJĄ "NA ZIMĘ??? Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daisunia']nikt nas już nie lubi :( ja was lubię!!!:loveu: :lol: Cud, miód:loveu: Quote
samograj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']ja was lubię!!!:loveu: :lol: Cud, miód:loveu: DLA MNIE TEŻ CUD I MIODZIO!!! *luthien* jaki bajerny banerek i awatar!!! Quote
chicken Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Hehe... Znalazłam malamucią galerie Daisy :multi::multi: Piekna ona jest :loveu: Szkoda ze nie otwieraja mi sie zdjecia z pierwszych stron jak byla szczeniakiem :-( Quote
samograj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 chicken napisał(a):Hehe... Znalazłam malamucią galerie Daisy :multi::multi: Piekna ona jest :loveu: Szkoda ze nie otwieraja mi sie zdjecia z pierwszych stron jak byla szczeniakiem :-( ZMIENIŁAŚ BANEREK!!! Jak ten czas leci, to juz dorosły psiak!!! Quote
chicken Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 samograj napisał(a):ZMIENIŁAŚ BANEREK!!! Jak ten czas leci, to juz dorosły psiak!!! jaki tam dorosly: ledwo 5 miesiecy skonczyla... To jeszcze dzieciak :eviltong::diabloti::eviltong: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='samograj']ZMIENIŁAŚ BANEREK!!! to źle, ze zmieniła?:D:D:D Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Samograj super ze wpadlaś ! Zapraszamy częsciej ;) *luthien* :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: chicken mowisz i masz :lol: (mam jeszcze jedno zdjecie ale nie chce sie zaladowac) a tutaj 5 (albo 6 - nie dam głowy) miesiecy dzien albo dwa po przybyciu do naszego domku :loveu: Pozdr ;) jak jeszcze jakiegoś zdjecia nie widzieliscie prosze "skladac" zamowienia :lol: Quote
Recommended Posts