Daisunia Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Macie jeszcze kilka zdjec babulki z wczoraj :lol: Emerytke łapa boli :evil_lol: :evil_lol: a moze ona tylko tak udaje ? z bliska to idziemy na ten spacer czy nie ? Quote
jo-jo Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Daisunia'] Mądre psie spojrzenie 8) Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Daisulka, taki upał, a Ty na spacer idziesz? :-o :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 teraz z Myszojadem robimy taka rundke wkolo bloku i troszke na pola i szybko wracamy bo upal tragiczny jest :roll: Jaaaa chceee deszcz :cool1: ps.Maupie z napendem torpedowym śnily sie koszmary dzisiaj .... swoją drogą... co sie psu śni jak piszczy albo jak wierzga łapami przez sen... ? zastanawiajace ... hehe Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hej w mojej galeri nowe zdjecia znad morza:evil_lol: slicznie daisuni w chuscie:diabloti: Quote
Daisunia Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 ewelinabuck napisał(a):hej w mojej galeri nowe zdjecia znad morza:evil_lol: slicznie daisuni w chuscie:diabloti: no to ja lece ogladac :lol: Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 dzien dobry kochani :multi: wstalam dzisiaj sobie kilka minut przed 6 rano schodze na dol a tam... poszlyśmy sobie na spacerek :cool3: reszta poźniej Pozdr :) Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 c.d. zdjęc z porannego spacerku :) daisy i jej pasja... PATYKI :lol: wrr... imagesharck mi nawala... poźniej wstawie resztę ;) Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Daisunia napisał(a):c.d. zdjęc z porannego spacerku :) daisy i jej pasja... PATYKI :lol: wrr... imagesharck mi nawala... poźniej wstawie resztę ;) Patolki to też ulubiona zabawka Bigoska:lol:Można gryżć, tarmosic i szarpać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 hop do gory bo na serio znikniemy w tlumie :roll: Quote
ewelinabuck Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 elizka ja ci nie podaruje musisz przyjechac do mnie a twoi rodzice na kawke bo inaczej to :mad: :mad: :mad: Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 ewelinabuck napisał(a):elizka ja ci nie podaruje musisz przyjechac do mnie a twoi rodzice na kawke bo inaczej to :mad: :mad: :mad: Ewelinka nie bij :lol: :lol: :lol: muszę "sprawdzic" czy tata będzie wolny i kiedy ... napewno Ci napisze ;) Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 świezutkie zdjecie ;) z przed chwili doslownie Pozdrowionka :lol: Quote
constancja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Piękna malamutka z Daisy:loveu: :loveu: :loveu: I te spacerki...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , a my się musimy nudzić:-( :-( :-( Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 constancja napisał(a):Piękna malamutka z Daisy:loveu: :loveu: :loveu: I te spacerki...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , a my się musimy nudzić:-( :-( :-( dziekujemy ;) a czemu musicie sie nudzic ?? co sie stalo ?? Quote
constancja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Daisunia napisał(a):dziekujemy ;) a czemu musicie sie nudzic ?? co sie stalo ?? Zajrzyj, proszę, do mojego drugiego wątku.Tam wszystko jest:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28474 Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 nie martw się wszystko będzie dobrze zobaczysz ! Quote
g_o_n_i_a Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Czy ja mowilam, ze uwielbiam ten nochalek mojej Daisulki? :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Czy ja mowilam, ze uwielbiam ten nochalek mojej Daisulki? :loveu: :loveu: hehehe ale juz nie jest taki rozowiutki ... na zimę dopiero będzie ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jak nie jest? A tu? A tu? http://img489.imageshack.us/my.php?image=p8010005jv8.jpg Kit mi wciskasz :mad: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 alez goniu jakzebym śmiala wciskac ci kit :lol: chodzi mi o to ze juz nie jest tak bardzo rozowy jak zimą ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ważne, ze jest troche rozowy, a w zimie to bedzie cały moj :loveu: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 wczoraj moja spryciulka wyjela glowe z obrozy na szczęscie w porę rzucilam sie na nią zeby mi nie zwiala (ona czasem jak ucieka i chce ją zlapać to tylek do gory i chce sie bawić w berka .... na co niestety nie zawsze ja mam ochote....) Quote
Recommended Posts