Daisunia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 a na smyczce dlatego ze : 1. kilka krokow z tego miejsca jest ulica 2. niedaleko są kury do ktorych sie daisy juz raz dobrala jedną zabrala ze sobą a dwie poddusila) Quote
Daisunia Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Gabryjella napisał(a):Ja oglądam, ja :multi: , ale ostatnio mam mało czasu na dogo, sesja blisko, a jeszcze zaliczeń wszystkich nie mam:roll: :multi: no trzymam kciuki zebys wszystko pozaliczala w terminie :))) Quote
g_o_n_i_a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hej, jestesmy!! Ale śliczna Daisunia wiosnenna... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 2. niedaleko są kury do ktorych sie daisy juz raz dobrala jedną zabrala ze sobą a dwie poddusila) :lol: hahahaha fajnie to zabrzmialo :lol: Poszla z nia na spacer? :lol::roflt: Quote
Daisunia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='anetta']:lol: hahahaha fajnie to zabrzmialo :lol: Poszla z nia na spacer? :lol::roflt: hahaha :lol: zjadla ją :lol: a tym czasem moja żaba na balkonie Ciao Bambino (a raczej dogomaniacy :lol:) ;) :cool3: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Zauważyłam,że psy bardzo lubią leżeć na żabe,szczególnie w ciepłe dni:cool3: Daisy ściemniała na grzbiecie? Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='Daisunia'] hhihiihi świetne te zdjęcie :cool3: :D Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dzien dobry! Jak tam moja Zabcia? Czy będą zdjęcia? :cool3: Quote
Daisunia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 dzien dobry :lol: Żabcia ma sie super ;) wlasnie ze spacerku wrocilysmy ;) dzisaj zdj. nie bedzie moze jutro cos pstrykne ;) ps.Kara ona jeszcze nie zrzucila siersci pożądnie :) dlatego jest na grzbiecie czarna ;) Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 :lol::lol::lol::lol: "nic nie znalazlam" Pozdrowionka ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Daisulka - poszukiwacz :loveu: Moooojaa Cudnaa! :loveu: :loveu: :buzi: A cóż to za minka? :cool3: Pańcia, przyznaj się, co jej zrobiłaś? Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 :lol: ja bawilam sie z nią ;) ona lubi jak się ją drażni ;) ale za to co ona mi dziś zrobila ... przeciagnela mnie ... przez kawalek chodnika .... efekt troche zdarta skora z kolana :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: ja bawilam sie z nią ;) ona lubi jak się ją drażni ;) ale za to co ona mi dziś zrobila ... przeciagnela mnie ... przez kawalek chodnika .... efekt troche zdarta skora z kolana :roll: Daisyś niegrzeczny! :shake: A z jakiej przyczyny Cię przeciągneła? Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 nie spodobal sie jej jakiś pies ktory ją obszczekał (nie wymagam od niej żeby każdego psa kochala , poza tym malamuty tak mają ze nie każdego psa lubią) Quote
Daisunia Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 ona tak psoci od maleńkosci ;) ale i tak najpiekniejszą chwilą bylo to jak panna mnie przyszla przeprosic (bo strasznie sie wkurzylam i jeszcze te piekące niemilosiernie kolano) siadla przedemną dala jedna lape , potem drugą wspiela sie do mnie i zaczela mnie lizac po twarzy :loveu: Quote
Daisunia Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 mam nowe zdjecia ;) zaraz zabieram sie za wstawianie ;) Quote
Daisunia Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 przejzalam zdjecia i musze wiekszośc poprawić jedyne zdjecie ktorego nie musze poprawiać : "driverka" (czyt.drajwerka :lol:) Quote
Behemot Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Daisunia'] O, jakie wilczysko groźne :diabloti: :loveu: Quote
Daisunia Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 :lol: dzisiaj wyczesalam z wilczyska reklamowke sierści :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Daisunia']ona tak psoci od maleńkosci ;) ale i tak najpiekniejszą chwilą bylo to jak panna mnie przyszla przeprosic (bo strasznie sie wkurzylam i jeszcze te piekące niemilosiernie kolano) siadla przedemną dala jedna lape , potem drugą wspiela sie do mnie i zaczela mnie lizac po twarzy :loveu: Oj tak, grzeczna dziewczynka :multi: Daisulko, a gdzież Ty odjeżdżasz?? :cool3: Quote
Daisunia Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 :lol: niedlugo powinny byc nowe zdjecia u nas upaaał jak wracalam ze szkoly myslalam ze sie rozpuszcze :lol: :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: niedlugo powinny byc nowe zdjecia u nas upaaał jak wracalam ze szkoly myslalam ze sie rozpuszcze :lol: :roll: Dziwny jest ten nasz klimat... Zima - 30 stopni, a lato nawet +30. Co to się porobiło... :-( Czekam na foteczki! :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts