Esfera Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [SIZE="4"]wszystkiego najlepszego dla DAISUNI życzymy my :diabloti: esfer i zbir :mdrmed: :new-bday: :laola: :new-bday: :beerchug: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :new-bday: WsZyStKiEgO NaJ NaJ NaJ:new-bday: Quote
Daisunia Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 :multi: dzien nam minal fantastycznie Daisy widać rozumiala ze ma urodziny bo co chwila skakala z radości :lol: mam fotki mam :) wstawie je jutro dopiero Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 ostatnie zdjecia w wieku 2 latek (z 9 maja) wygibasy na kanapie ;) "panienka z okienka" :lol: Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 a teraz historyczna chwila wklejam pierwsze zdjecia daisy w wieku 3 lat :) oklaski prosze :lol: skonczyla 3 lata i jeszcze duskutuje :lol: "kolejne "sto lat" czy ta moja pancia dobrze sie czuje ?" "wykąpalabym sie" i historyczna chwila numer 2 nasze pierwsze wspolne zdjecie : ja i daisy w wieku 3 lat :lol: "naprawde musimy już iść ?" Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 i kilka zdjec z samochodu : subtelny uśmieszek Daisuli :lol: *a to foto dla Goni specjalnie ;) * Pozdrowionka pełne słonka ! reszta zdjec z auta potem :lol: Quote
anetta Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 http://img104.imageshack.us/img104/5107/p51000184vm.th.jpg duze dziecko z Ciebie...take wyrosniete :evil_lol: Wszystkeigo naj najlepszego Daisy!!!:new-bday: Fajne miejsce, Daisy plywa w tym stawie?:cool3: Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='anetta']http://img104.imageshack.us/img104/5107/p51000184vm.th.jpg duze dziecko z Ciebie...take wyrosniete :evil_lol: Wszystkeigo naj najlepszego Daisy!!!:new-bday: Fajne miejsce, Daisy plywa w tym stawie?:cool3: hehehe :lol: to nie staw tylko port (tata sobie jeździ na ryby na morze czasem) a z tym dzieckiem to chodzilo mi ze nasze pierwsze zdjecie kiedy daisy ma 3 lata :lol: a ja mam 14... tzn koncze 1 czerwca Quote
kalina. Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ale masz fajnie urodzinki w dzień dziecka:diabloti: Piękna Daisy!!!!!!!!!!!!! Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 kalinaM napisał(a):Ale masz fajnie urodzinki w dzień dziecka:diabloti: Piękna Daisy!!!!!!!!!!!!! i tak dostaje tylko jeden prezent , urodzinowy :lol: ;)) Quote
Esfera Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daisunia'] jaka śliczna panienka :loveu: i jaki subtelny uśmieszek :cool3: :cool3: no nie mogę :loveu: :cool3: pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti: Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Esfera napisał(a):jaka śliczna panienka :loveu: i jaki subtelny uśmieszek :cool3: :cool3: no nie mogę :loveu: :cool3: pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti: dziekujemy ;)) :lol: Quote
ewelinabuck Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 jeszcze sie chyba zmieszcze na impre przepraszam ale czasu nie mam i tak wyszlo ze zapomnialam wszystkiego dobrego daisulinko , duzo zdrowka ,wykopanych dolow, zebys ciagnela swoja wlascicielke i duzo kostek a tak wogole wszystko co najlepsze:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Daisunia Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 ewelinabuck napisał(a):jeszcze sie chyba zmieszcze na impre przepraszam ale czasu nie mam i tak wyszlo ze zapomnialam wszystkiego dobrego daisulinko , duzo zdrowka ,wykopanych dolow, zebys ciagnela swoja wlascicielke i duzo kostek a tak wogole wszystko co najlepsze:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: ciągnela ? mam nadzieje na sankach nie na smyczy :lol: :lol: dziekujemy za zyczonka ;) Quote
Daisunia Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='basiulka22tychy']eeee no co Ty nie gadaj gupot :( uff myslalam ze zostaniemy na tej 4 stronie ;) Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 a z tym dzieckiem to chodzilo mi ze nasze pierwsze zdjecie kiedy daisy ma 3 lata Ja wie, zartowalam sobie :lol: Czekamy na foty :) Quote
g_o_n_i_a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Hej, jestem! :new-bday:Daisunia, moja cudowna rózowonoskowa suczynko 100 latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: ::new-bday: :bday: Piękne zdjęcia :loveu: Quote
Daisunia Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 wiem ze zartowalas :lol: Goniu dziekujemy za zyczonka ;) fotek mam 50 z czymś ale bede je wstawiac po troszku bo aparatu nie bede miec przez tydzien Quote
Daisunia Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 No to lecimy ze zdjęciami ;) na początek Domowe Pielesze :lol: *przy tym zdjeciu zwroccie uwage na kanape :lol: - uroki posiadania psa* "trzepiemy się :lol:" i narazie wystarczy jutro znow kilka zdjec ;) Quote
KaRa_ Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Daisy nabrała chyba troche masy no i jakie futro ma geste, bo raczej byla uboga w nie (tak na fotkach wygladalo). Teraz to widac,ze prawdziwa malamutka:cool3: Quote
Daisunia Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Daisy wlasnie nawet nie zrzucila tego zimowego futerka (tzn lecą z niej klaczki ale u nas raz gorąco a raz zimno) ona ma juz 3 latka wiecej nie urosnie , poza tym byla oceniona niedawno przez znajoma taty (asystentke kyn.) i powiedziala ze wszystko ma okej (bardzo piekna w ruchu , ladna glowa bardzo ladny ogon i szata , dobrze osadzone uszy i oczy , z zębami w porzadku , dobre kątowanie lap) i jedyne czym Mynio sie pochwalic nie moze to klatka piersiowa , no rzeczewiscie nie ma sie czym pochwalic , ale dla mnie i tak 100 razy wazniejszy jest charakter psa ;) Quote
Daisunia Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 :mad: i dalej cisza jak makiem zasial :-( Quote
Recommended Posts