Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daisunia napisał(a):
niom psuje sie ale mam nadzieje ze i bez zimowego nosia bedziecie odwiedzac nasza galeryjke
:cool3: :multi:

No nie wiem, nie wiem... :cool3: :cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
Naprawde mowie ci nie jest malamucia ,jest bardzo lekkiej budowy nawet jak na suke ,nie ma futra i masy .a ta kolczatka szkoda słów .

to jest moj pies kocham ją taką jaka jest (a znam pare przypadkow gdzie oddawano psy ktore są "niewystawowe")
:angryy: poza tym w moim przypadku ważnejszy byl charakter psa a nie jej wygląd
a co do kolczatki to jest ona tylko i wyłacznie dlatego że moj pies straszliwie ciągnie i wierz mi probowalam zakladac jej obroze zaciskowa ale niestety ciagnela jeszcze gorzej a z uwagi na to ze na moim osiedlu jest bardzo bardzo duzo bezpanskich psow albo psow ktore są spuszczane ze smyczy moj musi mieć kolczatke
tym bardziej że ...a z reszta ... moja prywatna sprawa...
:angryy:

Posted

olekg18 napisał(a):
1.Czemu ona ma kolce ????
2.kiedy ona zacznie przypominac malamuta ,jak malamut eweliny (który jest ideałem )Wiesz gdybym sie troche mnie znał i nie napisane byłoby ,ze to malamut powiedziałbym ,że to husky !!!!

jest malamutem bo ma RODOWOD czyli wiem że jest w 1000 % malamutem ( i to o jakim wspanialym pochodzeniu liczne importy , interchampiony, ch.pl zwycięzcy świata psy ktore byly jako pierwsze malamutami ktore w ameryce zdobyly jako pierwsze ch. ameryki , psy ktore poslużyly do napisania pierwszego wzorca tej rasy , psy ktore braly udzial w roznych ekspedycjach)
a to dlaczego ma kolczatke to jest moja prywatna sprawa ....
i nie musze sie wypowiadac o tym na forum...

Posted

ewelinabuck napisał(a):
biedactwo?!!!:evil_lol:

daysinko przyjedz do cioci eweliny to cie uratuje:evil_lol:

hehe :))) to taki byl na chwilke bo mialam iść z daisy na spotkanko z dwoma husky ale daisy kiepsko sie czula w towarzystwie jeden suni wiec zaprowadzilam ziśke do domu a po powrocie wzielam ją na dlugi spacerek ;)

Posted

Wiesz ,ale malamut jest po to ,zeby ciągnoł ,a nie ,zeby szedł ładnie przy nodze (czyż nie)
nie podwazam jej pochodzenia bo już kiedyś o tym czytałem mówie ,że ona jako jednostka mi sie nie podoba .Nie znam jej psyhiki ,ale skoro zuca sie na psy no to nie ma fajnej psychiki!!!I poprostu nie dorosłas do posiadania psa tej rasy trzeba było kupic maltańczyka ,może jemu byś kolców nie załozyła !!!

goniu-czy ty masz wogole tę doberkamne bo jeszcze nigdy jej foty nie widziałem ,wiec powatpiewam w jej istnienie ,moze sobie uroiłas dobcie :P

Posted

[quote name='olekg18']
goniu-czy ty masz wogole tę doberkamne bo jeszcze nigdy jej foty nie widziałem ,wiec powatpiewam w jej istnienie ,moze sobie uroiłas dobcie :P
Olku, kolejny raz pisze, ze aparatu nie mam juz chyba z 5 miesiecy, zdjęcia które są u mnie, to jedynie wygrzebane z komputera. A i owszem, mam tą "urojoną" dobermankę, zdjęcia były w starej galerii, ale jakos nikogo to nie zainteresowało...
Moj "urojony doberman"
http://img362.imageshack.us/img362/7893/beztytuua9tg.jpg

Posted

a jesli chodzi o zachowanie psa to jest zupelnie normalna i chakater ma taki jaki miec powinna ! malamuty MOGĄ być agresywne do innych psow i to jest nazupelniej normalne !
i KONIEC dyskusji na temat mojego psa masz ochote o niej pogadac pisz na pw to jest galeria