Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 martavantos napisał(a):skad ja to znam:evil_lol: albo ostatnio daisuchna jak ogladalam olimpiade wlazla na mnie zaslonila mi caly telewizor i zaczela mnie po twarzy lizać :lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 ewelinabuck napisał(a):ja chce fotki? nie mam sily dzisiaj na robienie fotek ... jutro cos pstrykne... :cool3: pare stron wczesniej są foty :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Daisunia']:loveu: NOSEK :lol: pieszczoszka ;) :loveu: :loveu: i to wsio na dzisiaj chyba ;) :loveu::loveu::loveu: NOSECEK :loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 macie kilkA nowych osniezonych zdjec :) potem reszta Quote
Daisunia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 :-( :-( :-( nikt nas nie odwiedzaaaa :( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
ewelinabuck Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 jak to nikt:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Daisunia']macie kilkA nowych osniezonych zdjec :) potem reszta Taka jakas smutna jest... :-( Sierotka taka... Quote
Daisunia Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Asta napisał(a):Daisunia, masz pięknego psiaka;) dziekuje :) :lol: gonia ona smutna bo pancia zbesztala za zżeranie śmieci na spacerku i jeszcze mnie ziśka NIECHCĄCO zebem zahaczyla i mam piekne zadrapanko na ręku Quote
g_o_n_i_a Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Daisunia napisał(a): gonia ona smutna bo pancia zbesztala za zżeranie śmieci na spacerku i jeszcze mnie ziśka NIECHCĄCO zebem zahaczyla i mam piekne zadrapanko na ręku Oo, to niegrzeczna Daisy... :shake: Co jednak nie znaczy, ze Cię ciotka już nie kofa, bo kofa i kofać będzie. :loveu: Quote
Daisunia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oo, to niegrzeczna Daisy... :shake: Co jednak nie znaczy, ze Cię ciotka już nie kofa, bo kofa i kofać będzie. :loveu: nie no wiem wiem ze mnie koffa moje malamucie malenstwo ktore za dwa miechy konczy 3 latka :))) Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Daisunia napisał(a):nie no wiem wiem ze mnie koffa moje malamucie malenstwo ktore za dwa miechy konczy 3 latka :))) Ależ ja tu mówiłam w swojej osobie - Ciotka gonia kofa Daisyśkę. :loveu: A rzecz oczywista, że Pańcia Daisyśki musi kofać bez względu na wszystko! :cool3: Quote
Daisunia Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ależ ja tu mówiłam w swojej osobie - Ciotka gonia kofa Daisyśkę. :loveu: A rzecz oczywista, że Pańcia Daisyśki musi kofać bez względu na wszystko! :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: ja chce zeby moja daisyska miala rok albo znow 6 miesiecy.... albo zeby miala wiecznie dwa latka a czas leci nie ublaganie ... :placz: jeszcze dwa miechy i moja niunia bedzie miec 3 latka :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Daisunia napisał(a)::cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: ja chce zeby moja daisyska miala rok albo znow 6 miesiecy.... albo zeby miala wiecznie dwa latka a czas leci nie ublaganie ... :placz: jeszcze dwa miechy i moja niunia bedzie miec 3 latka :multi: Kobitko, ale Ty masz problemy:shake:, ja tez bym chciala zeby moje Łaciate miało 3 miesace... :evil_lol: Moja za dwa miesiace bedzie miala 2 latka i co? Trzeba żyć dalej :cool3: A gdzie fotki??? :mad: :mad: Quote
Daisunia Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Kobitko, ale Ty masz problemy:shake:, ja tez bym chciala zeby moje Łaciate miało 3 miesace... :evil_lol: Moja za dwa miesiace bedzie miala 2 latka i co? Trzeba żyć dalej :cool3: A gdzie fotki??? :mad: :mad: dzisiaj bedzie fuuura fotek ze spacerku :) :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Daisunia napisał(a):dzisiaj bedzie fuuura fotek ze spacerku :) :multi: I gdzie ta fuuuuuraa? :mad: :mad: :mad: Quote
Daisunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 juz juz :lol: najpierw daisyśka siedząca ;) moj slodki pyszczuniu ;) potem reszta :) Quote
Daisunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 i jeszcze kilka ;) postawa wystawowa ;) "aaa to ja mialam sie nie ruszać ?" potem reszta papapa Quote
anetta Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alez ona tu jest dumna http://img103.imageshack.us/img103/3497/p30200726xi.jpg :evillaug: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Daisunia']juz juz :lol: najpierw daisyśka siedząca ;) moj slodki pyszczuniu ;) potem reszta :) O nie! Nosek sie psuje - (wiosna idzie?)! :placz: Quote
Daisunia Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 niom psuje sie ale mam nadzieje ze i bez zimowego nosia bedziecie odwiedzac nasza galeryjke :cool3: :multi: Quote
olekg89 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 1.Czemu ona ma kolce ???? 2.kiedy ona zacznie przypominac malamuta ,jak malamut eweliny (który jest ideałem )Wiesz gdybym sie troche mnie znał i nie napisane byłoby ,ze to malamut powiedziałbym ,że to husky !!!! Quote
Recommended Posts