martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 no to to ja bede czekac a ty szybko zdrowiej a ewelinabuck bedzie foty strzelac:cool3: Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):no to to ja bede czekac a ty szybko zdrowiej a ewelinabuck bedzie foty strzelac:cool3: :))))) :lol: Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 macie jedna (narazie) fote daisyśki pozdr. Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 widze DAisy ze zdrowiejesz , chyba ten komp ma takie własciwosci lecznicze:evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):widze DAisy ze zdrowiejesz , chyba ten komp ma takie własciwosci lecznicze:evil_lol: dalej kicham i wogole :lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 no no no jasne jakies wiry masz w komputerze ja znam te lecznicze własciwosci pakuj walizy i przyjezdzaj:evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):no no no jasne jakies wiry masz w komputerze ja znam te lecznicze własciwosci pakuj walizy i przyjezdzaj:evil_lol: :evil_lol: hehehe :lol: gdyby to bylo takie proste :lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Daisy ty nie kombinuj ja tam wiem co ci z kompa wyłazi bo jak byłam chora to mi tez wyłaziło:cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 co taka cisza ? hop do gory ;) Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Daisunia napisał(a):co taka cisza ? hop do gory ;) O ludu :-o A co Ty tu robisz o 5.30 w niedziele? :crazyeye: Buzi Daisy :buzi: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):O ludu :-o A co Ty tu robisz o 5.30 w niedziele? :crazyeye: Buzi Daisy :buzi: spać nie moglam ja spalam tylko godzne i pół okolo 6 tej chyba Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Nowe fotki ;) na początek postawa wystawowa bez ringowki moja żaba :lol: żaba z bliska ;) zaraz sesyjka z nosiem moim slodkim ;) Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 :loveu: NOSEK :lol: pieszczoszka ;) :loveu: :loveu: i to wsio na dzisiaj chyba ;) Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Jezu DAisy o tej porze to ja słodko spałam:crazyeye: Fajne foty a ten nochal:multi: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 martavantos napisał(a):Jezu DAisy o tej porze to ja słodko spałam:crazyeye: Fajne foty a ten nochal:multi: no ja niestety nie moglam spac , chyba przez ten katar i kaszel ... :roll: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czyli wiry nie pomogły?:shake: :cool3: ZAPRASZAM DO VANTKOEJ I BETINOWEJ GALERI Quote
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Daisy widze,że również lubie pozycje na żabke:lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Daisy widze,że również lubie pozycje na żabke:lol: ona tak zawsze jak w szczecinie mieszkalismy to kladla siew przedpokoju "na żabke" na kafelkach teraz tez zreszta tez ale juz nie mamy takich fajnych jak w szczecinie :lol: ps. jak wyglada pozycja "na kota" i na "leniwca"? Quote
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Daisunia napisał(a):ona tak zawsze jak w szczecinie mieszkalismy to kladla siew przedpokoju "na żabke" na kafelkach teraz tez zreszta tez ale juz nie mamy takich fajnych jak w szczecinie :lol: Psiaki to wiedzą jak się chłodzić najskuteczniej;) Moja Delta zawsze na żabke się kładzie na lodzie/śniegu i się czołga:cool3: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A moj Vantek to okkropny len i latem to by ciagle w wodzie siedziała:lol: ;) Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 KaRa_TC napisał(a):Psiaki to wiedzą jak się chłodzić najskuteczniej;) Moja Delta zawsze na żabke się kładzie na lodzie/śniegu i się czołga:cool3: hahaa moja daisy odkryla niedawno nowy sposob chlodzenia sie a raczej ja odkrylam jej sposob ( a tak jak juz mamy dochodzic kto pierwszy odkryl to moj tata :lol:) my mamy przy schodach taki "wywietrznik" taka kratke przez ktora zimno leci i daisy sobie stoi przy tej kratce na schodach i sie wietrzy :lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 martavantos napisał(a):A moj Vantek to okkropny len i latem to by ciagle w wodzie siedziała:lol: ;) Daisuchna tez :lol: Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 jak jade z nim nad wode latem(raz w tygodnniu)to juz koniec 3 godzinny to minimum:lol: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 martavantos napisał(a):jak jade z nim nad wode latem(raz w tygodnniu)to juz koniec 3 godzinny to minimum:lol: moj pies potrafi na spacerze w parku wlecieć do malutkiej rzeczki z kaczkami i pływac za nimi :lol: kiedyś mi tak trzy razy pod rzad wleciala do wody (w ciagu trzech dni :lol:) Quote
Recommended Posts