Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, Koffana, nie wysiliłaś się. Tylko 3 fotki...
I czy mnie się wydaje, czy Daisunia jest ciutkę za bardzo zaokrąglona...? A może to tylko futerko...
http://img31.imageshack.us/img31/1632/p6100007.th.jpg

Pzdr.
raczej futerko, bo ja ją tak wyczesuję rano na spacerach i końca w tym czesaniu nie widzę.. :lol:
a zdjęć mam jeszcze kilka, ale na komórce a jeszcze nie wymyśliłam jak je zgrać na kompa :oops:

Posted

Po pierwsze mamy nową szatę graficzną na Fotogaleria :: Czina.pl - Alaskan Malamute :)
A poza tym wrzucam zdjęcia z naszych spacerów :)

W grupie raźniej :)

To jeszcze z okresu zimowego

A to z ostatniej niedzieli :)

My nie ważni :lol:

Trzy koleżanki :)

A to Cziny kolega od głupich pomysłów - typu polowanie na krowy :) Kiedyś nie sięgała mu nosa :)

A teraz :multi::multi::multi: - jest większa od niego :loveu::loveu::loveu::loveu:
W końcu to Husky, a Czina - Malamutka :P

Uwielbiam takie dni :cool2::cool2::cool2:

Posted

kasia_owczarzak napisał(a):
Z tego wrażenia, to zapomniałam :oops:

GRATULACJE zaliczenia !!!

Jejku, jak ja się cieszę, że nie muszę się już uczyć :multi::multi::multi:

dzięki ;)

kolejne zdjęcia wstawię niebawem

Posted

Siemanko!
Przypełzlismy :evil_lol: i tudej:evil_lol:
Super sunka od około tygodnia sledze ten wątek. Obiecane fotki. Ja się spodziewałam, ze nas zasypiesz a tu tylko dwie pycholcowe fotencje:shake:
CZekam na odwet zdjęciowy. Pozdrawiamy serdecznie Kaja&Sopel

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
O, to nasza pannica wyszaleje się za wszystkie czasy. Ale czy będzie mogła wchodzić z Wami na plażę? Bo chyba jest zakaz wprowadzania psów na plażę ...

pzdr.

Będziemy jechać po południu i powinniśmy być na miejscu jak będzie dużo mniej ludzi, zawsze zanim wejdziemy z psem na teren plaży to idziemy najpierw do lasu, żeby załatwiła swoje potrzeby, ona poza tym jest grzeczna ;) a jak widzimy, że ludzi mimo wszystko jest dużo to zapinamy na smycz i piesek lata prawie swobodnie ;) osobiście jestem zwolenniczką kulturalnego plażowania z czworonogiem :)
a co do zakazu... mamy taką "swoją" plażę, gdzie o takim zakazie nie słyszałam ;)
dzisiejsze upały były straszne... w godzinach porannych jak wystawiłam ręcznik to po godzinie był suchy na wiór....

Posted

Ja byłam ze swoją Cziną nad morzem byłam na początku maja. Pogada dopisała i turyści też, więc na plaży pojawił się problem.
Znaleźliśmy kawałek plaży na uboczu, ale tam też byli plażowicze :( Na szczęście, co niektórzy również z czworonogami :). Największy problem stanowiły rodziny z dziećmi. Udało mi się ten problem rozwiązać. Po wejściu na plażę lub jak pojawiła się nowa rodzinka, brałam Czinę i szłam się zapoznać, tak by rodzice nie mieli pretensji, że pies biega i pogryzie im dzieci, a dzieci by jej się nie bały. Po takim zapoznaniu się nie miałam już żadnego problemu. Dzieci wołały ją do siebie, na wzajem przekrzykując się, a rodzice pstrykali zdjęcia :) Zdaję sobie sprawę, że maj to nie taki sezon jak lipiec czy sierpień, ale może łatwiej Ci będzie uniknąć głupich tekstów.

Pozdrawiam
Fotogaleria :: Czina.pl - Alaskan Malamute