Daisunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: Moja kochana Myszeńka!!!:loveu: NOSKU prześliczny!! :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 pańcia za bardzo szorowała w kąpieli :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Daisyśka, jak będziesz miała zdjęcia nosecka to natychmiast wstawiaj. :mad: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daisyśka, jak będziesz miała zdjęcia nosecka to natychmiast wstawiaj. :mad: :evil_lol: okej ;))) :lol: Quote
Koma Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Śliczna Daisy jak zawsze! :loveu: A mi się najbardziej podoba wilk :cool3: świetna fotka! :klacz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Daisunia napisał(a):okej ;))) :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']:multi: Moja kochana Myszeńka!!!:loveu: NOSKU prześliczny!! :loveu: :loveu: i moja też :multi: :multi: i ten nosek :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']i moja też :multi: :multi: i ten nosek :loveu: :loveu: Oczywiście, ze to tylko nasza Myszka i nasz nosecek ;) :multi: Quote
Daisunia Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 jutro nowe fotki będą ;) (jakoś tak pod wieczor ;)) ) Quote
g_o_n_i_a Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Daisunia napisał(a):jutro nowe fotki będą ;) (jakoś tak pod wieczor ;)) ) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Daisunia Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :lol: Gonia gratulacje masz juz płomyczek zamiast łapek :lol: :multi: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: Gonia gratulacje masz juz płomyczek zamiast łapek :lol: :multi: :multi: Dziękuję! :multi: :multi: :drinking: Szczerze mowiac, to ja nie wiedzialam od ilu postow jest plomyczek i jakiez bylo moje wczorajsze zaskoczenie... :cool3: Quote
ewelinabuck Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 pijemy za plomyczek goni:drinking: :drinking: :drinka: Quote
Daisunia Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dziękuję! :multi: :multi: :drinking: Szczerze mowiac, to ja nie wiedzialam od ilu postow jest plomyczek i jakiez bylo moje wczorajsze zaskoczenie... :cool3: HAAHAHA u mnie bylo dokladnie tak samo ! jak zauwazylam plomyczek to powiedzialam sama do siebie " o kurcze" :lol: :drinking: :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Daisunia napisał(a):HAAHAHA u mnie bylo dokladnie tak samo ! jak zauwazylam plomyczek to powiedzialam sama do siebie " o kurcze" :lol: :drinking: :drinking: :evil_lol: :evil_lol: ewelinabuck napisał(a):pijemy za plomyczek goni:drinking: :drinking: :drinka: Juuuu... Iprezka!! :evil_lol: :cunao: :drinka: :knajpa: :chlup: :chlup: :drinking: :laola: Quote
Daisunia Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Juuuu... Iprezka!! :evil_lol: :cunao: :drinka: :knajpa: :chlup: :chlup: :drinking: :laola: imprezka jak sie patrzy :lol: :cunao: :cunao: :knajpa: :popcorn: :laola: :laola: :drinking: :drinking: :pepsi: :pepsi: :drinka: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :chlup: Quote
Daisunia Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Gabryjella napisał(a):A tu popiły i kaca leczą.:shake: ;) A gdzie malamucie fotki:cool3: mialam lenia - ale obiecuje poprawe :lol: podladuje aparacik i beda malamucie foteczki ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dużo miłosci i szczęscia w Dniu Świętego Walentego!! :krolik: Quote
Daisunia Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Goniu dzięęęęęki :lol: a tym czasem.. nowa fotka daisyski reszta potem bo teraz mama kompa potrzebuje ;) pozdr. Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Daisunia'] :buzi: NOSECEK! :buzi: Quote
Daisunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 fotki beda dopiero jutro albo dzisiaj ;) (tzn. wzrzuce tamtą reszte i nowe) nie moglam wczesniej bo mialam klopoty z netem :( ale juz jest okej ;) Quote
Daisunia Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 aaa... i... DZIĘKUJEMY za życzonka :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts