Daisunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 uśmiech proszę :lol: już nie ma patyczka.... :( i to by bylo na tyle z dziesiejszych fotek ;) Quote
Daisunia Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 ja sie produkuje a nikt nie ogląda fotek :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Daisunia']uśmiech proszę :lol: i to by bylo na tyle z dziesiejszych fotek ;) Moja piękna... :loveu: :loveu: :loveu: I jest mój NOSECEK :multi: :multi: :multi: :buzi: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Daisunia napisał(a):ja sie produkuje a nikt nie ogląda fotek :mad: :mad: A tam....! Ogladaja, ogladaja:evil_lol: Czemu zabralas jej patycka?:mad:A jak sie ladnie usmiecha:loveu: Quote
Daisunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 to nie ja zabralam tylko moj tata :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Daisunia napisał(a):to nie ja zabralam tylko moj tata :lol: Oj, a Czemu? Daisyśka nie była grzeczna? :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Oj, a Czemu? Daisyśka nie była grzeczna? :evil_lol: poprostu daisy jak rozgryzie patyk to potem caly dom jest w wiórach z tego patyka mam nowe zdjecia ale nie wiem na jaki dysk tata wrzucil te zdjecia Pozdrowionka Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Daisunia']Daisyśka przyniosla sobie ze spaceru patyka do domu ;) ze zdobycza trzeba bylo sie schować :lol: Nawet tam nie ma chwili spokoju...WIdze, że u dogomaniaków to normalka, że zakłócają życie swoim pupilom:mad: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Agga napisał(a):Nawet tam nie ma chwili spokoju...WIdze, że u dogomaniaków to normalka, że zakłócają życie swoim pupilom:mad: :evil_lol: hehehe zaraz wrzucę najnowsze fotencje :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Jak ja dawno mojego różowego neseczka nie widziałam :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Historia pewnej znajomości :lol: czyli daisy z rybą zwaną okoniem :lol: i po pożarciu okonia pora na zabawę :lol: ( a okoń strasznie ruszal ogonem i moja mama mowi że daisy zwiewala jak tylko ryba ruszyla ogonem - a tak wogole to autorką zdjec jest wlasnie moja mama) potem wstawie reszte (tzn.wieczorkiem ) Quote
Daisunia Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 ledwo znalazlam galerię :lol: (no ale od czego jest wyszukiwarka :)) ) Quote
g_o_n_i_a Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Jak ja dawno mojego różowego neseczka nie widziałam :loveu: :loveu: Daguś - naszego nosecka. :evil_lol: Śliczna Daisyśka!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Daguś - naszego nosecka. :evil_lol: Śliczna Daisyśka!! :loveu: :loveu: :loveu: :)))) :lol: :lol: Quote
Magda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Wow, ale spotkanie. Biedna rybcia:placz::placz: A Daisulka jak zawsze urocza:loveu: Quote
Daisunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Magda_Miki napisał(a):Wow, ale spotkanie. Biedna rybcia:placz::placz: A Daisulka jak zawsze urocza:loveu: :) dzisiaj beda nowe fotencje :)) Quote
Magda Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Uuu......ciekawe......:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Daisunia']:) dzisiaj beda nowe fotencje :)) No i co? Gdzie nosecek ? :placz: Quote
Daisunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Już już... :lol: dopiero co moglam zasiąść do kompa :) sąąąą sąąąą foty :lol: Narazie jedna zaraz reszta czyli nosio rozowiutki z bliska :lol: Quote
Daisunia Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 no i reszta fotek :lol: prawdziwy wilk :lol: http://upload.miau.pl/1/48524.jpg to idziemy na ten spacer czy nie ?? :loveu: :lol: te dwie fotki są troche duże :) http://upload.miau.pl/1/48525.jpg http://upload.miau.pl/1/48526.jpg i to wszystko :) pozdr. Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Daisunia']Już już... :lol: dopiero co moglam zasiąść do kompa :) sąąąą sąąąą foty :lol: Narazie jedna zaraz reszta czyli nosio rozowiutki z bliska :lol: Piękna Kruszynko... :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Daisunia']no i reszta fotek :lol: prawdziwy wilk :lol: http://upload.miau.pl/1/48524.jpg :multi: Moja kochana Myszeńka!!!:loveu: NOSKU prześliczny!! :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts