Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
w tym:roll:

Określ tylko wymagania:p

oj chodzilo mi o 2006 rok czyli o obecny :D
wiesz lepiej sie znasz na robieniu bannerow :) Poprostu ma być ładny :) każdy mi sie podoba :) byle nie był za ciemny

Posted

Daisunia napisał(a):
oj chodzilo mi o 2006 rok czyli o obecny :D
wiesz lepiej sie znasz na robieniu bannerow :) Poprostu ma być ładny :) każdy mi sie podoba :) byle nie był za ciemny

OK. :p :lol:
postaram się zrobić coś ładnego.
Tylko powiedz jaki chcesz napisik

Posted

Daisunia napisał(a):
niech będzie "Daisy Alaskan Malamute" Pozdr.:)

OK.
Jeśli komp mi nie padnie to zaraz zabieram się do pracy...

Albo nie... jeśli się nie obrazisz to zabiorę się za to jutro, jak mi tata zgra fajną czcionkę(miejmy nadzieję, że GIMP ją wczyta..)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Daisunia, a gdzież te obiecane fotki Twojej Panny? :mad:

A czy jest ktos chętny na zrobienie czegos graficznie w najbliższym czasie dla nas? :placz:
bateryjki sie ładują a że ja jutro do szkoły to porobie jej foteczki :)

ps. jak chcecie to obydwie mozecie mi zrobić :lol: nie pogniewam sie
przydadzą sie dwa :)

Posted

Patka napisał(a):
Chyba wszyskie Malamuty tak leżą :lol: na pleckacj z łapkami :cool1: urocza pozycja a czy przytym jodłuje bo nasz rodzinny M tak :lol:

:lol::lol:
nie niestety jedyne "dzwięki" jakie wydaje to tak jakby pliskliwe szczekanie i wycie - dość donośne :lol:

Posted

o tak takie jeko wycie my to nazywamy "jodłowaniem" ale i tak apogeum było jak sucze miały jeszce cieczki - o tak to było wycie ... Fagot ma 9 lat takze juz dostojny jest :cool1:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
hahaha eliza ale cie zatkalo!!!!:cool3: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: :eviltong:

hahaha :lol:
tata sie ze mnie śmieje ze mam kwadratową twarz :lol: 9 idę na wyrwanie zęba

Posted

Daisunia: sorry, ale tata leń mi nie zgrał ten czcionki: "Nie możesz poczekać do przyszłego tygodnia???"

A dzisiaj późno zasiadłam do kompa. Sorki, jutro albo pojutrze postaram Ci się zrobić bannerek z inną czcionką, a póżniej najwyżej zrobię Ci nowy

Posted

bellatriks napisał(a):
Daisunia: sorry, ale tata leń mi nie zgrał ten czcionki: "Nie możesz poczekać do przyszłego tygodnia???"

A dzisiaj późno zasiadłam do kompa. Sorki, jutro albo pojutrze postaram Ci się zrobić bannerek z inną czcionką, a póżniej najwyżej zrobię Ci nowy

Okeeej :D nie martw sie :) poczekam :) a narazie wrzuce sobie bannerek od eweliny :)