Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
Daisunia Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 macie nowe fotki :)) pod stolem ... :)) przyczajona pod schodami :D spioszek (foto robione o 4 nad ranem) zaraz reszte wstawie :D mam nadzieje ze sie podobają :) Quote
Daisunia Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 i reszta foteczek :)) http://upload.miau.pl/1/42160.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://upload.miau.pl/1/42162.jpg" class="ipsImage" alt=""> no i narazie tyle Jutro Nowe Sniegowe Fotki :) a sniegu u nas po pachy <lol> Quote
Daisunia Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 no to jeszcze jakies sie znalazly .... :) nasza choinka :) http://upload.miau.pl/1/42169.jpg pozdrowiska Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a co ty robisz o tej porze na forum???? do lozka myk myk:diabloti: Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 ewelinabuck napisał(a):a co ty robisz o tej porze na forum???? do lozka myk myk:diabloti: haha , i tak poszlam potem spac :D Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 no i nowych fotek nie bedzie..... buuuuuuu..........................cos mi sie z aparatem stalo ! :( Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 [quote name='Gosiek'] Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia dzięęęękujemy :D Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 dziękujemy :D A ja mam nowy avantarek :D Quote
bellatriks Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 nom, śliczny:multi: tylko co zrobiłaś z bannerkiem?? Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 bellatriks napisał(a):nom, śliczny:multi: tylko co zrobiłaś z bannerkiem?? otoz niechcąco go sobie usuełam z podpisu bo chcialam sobie wrzucic do podpisu te tricker factory czy jakoś tak i juz mialam gotowe i mi sie to wyswietlic nie chcialo wiec juz stwierdzilam ze rano w przyszlym roku sobie naprawie i wrzuce bannerek ten co byl wczesniej albo jakiś inny :) Quote
bellatriks Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 jakbyś chciała,to mogę jakiś spróbować zrobić, ale to nie dzisiaj:lol: Quote
Daisunia Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 bellatriks napisał(a):jakbyś chciała,to mogę jakiś spróbować zrobić, ale to nie dzisiaj:lol: w przyszlym roku :lol: Quote
Daisunia Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziękujemy :) no... moj pierwszy post w 2006 roku w galerii daisyśki :) dzisiaj pewnie nowe foty Quote
Recommended Posts