Daisunia Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Agga napisał(a): Wyginam śmiało ciało :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Daisunia napisał(a):chcialabym wam o czymś opowiedzieć ... 2 listopad 2003 mama oznajmila "Jedziemy na grzyby" ucieszylam sie ponieważ lubie wypady za miasto na świerze powietrze dlugo dlugo jedziemy , mineliśmy juz parę lasow i miasteczek , wsi nagle zapytalam "mamo a dlaczego nie zatrzymaliśmy sie przy pierwszym lepszym lesie?" mama powiedziala " bo widzisz jedziemy po pieska" :o zatkalo mnie... porządnie mną wstrząsnelo dojechaliśmy moim oczom ukazala się nader niezwykła malamutka .. odrazu przyszla sie przwitać ;) Wiedzialam że z tym cudem pojedziemy do domu - to byla milość od pierwszego wejżenia No i te urocze 6 miesieczne malamucisko pojechalo z nami do domu ... w domu obwąchala wszystko poszla sie napić i prawdopodobnie ze zdenerwowania że nie ma przy niej opiekuńczej mamy zsiusiala się .. wiedziala że źle zrobila więc przyszla odrazu przeprosic W nocy gwizdnela pomidora z kuchni i tarzala nim po kafelkach (pod drzwiami pokoju znalazlam "ketchup" :D Następne dni przyniosły również wiele radości :) codziennie rano budzila tatę masarzem :D pewnego razu sturlala sie z łóżka rodzicow (naszczęście bez uszczerbku na Zdrowiu) cały czas poznawalyśmy się na wzajem każdy dzien bardziej utwierdzial mnie w przekonaniu że mam naprawdę niezwykłego psiaka Nie żaluje wyboru (szczęście że przyjaciół można sobie wybierać:)) 2 listopada br. mijają dwa lata odkąd urocze niezwykłe 6 miesieczne maleństwo do nas przybyło te dwa lata nauczyly mnie bardzo wiele przedewszystkim : -odpowiedzialności -wrażliwości na krzywdę zwierząt Daisuniu ! Dziękuję ci że towarzyszysz mi dzielnie w trudnych i radosnych chwilach , dziękuję ci za ten twoj zabójczy uśmieszek , dziękuję ci za każde merdnięcie ogonkiem dziękuje ci za to że jesteś ! :* Dziękuje rownież naszemu hodowcy za tak wspaniałą psice jaką jest Daisy. Dziękuję za zaufanie , i za powieżenie mi opieki nad Daisy. Eliza Piękne... prawie się popłakałam... Ja bym za nic nie umiała ująć w słowa miłości.... Quote
Daisunia Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 bellatriks napisał(a):Daisunia napisał(a):chcialabym wam o czymś opowiedzieć ... 2 listopad 2003 mama oznajmila "Jedziemy na grzyby" ucieszylam sie ponieważ lubie wypady za miasto na świerze powietrze dlugo dlugo jedziemy , mineliśmy juz parę lasow i miasteczek , wsi nagle zapytalam "mamo a dlaczego nie zatrzymaliśmy sie przy pierwszym lepszym lesie?" mama powiedziala " bo widzisz jedziemy po pieska" :o zatkalo mnie... porządnie mną wstrząsnelo dojechaliśmy moim oczom ukazala się nader niezwykła malamutka .. odrazu przyszla sie przwitać ;) Wiedzialam że z tym cudem pojedziemy do domu - to byla milość od pierwszego wejżenia No i te urocze 6 miesieczne malamucisko pojechalo z nami do domu ... w domu obwąchala wszystko poszla sie napić i prawdopodobnie ze zdenerwowania że nie ma przy niej opiekuńczej mamy zsiusiala się .. wiedziala że źle zrobila więc przyszla odrazu przeprosic W nocy gwizdnela pomidora z kuchni i tarzala nim po kafelkach (pod drzwiami pokoju znalazlam "ketchup" :D Następne dni przyniosły również wiele radości :) codziennie rano budzila tatę masarzem :D pewnego razu sturlala sie z łóżka rodzicow (naszczęście bez uszczerbku na Zdrowiu) cały czas poznawalyśmy się na wzajem każdy dzien bardziej utwierdzial mnie w przekonaniu że mam naprawdę niezwykłego psiaka Nie żaluje wyboru (szczęście że przyjaciół można sobie wybierać:)) 2 listopada br. mijają dwa lata odkąd urocze niezwykłe 6 miesieczne maleństwo do nas przybyło te dwa lata nauczyly mnie bardzo wiele przedewszystkim : -odpowiedzialności -wrażliwości na krzywdę zwierząt Daisuniu ! Dziękuję ci że towarzyszysz mi dzielnie w trudnych i radosnych chwilach , dziękuję ci za ten twoj zabójczy uśmieszek , dziękuję ci za każde merdnięcie ogonkiem dziękuje ci za to że jesteś ! :* Dziękuje rownież naszemu hodowcy za tak wspaniałą psice jaką jest Daisy. Dziękuję za zaufanie , i za powieżenie mi opieki nad Daisy. Eliza Piękne... prawie się popłakałam... Ja bym za nic nie umiała ująć w słowa miłości.... :) Quote
Daisunia Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 a i jeszcze coś.... niedlugo (jutro)NOWE fotki ;)) i przepraszam ze mnie tak dlugo na forum nie bylo no ale ... czasu brak (szkola szkola szkola) Quote
Daisunia Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 no niestety , tata zabral aparat a z zagranicy wraca dopiero jutro wiec nowe fotki prawdopodobnie w poniedzalek ;) Quote
Daisunia Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 maaam ale nie zdjęcia tylko filmiki pokazujące jak to Daisy bawi sie na kanapie/... ubaw po pachy :D zaraz wstawie jeden z filmikow o ile mi się to uda Quote
Daisunia Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Nowe fotki ;) reszte wrzuce na forum jak wócę ;) Quote
Daisunia Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 macie jeszcze parę fot "zjadamy panią..." reszta jak wróce Quote
ewelinabuck Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 daisys ty masz naprawde prawdziwego wilkolaka w domu???? :lol: Quote
Koma Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Daisunia'] o matko ale zębiska :o :lol: Quote
Daisunia Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='Koma'][quote name='Daisunia'] o matko ale zębiska :o :lol: :lol: Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Daisunia'][quote name='Koma'][quote name='Daisunia'] o matko ale zębiska :o :lol: :lol: zębiska prrzerrażjące hahha słodka Daisa Quote
Koma Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='Daisunia'] a to co za pozy :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Daisunia Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 [quote name='Koma'][quote name='Daisunia'] a to co za pozy :roflt: :roflt: :roflt: to jest zabawa.... :D Quote
Daisunia Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 jutro nowe "jubileuszowe" (juz jutro świętujemy 2 latka odkąd daisy jest z nami) fotki Quote
Daisunia Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 no to nowe foteczki tak jak obiecalam ;) fotki z 31 października... nochalek (odbarwiony) Daisyśki Pozdrowionka Quote
Wolferine Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 cudne fotki :) szczegolnie ta gdzie jest Daisy z boku i ten ksiezyc i ciemnosc dookola... mmmmm :D boskie. pozdrawiam ;) Wolfie Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Cudne fotki !! Buziaczek w nochalek Quote
ewelinabuck Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 swietne fotki daisucha siersc stracila Quote
Daisunia Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 oj stracila stracila ale zimą jaką ma śliczną sierść ;) ps. pisca wycalowana ;) ps. wolfie witaj na forum ;) Quote
Daisunia Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 nowe fotki ;) [img=http://img287.imageshack.us/img287/9813/pb0300027rc.th.jpg] pozdrowionka Quote
Koma Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Daisunia'] ta fotka jest super :klacz: Piękna Daisy, wyszła na tej fotce super :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts