Daisunia Posted June 29, 2005 Author Posted June 29, 2005 ok juz wstawiam NOWE:(tzn. wstawione na nowo;) ) ŚPIOSZEK : http://upload.miau.pl/1/19860.jpg (niechcaca w linku) a to bylo zamierzone w linku : http://upload.miau.pl/1/19861.jpg Reszte wrzuce jak wroce ze spacerku ! :) Pozdr. Quote
Daisunia Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Nowe fotki ;) (01.07.2005) zaraz beda nastepne ;) Quote
nefesza Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ladnie to tak sunie za kratkami trzymac? :wink: Nie widzisz, jak ona na spacer chce? A nie tam zdjecia.... :lol: Quote
Koma Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='Daisunia'] haha no to normalnie jak moja Koma ;) Quote
Koma Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Śliczna! I albo mi się zdaje albo jakaś taka potężniejsza się zrobiła? :lol: Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Koma napisał(a):Śliczna! I albo mi się zdaje albo jakaś taka potężniejsza się zrobiła? :lol: hehe pewno że potężniejsza ! :) a jak ! jak daisy miala 6 miechow nie mialam klopotow z utrzymaniem jej na smyczy podczas cieczki ..... e .. a teraz .... wczoraj rozwalila 7 smycz..... ehh ....... :D wczoraj myślalam ze ze śmiechu padne ..... stoje z psem pod sklepem (mama robila zakupy) Daisy sobie przywiązalam w cieniu ( co by jej slonko nie przygrzalo) i czytalam gazete .... stanela kolo nas pani ..... zaczela sie dziwnie przyglądać daisy .. tak zebym ja nie zauwazyła ... a pani chciala sprawdzic czy daisy nie ma przypadkiem błękitnych oczu ...... hehe ;) Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 Jeszcze zdjęcia z wczoraj (robione okolo 20 ;) ) :) Pozdr ;) Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 "wyszedl z wody pies :) " "pani Kicka Kic - Kic " "brr brr" chcialam jej zrobic zdjecie jak sie drapie ale nie wyszlo :( Malamucie zajęcie to ciągnięcie ;) Quote
samojed Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 [quote name='Daisunia']cd nowych fot : Isia tak samo kładzie łapki :D Pozdrówka Quote
Daisunia Posted July 2, 2005 Author Posted July 2, 2005 no bo przecież to są damy :lol: :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 nie wiem ;) nowe foty beda jutro chyba jedziemy nad jeziorko ;) Quote
Daisunia Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 znalazlam pare fot z przed dwóch dni : " w każdym miejscu i o każdej porze ćwiczymy poze wystawowa " Quote
Daisunia Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Daisy wyszla z kąpieli ;) " cio tam na stole ? mięsko .. mniam" Quote
samojed Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Daisunia napisał(a): " cio tam na stole ? mięsko .. mniam" Jedzonko to podstawa ;) Quote
Daisunia Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 a może dosięgnę (na tym zdjęciu Daisy daje mi dwie łapy ;) ) " a jak ci dam te łape to dasz mi mięsko ?" Quote
Daisunia Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Uśmiech pierwsza klasa ! Wilk w lesie ;) "dokąd Panią zawieść ?" znow las : Quote
Recommended Posts