haska_12 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Śliczne zdjęcia! :loveu: Daisy i łąki :) Nie moge sie jej oprzeć :D Quote
Koma Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Daisunia witaj :calus: Przepiękne fotki, uwielbiam takie psie portrety na tle nieba :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Daisunia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Koma']Daisunia witaj :calus: Przepiękne fotki, uwielbiam takie psie portrety na tle nieba :loveu: Pozdrawiamy! cześć Koma :calus: miło Cię widzieć w naszej galerii :lol: Haska Ciebie tez Witam w galerii ;) Quote
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 hey:D jejka te fotki są ślcizne:D napatrzeć się nie mogę;] Quote
Daisunia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):kolejne foteczki ! xD cudne:D no :) a jaki kwiatuszek na nich czysty :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Daisy i łąka...Bardzo mi się fotki podobają, portreciki są po prostu cudowne!:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Akitka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Daisunia'] Wow... :crazyeye: Ale Daisy dostała kościsko... :p Quote
Asiaczek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Daisunia'] :loveu: Pozdrawiamy :) Ależ gnacisko...! Pzdr. Quote
Daisunia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Akitka napisał(a):Wow... :crazyeye: Ale Daisy dostała kościsko... :p :lol::lol::lol::lol: jak ją zobaczyła to aż jej sie "oczy zaświeciły" Quote
Akitka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Daisunia napisał(a)::lol::lol::lol::lol: jak ją zobaczyła to aż jej sie "oczy zaświeciły" Ambra też lubiła takie gnaty, ale teraz ze względu na alergię nie może ich dostawać. :cool1: Quote
Daisunia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Akitka napisał(a):Ambra też lubiła takie gnaty, ale teraz ze względu na alergię nie może ich dostawać. :cool1: wcale ? żadnych kości ? Moja uwielbia kości , jakby mogla to wychodzilaby z nimi na spacer :lol: Quote
chicken Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam po dluuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie-wkoncu mam czas na odwiedzanie galeii :cool3: Moja Kesi tez uwielbia takie kosci ale nie moze ich isc ze wzgledu na trzustke :roll: Tzn przynajmniej nei moze za duzo ich dostawac-jedna mala kosc jednorazowo odpada :shake: Moze kiedys bedzie dobrze... Quote
Daisunia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre! Pzdr. serio serio , kiedyś trzeba bylo "zniknąć" kość bo Mała proponowała mi towarzystwo kości na spacerze :lol: podobnie jest z patykami.. ze niby sie czepiam pieska... cześć chicken miło Cię widzieć w galerii :) zapowiadam nowe fotki :) Quote
haska_12 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Och :loveu: :loveu: :loveu: Jakby co to nie mam smaka na kość tylko na Daisy :D:D:D Quote
Dagusia1992 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 i co tam słychać?:D jaka pogoda u Was? bo u mnie słoneczko:D Quote
Daisunia Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Dagusia1992 napisał(a):i co tam słychać?:D jaka pogoda u Was? bo u mnie słoneczko:D byłam nad jeziorkiem (niestety bez pieska - tam jest tłok na tej plaży wiec nie było sensu jej brać - męczyłaby się tylko - ale w najbliżyszym czasie zrekompensujemy jej - "wycieczką" nad morze :lol:) jutro postaram sie wkleić jakieś zdjęcia Pozdrawiam Quote
Daisunia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ahoj ! Przepraszam że dopiero dzisiaj są fotki (nota bene dzisiaj robione) [SIZE=2]ale byłam u denstysty - jak widać żyje :lol::multi: no i byłam dzisiaj razem z Małą nad jeziorkiem :multi: (bosz jaką ja tutaj strzeliłam minę :oops:) Quote
haska_12 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Świetne zdjęcia! :) Fajnie wyszłas, co chcesz ;) A Daisy jaka szczesliwa :) :loveu: :) Quote
Daisunia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 haska_12 napisał(a):Świetne zdjęcia! :) Fajnie wyszłas, co chcesz ;) A Daisy jaka szczesliwa :) :loveu: :) tak jej się podobało że nie chciala wejść do auta tzn. weszla ale po chwili wyszła zarządzając jeszcze jeden spacerek :cool3::loveu: Quote
Recommended Posts