Usia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wszystkiego naj dla mulutkiej i za jej zdrowiedo dna ;) Quote
Ania-shira Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Malamutki :multi: duzo prezentów, spacerów, psich przyjaciól oraz zdrówka :lol: oto prezencik ode mnie i mojej suni Quote
Daisunia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dziekuje w jej imieniu za zyczonka :loveu: :multi: Quote
ewelinabuck Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ ZU!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Daisunia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Jak zawsze w dniu jej urodzin przychodzi czas na moje rozmyślania Pamietam jak na nią czekalam .... aż wreszcie w moim zyciu pojawila sie ONA 6 miesieczna niezwykła malamutka kto by przypuszczal ze calkowicie zmieni moje zycie... Naprawde bardzo wiele jej zawdzieczam to Ona właśnie pokazala mi jak wspaniala rasa jest alaskan malamute to ona jest ucieleśnieniem wszystkich moich marzen o psie , jest moją upragnioną gwiazdką z nieba kiedy jest mi źle to ona zawsze pierwsza przychodzi mnie pocieszyć to ona nadaje kolory mojemu życiu :loveu: Buziaki ! :* Quote
haska_12 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Spóźnione najlepszego :oops: Daisy jest przecudowna:) PS. dlaczego Daisy trafiła do ciebie jak miała pół roku??? glupie pytanie = wiem :p Quote
Daisunia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='haska_12']Spóźnione najlepszego :oops: Daisy jest przecudowna:) PS. dlaczego Daisy trafiła do ciebie jak miała pół roku??? glupie pytanie = wiem :p wcale nie głupie pytanie poprostu z miotu zostala już tyko Malutka a jak ją zobaczylam po raz pierwszy (niestety z fotek ktore nam hodowca przysłał pare dni przed naszym przyjazdem)wogole jej nie pamietam ) i popatrzylam w jej piekne oczy wiedzialam że to wlasnie ONA jest tą wymarzoną i dlugo wyczekiwaną psicą :loveu: Quote
limoncia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja tez skladam spoznione zyczonka:smilecol: :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :tort: :laola: :laola: :BIG: :bday: :bluepaw: :lilangel: :klacz: :new-bday::BIG::bluepaw::sweetCyb: Quote
haska_12 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Aha :) Półroczne malamutki są naprawde urocze :) Juz takie dojrzalsze.Ja Oskara dostałam jako małego 2-miesiecznego gówniarza :D Quote
Daisunia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 haska_12 napisał(a):Aha :) Półroczne malamutki są naprawde urocze :) Juz takie dojrzalsze.Ja Oskara dostałam jako małego 2-miesiecznego gówniarza :D fakt ona byla naprawde śliczna teraz z reszta tez jest :loveu: identyczna niemalże jak matka :loveu: limoncia dziekuje za zyczenia w imieniu Daisy Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witajcie ! 6 miesieczne malamuty są słodkie, ale ja uwazam ze wszystkie są piękne ! Wysciskaj Daisunie :* Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Eliza moze jakies fotki? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Daisunia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 haska_12 napisał(a):Eliza moze jakies fotki? :diabloti: :diabloti: :diabloti: noooo dooobra<ziew> ide robić :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIĘKNEJ DAISULKI Z OKAZJI 4 URODZINEK :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday: Eliza, wybaczcie, ze z opóźnieniem :placz: Quote
Daisunia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIĘKNEJ DAISULKI Z OKAZJI 4 URODZINEK :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday: Eliza, wybaczcie, ze z opóźnieniem :placz: Gosiu nie ważne czy w terminie czy z opoźnieniem ważne że szczere :cool3::lol: a co do fotek......... aparat wcielo (czytaj : pojechal z moja mama do Szczecinia) wiec fotki beda w poniedzialek (ale zeby Wam zrekompensowac czekanie fotek bedzie dużo :evil_lol: Quote
haska_12 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ok to wole poczekać, ale zeby sie naoglądac.Daisy nigdy dość :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 rowniez czekam na nowe fotki pieknej mamutki:loveu: Quote
Ania-shira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No właśnie a gdzie fotki? Ja tez czekam na nowe fotoski :lol: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Spóźnione nieco życzenia dla Daisuni: dużo tego wszystkiego, czego psiak sobie zażyczy...:loveu::lol: 100 lat! Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Asiu dziekuje w imieniu Malutkiej :multi: a fotki beda wieczorkiem (musze je tylko zgrać;)) Quote
Daisunia Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 no to lecimy : "a wszystko to bo Ciebie kocham.." dobra juz nie śpiewam bo ludzie sie patrzą :evil_lol: ale mikrofon to ja zabieram ze sobą (w domu bede ćwiczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [SIZE=2] "to gdzie jedziemy ?" Pozdr :) Quote
Recommended Posts