Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak zawsze w dniu jej urodzin przychodzi czas na moje rozmyślania
Pamietam jak na nią czekalam .... aż wreszcie w moim zyciu pojawila sie ONA 6 miesieczna niezwykła malamutka kto by przypuszczal ze calkowicie zmieni moje zycie... Naprawde bardzo wiele jej zawdzieczam to Ona właśnie pokazala mi jak wspaniala rasa jest alaskan malamute to ona jest ucieleśnieniem wszystkich moich marzen o psie , jest moją upragnioną gwiazdką z nieba
kiedy jest mi źle to ona zawsze pierwsza przychodzi mnie pocieszyć to ona nadaje kolory mojemu życiu :loveu:

Buziaki ! :*

Posted

[quote name='haska_12']Spóźnione najlepszego :oops:

Daisy jest przecudowna:)
PS. dlaczego Daisy trafiła do ciebie jak miała pół roku??? glupie pytanie = wiem :p
wcale nie głupie pytanie poprostu z miotu zostala już tyko Malutka a jak ją zobaczylam po raz pierwszy (niestety z fotek ktore nam hodowca przysłał pare dni przed naszym przyjazdem)wogole jej nie pamietam ) i popatrzylam w jej piekne oczy wiedzialam że to wlasnie ONA jest tą wymarzoną i dlugo wyczekiwaną psicą :loveu:

Posted

ja tez skladam spoznione zyczonka:smilecol: :smilecol: :smilecol: :Dog_run: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :tort: :laola: :laola: :BIG: :bday: :bluepaw: :lilangel: :klacz: :new-bday::BIG::bluepaw::sweetCyb:

Posted

haska_12 napisał(a):
Aha :) Półroczne malamutki są naprawde urocze :) Juz takie dojrzalsze.Ja Oskara dostałam jako małego 2-miesiecznego gówniarza :D

fakt ona byla naprawde śliczna teraz z reszta tez jest :loveu: identyczna niemalże jak matka :loveu:
limoncia dziekuje za zyczenia w imieniu Daisy

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIĘKNEJ DAISULKI Z OKAZJI 4 URODZINEK :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday:

Eliza, wybaczcie, ze z opóźnieniem :placz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PIĘKNEJ DAISULKI Z OKAZJI 4 URODZINEK :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday:

Eliza, wybaczcie, ze z opóźnieniem :placz:
Gosiu nie ważne czy w terminie czy z opoźnieniem ważne że szczere :cool3::lol:
a co do fotek......... aparat wcielo (czytaj : pojechal z moja mama do Szczecinia) wiec fotki beda w poniedzialek (ale zeby Wam zrekompensowac czekanie fotek bedzie dużo :evil_lol:

Posted

no to lecimy :

"a wszystko to bo Ciebie kocham.."

dobra juz nie śpiewam bo ludzie sie patrzą :evil_lol:

ale mikrofon to ja zabieram ze sobą (w domu bede ćwiczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
[SIZE=2]
"to gdzie jedziemy ?"

Pozdr :)