kesslee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ależ macie wspaniałe tereny do spacerów :-o No po prostu psi raj do wybiegania :loveu: Quote
Daisunia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 kesslee napisał(a):Ależ macie wspaniałe tereny do spacerów :-o No po prostu psi raj do wybiegania :loveu: Jeszcze zeby ten psi raj do wybiegania byl kolo domu ech to bylby dopiero raaaj rano wieczorem po poludniu na pola :loveu: a tak to najpierw w samochod 10 km za moją "wsią" jak ja to mowie :) ale czego nie robi sie dla Ukochanego psa :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Jaki usmiechnięty pyszczek suni...spacerek był super! Pzdr. Quote
Marta_Ares Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Piekne:loveu: :loveu: :loveu: i w dodatku bez smyczy:multi: Quote
Daisunia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 hej ! wreszcie weekend beda nowe foty ;) :multi: Quote
Daisunia Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 panienka z okienka :lol: Moje maleństwo a ja jestem przeziębiona Pozdr. Quote
Asiaczek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 To dlatego tak mało fotek, co? No to szybciutko zdrowiej i rób śliczne fotki Daisy. Pzdr. Quote
kesslee Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Daisunia'] a ja jestem przeziębiona Pozdr. UWIELBIAM takie fotki :loveu: :lol: a Ty się kuruj Kochana... Quote
Daisunia Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Asiaczek']To dlatego tak mało fotek, co? No to szybciutko zdrowiej i rób śliczne fotki Daisy. Pzdr. no własnie dlatego tak malo fotek .... Cytat: Napisał Daisunia a ja jestem przeziębiona Pozdr. UWIELBIAM takie fotki :loveu: :lol: a Ty się kuruj Kochana... :lol: tak jest ;) nic innego nie robie tylko pije gorące herbatki :lol: Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy dziewczyny... ...i buziaki przesyłamy :buzi: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gorące herbatki to mało! Jakieś tabletki, syropki, co? Pzdr. Quote
Koma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hej! [quote name='Daisunia'] Lubię takie "jęzorkowe" zdjęcia :lol: Jak tam zdrówko? Lepiej już? Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jak tam przygotowania do swiat ?? Daysi wyczesana, wykapana ?? Bo to juz nie długo.Króliczka jej przyczep do obrózki no i kurczaczka:evil_lol: :evil_lol: sliczna :loveu: Quote
Daisunia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Gorące herbatki to mało! Jakieś tabletki, syropki, co? Pzdr. Hej! Cytat: Napisał Daisunia Lubię takie "jęzorkowe" zdjęcia :lol: Jak tam zdrówko? Lepiej już? Witamy dziewczyny... ...i buziaki przesyłamy :buzi:Hej wieści z frontu sa kiepskie .... pol nocy nie spalam (ciagle kichanie) a jak juz zamykalam oczy to kichałam 2-3 razy pod rzad .... przynajmniej do szkoly nie poszlam[SIZE=2] :lol: a co do świat... hmmm wszyscy przeziebieni nie ma kto sprzatac... Mała jako jedyna zdrowa... :lol::lol::lol: edit : dzieki ze o Mnie pamiętacie :* bo z mojej klasy nikt nie zapytal czemu nie bylo mnie w szkole... Quote
Usia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Oj to nie dobrze jak kichasz, ale ta szkoła to dobre wynagrodzenie za braki w snie ;) ;) pewnie załujesz ze teraz sie swieta zaczeły, szkoda choroba- leniuchowanie (czyt:nie pojscie do szkoły ):cool3: Quote
Daisunia Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Usia napisał(a):Oj to nie dobrze jak kichasz, ale ta szkoła to dobre wynagrodzenie za braki w snie ;) ;) pewnie załujesz ze teraz sie swieta zaczeły, szkoda choroba- leniuchowanie (czyt:nie pojscie do szkoły ):cool3: troszke zaluje że w świeta bede musiala siedziec w domu a co do szkoly to dzisiaj byl ostatni dzien ;) szkole zobacze 18 kwietnia dopiero :lol::multi: Quote
Daisunia Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Szybko zdrowiej! Pzdr. Witam Was Kochani ! zapowiadam nowe fotki dzisiaj i dzieki ze o mnie pamietacie :loveu: :multi: :* Pozdrawiamy Eliza&Mała(vel.Daisy) Quote
haska_12 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 To czekamy na foteczki w takim razie :cool3: Quote
Recommended Posts