Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Daisunia']nie moge sobie odmowić : [SIZE=2]Usia NARESZCIE sie zjawilas w naszej galerii :multi::multi::multi: ciesze sie ;) Moja Mała linieje okropnie wszędzie bialo od sierści ale to dobry znak- Laaato sie zbliża Tak bardzo za nami teskniłaś ??:crazyeye: miło mi az sie :oops: Co do zmiany siersci to dobrze mieć takiego psa który oznajmia o ciepłych dniach, przynajmniej juz jaskółek nie trzeba wypatrywać;) Daisy piekna jest nie ma co :loveu: z reszta jak na AM przystało pelna gracja, powaga i duma :p Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A ja mowie Dzien dobry :) Jutro beda fotki.. :multi: Nie moge sie doczekać :p Quote
Daisunia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):A ja mowie Dzien dobry :) Jutro beda fotki.. :multi: Nie moge sie doczekać :p hej ! Ja niedawno ze szkoly wrocilam (na ostatniej lekcji bylo tylko 8 osob bo reszta miala autobus :lol: ) a co do bannerka to jest tworczosci erii ;) kesslee witamy w galerii i zapraszamy częsciej ;) pozdr. Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witam przyszlam sie przywitac i zaprosic na fotki do nas:evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 oo to eria robi takie ładne bannerki? Zgłosze sie jutro :evil_lol: Quote
Jess Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hey ! Pierwszy raz chyba jestem .... :) Fajne fotki z masełkiem i pożeraczką maseł :cool3: Quote
Daisunia Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 JESS:) napisał(a):hey ! Pierwszy raz chyba jestem .... :) Fajne fotki z masełkiem i pożeraczką maseł :cool3: no wlasnie ! zapraszam czesciej :lol: Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 uff .... nareszcie :) dzisiaj beda nowe foty :loveu: (co prawda domowe... bo brzydka pogoda na dworku) Quote
Daisunia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Nowe fotki a kuku ! "chcesz buziaka?" i na koniec coś dla fanów panny noskowatej :lol: czyli różowonosy renifer :loveu: i to na dzisiaj wszystko ps. chcialam Was bardzo przeprosic ze fotki nie byly w terminie... bo obiecalam ale niestety wyszlo jak wyszlo - mialam male problemy z nauczycielka (na szczęscie jest juz wszystko wyjaśnione i jest Fajnie :lol:) no i caly czas ta szkola :) ale wkrotce przeciez przerwa świateczna wiec postaram sie nadrobic zaleglosci fotkowe :cool3: Quote
haska_12 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Moja nosia sie pokazała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ale fajna foteczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Eliza licze na foteczki z wystawki:cool3: :cool3: :cool3: daisy jak zwykle przepiekna super fotki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 ewelinabuck napisał(a):Eliza licze na foteczki z wystawki:cool3: :cool3: :cool3: daisy jak zwykle przepiekna super fotki:loveu: :loveu: :loveu: foty mam :) wygrał dziadek Daisyś :loveu::multi::multi: pękamy z dumy ! Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ogromnie sie ciesze :multi: :multi: no dawaj te foteczki Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 gratulacje!!! a gdzie te foteczki???:mad: Quote
Daisunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 ewelinabuck napisał(a):ogromnie sie ciesze :multi: :multi: no dawaj te foteczki gratulacje!!! a gdzie te foteczki??? dziekuje w imieniu pani Izy ;) grube łapeczki śliczne :loveu: Hudson pije wode na leżąco (a co sie bedzie męczył:lol:) uśmiech zwyciezcy :lol::lol::lol: i wiadomo po kim Mała odziedziczyła uśmiech :loveu::loveu::lol: Haduś gaduła :lol: foty z ringu mam nie najlepsze :/ a reszta poźniej ;) Quote
Daisunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a tutaj juz po wystawie czyli zwiedzanie (co prawda nie mielismy czasu zeby wszedzie pójśc czy sie zatrzymać i ogladać :cool3:) fantastyczny dworzec :cool3: kawalek muru berlińskiego :cool3: katedra :loveu: i to na tyle ze zwiedzania Pozdr. Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ale piekny, ajakie lapy grube:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Daisunia napisał(a): uśmiechnięty pychol na 5kę! :loveu: słodziak :lol: Quote
limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ale misio:loveu: :loveu: :loveu: do przytulania:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dzisiaj bylyśmy na długaśnym spacerku :) są oczywiscie foty :lol: ale dopiero jutro wstawie bo musze zgrac na płytke te "tysiace" zdjec Małej z przed 2 lat :cool3: Quote
Daisunia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 tak sie zmęczyłam że jezyk przykleja mi sie do nosa :) adios amigos Pozdr. Quote
Recommended Posts