Daisunia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ewelinabuck napisał(a):e tam dla mamuta nigdy za wczesnie:p :p :p bucek to i zima sie kapie bo lubi:p Zu tez :multi::lol: Quote
Daisunia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 jutro po kościółku nowe zdjęcia :multi: (Mam rekolekcje) Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ogladalam dzisiaj foteczki u Ciebie, ale nie zdazylam nic napisac bo mnie wywalilo z dogomanii:angryy: jestem ponownie fotki super:loveu: :loveu: :loveu: Daisy jak na malamuta przystalo jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elizusiek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no najprawdziwniejszy wilk :) śliczny piesek :loveu: Quote
Daisunia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 hehe dzieki za odwiedzinki ;) a dzisiaj zapowiadam nowe zdjecia ! mamy cudna pogode słoneczko świeci jest bajecznie :multi: Quote
Usia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej rany jak ja dawno u was nie byłam :shake: szkoda gadać i tylko mnie :mad: zauwazyłas ze ostatni coraz wiecej mamutów sie zjawia ?? chyba jakaś moda nastała na te psy z jednej strony dobrze z drugiej nie. Czy twój mamut traci juz siersc bo mój juz zaczoł wylatuje z niego całymi garsciami :roll: Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mam nadzieje ze eliza mnie nie przegoni :razz: uwazam ze to dobrze ze malamutow przybywa to bardzo fajne psy ale z drugiej strony jestem poprostu w.....ona:angryy: ze bardzo czesto wpadaja w lapy ludzi nie majacych pojecia o tej rasie co w konsekwencji prowadzi do tego co mamy czyli mamutek w schronie laduje bo za duzy,za agresywny ,niszczy,kopie dzziory,musi duzo biegac ehhh moge wymieniac bez konca..........:cool1: Quote
Daisunia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 nie moge sobie odmowić : [SIZE=2]Usia NARESZCIE sie zjawilas w naszej galerii :multi::multi::multi: ciesze sie ;) A co do mody ... ech tak to już jest Moja Mała linieje okropnie wszędzie bialo od sierści ale to dobry znak- Laaato sie zbliża :cool3::cool3::lol: obserwacja otoczenia : z bliska i na stojaco na siedząco Quote
ewelinabuck Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 sliczna kobiecina z niej:loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej super fotki:loveu: :loveu: :loveu:ale dlaczego caly czas na smyczy:-( Quote
Daisunia Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Marta_Ares napisał(a):Hej super fotki:loveu: :loveu: :loveu:ale dlaczego caly czas na smyczy:-( Ulica niedaleko ... a juz raz malo mi nie wpadla pod samochod (na szczescie to mądry pies i w pore zbiegła....) wole nie ryzykować :) za to jak tam chodzimy to puszczam ją na dluga smycz wiec moze sobie robic co chce poprostu dbam o jej bezpieczenstwo - w koncu to skarb :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a to spoko jesli ulica blisko to wszytsko wyjasnia;) Quote
haska_12 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 O prosze :D Smakosz masełek :evil_lol: Cudowne zdjecia :loveu: Quote
Daisunia Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 haska_12 napisał(a):O prosze :D Smakosz masełek :evil_lol: Cudowne zdjecia :loveu: zauwaz z jaką pasją pożera to maslo :evil_lol: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ona tez lubi maslo????? Bucek da sie pokroic za maselko hahahahahhaha ja sie zawsze smieje ze bedzie mial cholesterol za wysoki:razz: :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A Daisy leży i wyzlizuje sreberko...... :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):ona tez lubi maslo????? Bucek da sie pokroic za maselko hahahahahhaha ja sie zawsze smieje ze bedzie mial cholesterol za wysoki:razz: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona maslo uwielbia :lol: Quote
haska_12 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ewelinabuck napisał(a):ona tez lubi maslo????? Bucek da sie pokroic za maselko hahahahahhaha ja sie zawsze smieje ze bedzie mial cholesterol za wysoki:razz: :evil_lol: Chyba wiekszasc mamutów kocha mesełko :evil_lol: Blacky Carolci tez lubi :loveu: Quote
haska_12 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O bannerek! :evil_lol: Wreszcie bedzie mozna dostac sie do was prosciej :p Quote
Daisunia Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 haska_12 napisał(a):O bannerek! :evil_lol: Wreszcie bedzie mozna dostac sie do was prosciej :p no wlasnie :evil_lol::multi::lol: w niedziele beda nowe foty Quote
haska_12 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 W niedziele foty? :cool3: Super! :evil_lol: Rozpieszczasz nas :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ale piekny banerek taki realisyczny:loveu: Quote
kesslee Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witam :) jestem u Was pierwszy raz (ale na pewno nie ostatni! :evil_lol: ) a ściągnał mnie przepiękny bannerek - i też wlaśnie chciałam spytać czyjej twórczości :loveu: A poza tym Daisy jest absolutnie przepiękna :loveu: Nie da się nie patrzec na nią z podziwem. Quote
Recommended Posts