Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogladalam dzisiaj foteczki u Ciebie, ale nie zdazylam nic napisac bo mnie wywalilo z dogomanii:angryy: jestem ponownie fotki super:loveu: :loveu: :loveu: Daisy jak na malamuta przystalo jest piekna:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Hej rany jak ja dawno u was nie byłam :shake: szkoda gadać i tylko mnie :mad:

zauwazyłas ze ostatni coraz wiecej mamutów sie zjawia ?? chyba jakaś moda nastała na te psy z jednej strony dobrze z drugiej nie.

Czy twój mamut traci juz siersc bo mój juz zaczoł wylatuje z niego całymi garsciami :roll:

Posted

mam nadzieje ze eliza mnie nie przegoni :razz:

uwazam ze to dobrze ze malamutow przybywa to bardzo fajne psy ale z drugiej strony jestem poprostu w.....ona:angryy: ze bardzo czesto wpadaja w lapy ludzi nie majacych pojecia o tej rasie co w konsekwencji prowadzi do tego co mamy czyli mamutek w schronie laduje bo za duzy,za agresywny ,niszczy,kopie dzziory,musi duzo biegac ehhh moge wymieniac bez konca..........:cool1:

Posted

nie moge sobie odmowić : [SIZE=2]Usia NARESZCIE sie zjawilas w naszej galerii :multi::multi::multi: ciesze sie ;)
A co do mody ... ech tak to już jest
Moja Mała linieje okropnie wszędzie bialo od sierści ale to dobry znak- Laaato sie zbliża :cool3::cool3::lol:
obserwacja otoczenia : z bliska

i na stojaco

na siedząco

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej super fotki:loveu: :loveu: :loveu:ale dlaczego caly czas na smyczy:-(

Ulica niedaleko ... a juz raz malo mi nie wpadla pod samochod (na szczescie to mądry pies i w pore zbiegła....) wole nie ryzykować :) za to jak tam chodzimy to puszczam ją na dluga smycz wiec moze sobie robic co chce
poprostu dbam o jej bezpieczenstwo - w koncu to skarb :loveu:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ona tez lubi maslo????? Bucek da sie pokroic za maselko hahahahahhaha ja sie zawsze smieje ze bedzie mial cholesterol za wysoki:razz: :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona maslo uwielbia :lol:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ona tez lubi maslo????? Bucek da sie pokroic za maselko hahahahahhaha ja sie zawsze smieje ze bedzie mial cholesterol za wysoki:razz: :evil_lol:

Chyba wiekszasc mamutów kocha mesełko :evil_lol: Blacky Carolci tez lubi :loveu:

Posted

witam :)
jestem u Was pierwszy raz (ale na pewno nie ostatni! :evil_lol: ) a ściągnał mnie przepiękny bannerek - i też wlaśnie chciałam spytać czyjej twórczości :loveu:

A poza tym Daisy jest absolutnie przepiękna :loveu: Nie da się nie patrzec na nią z podziwem.