ewelinabuck Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sliczzne zzzdjecia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a portreciki miodzzio;) Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 wiem ze sie powtarzam ale ona jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:(jak kazdy malamut:evil_lol:) Super portrecik Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No poprostu extra fotogeniczny piesio :loveu: A tak wogle to skąd jesteście? ( Ty i Daisy). Quote
Daisunia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 my jesteśmy z zachodniopomorskiego (mieszkamy niedaleko Ewelinybuck :evil_lol:;)) taka mała mieścina 100 km od Szczecina Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Daisunia napisał(a):my jesteśmy z zachodniopomorskiego (mieszkamy niedaleko Ewelinybuck :evil_lol:;)) taka mała mieścina 100 km od Szczecina Ale wam fajnie... z tego co pamietam to troche dogomaniakow tam mieszka w tym województwie.. a u mnie z Łomzy to cienko :( nikt :( Quote
Daisunia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cześc haska ;) Nastepne fotki zapowiadają sie na jutro.... Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 i wlasnie dlatego z Daisunia sie spotykamy na spacerkach ;) ;) no wlasnie Eliza kiedy przyjedziesz ???zagon rodzzicow bo maja zaproszenie na kawke;) ;) ;) Quote
Daisunia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Dlaczego dopiero na jutro? Pzdr. no bo szkola ;) no własnie... dzisiaj tez nie bedzie fotek bo bede sie uczyc do waznego sprawdzianu z biologi (jutro!) mozecie trzymać za mnie kciuki ;) Ewelinka Nie martw sie jak tylko tato znajdzie wolna chwile od pracy to pakujemy sie i przyjeżdzamy ;) Pozdr. Quote
haska_12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale ja wam zazdroszcze tych spacerów :loveu: Ehh.. Dobra.. czekam na fotki :D Quote
Daisunia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 haska_12 napisał(a):Ale ja wam zazdroszcze tych spacerów :loveu: Ehh.. Dobra.. czekam na fotki :D sprawdzian napisany :) Rozwinelam skrzydla i troche sie rozpisalam więc jestem dobrej myśli a zdjecia Daisy będą prawdopodobnie dzisiaj jesli nie to beda jutro ;) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ah, Ty! No, ale dobrze, jesteś usprawiedliwiona, pod warunkiem, że sprawdzian rzeczywiście dobrze napisałaś. Prosimy o pochwalenie się oceną...:lol: Pzdr. Quote
Daisunia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Ah, Ty! No, ale dobrze, jesteś usprawiedliwiona, pod warunkiem, że sprawdzian rzeczywiście dobrze napisałaś. Prosimy o pochwalenie się oceną...:lol: Pzdr. oczywiscie ze sie pochwale ocena ;) a tu Daisy z kucykiem pony ktory gada oczywiscie daisy wielce zadziwiona coz to za różowy stwor i nawet przekrzywiła łepek ale nie zdazylam zrobic fotki :/ ps. żeby nie bylo podejzen ze bawie sie kucykami pony to ten kucyk to prezent dla mojej siostrzenicy(a kucyka juz nigdzie w Szczecinie nie bylo, siostra zmartwiona ze bedzie musiala do poznania jechac a okazalo sie ze kucyk jest w sklepie w drawsku ) oczywiscie to foto ze świat jest a nowe fotki beda dzisiaj ;) Quote
ewelinabuck Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Ci życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy Twej gościł tak samo często, jak w tym dniu. Bądź zawsze szczęśliwa, złym losom nieznana, uprzejma, czuła, tkliwa, przez wszystkich kochana. Quote
Daisunia Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='ewelinabuck']Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Ci życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy Twej gościł tak samo często, jak w tym dniu. Bądź zawsze szczęśliwa, złym losom nieznana, uprzejma, czuła, tkliwa, przez wszystkich kochana. dziekuje :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
haska_12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Daisunia napisał(a):oczywiscie to foto ze świat jest a nowe fotki beda dzisiaj ;) A "dzisiaj" już minęło... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 haska_12 napisał(a):A "dzisiaj" już minęło... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale za to dziś byłam w parku z Daisynką ;) i mamy multum fot :loveu: gdzie ten przeklenty wiewiór ??! moje pyszczydło kochane :loveu: reszta fotek poźniej bo padam na twarz po spacerku :cool3: aha,zapomnialam dodać że dzisiaj Mała kończy 3 lata i 11 miesiecy ale ten czas szybko leci :placz::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wszzystkiego naj dla Zu:loveu: :loveu: :loveu: piekne fotki:loveu: Quote
Daisunia Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Asiaczek napisał(a):Oooo, to i kąpiel była? Pzdr oj była ... na szczęście tylko łapki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No właśnie. Tak sobie pomyślałam, czy to aby nie za wcześnie... Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 e tam dla mamuta nigdy za wczesnie:p :p :p bucek to i zima sie kapie bo lubi:p Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Futerko tak dobrze chroni od zimnej wody? pzdr. Quote
Recommended Posts