ewelinabuck Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mam nadzieje ze beda foteczki:p wpadasz do mnie na ferie z rodzicami??????????moja maam sie wczoraj dopytywala :p Quote
Martinee Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 kurcze teraz zobaczyłam ze ktos mnie wyprzedził to nie fer bo ja sie tak meczyłam Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 oj nie martw sie bedzie jeszcze wiele zagadek ze strony elizy;) Quote
Daisunia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 hihihi :lol: no to jeszcze jedna zagadka ale przyznam że i ja mam problem z rozpoznaniem gdzie jest moje słonce :lol: a co do ferii to jeszcze sie umowimy bo ja pierwszy tydzien ferii spedzam u siostry ;) i jeszcze fotka z niedzieli daisy ze swoim dziadkiem Int.ch ,zwyc. klasy weteranow na światowce Storm Kloud's HHUDSON ICY WIND :) Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mi sie wydaje to ze ten ostatni szczeniak od dupki strony oczywiscie przy cycu to daisy Quote
Daisunia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):mi sie wydaje to ze ten ostatni szczeniak od dupki strony oczywiscie przy cycu to daisy mnie też tak sie wydaje ale glowy nie dam :lol: Quote
Daisunia Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 haska_12 napisał(a):A ja czekam na fotki :diabloti: fotek narazie niet bo brzydka pogoda :placz: :placz: Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Faktycznie, a moze jakas mini domowa sesyjka ? :diabloti: Quote
Daisunia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='haska_12']Faktycznie, a moze jakas mini domowa sesyjka ? :diabloti: Hej !! Od wczoraj mamy bialutko na dworze ! a dzisiaj bylam z moja klasa na lodowisku .... trzesłam sie jak galareta , dwa pelne kolka przy barierce ale mimo to fajnie bylo ;) jak to mowia pierwsze koty za ploty potem bedzie lepiej ! :lol: ale do rzeczy wczoraj zrobilam tylko jedna fotke : (przepraszam za kiepska jakosc zdjecia ale padało) Quote
ewelinabuck Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Zyska linieje czy mi sie zdaje?????????sliczna fotencja:loveu: Quote
Daisunia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 ewelinabuck napisał(a):Zyska linieje czy mi sie zdaje?????????sliczna fotencja:loveu: oj niestety Zu linieje ..... troche sobie głupi moment wybrała na wymiane futerka :lol::lol::lol::lol: Quote
ewelinabuck Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 kurcze ze ja musze takie szczegoly zauwazac to juz mamucia choroba zwana mamufremia:oops: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 sliczne fotencje:loveu: :loveu: :loveu: rozowego noska narazie niet bo daisunia sobie pojechala i nas zostawila:evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ewelinabuck napisał(a):sliczne fotencje:loveu: :loveu: :loveu: rozowego noska narazie niet bo daisunia sobie pojechala i nas zostawila:evil_lol: Witam wszystkich ! wczoraj wrocilam z "wakacji" a jutro powinny byc nowe fotki bo pewnie zapomnieliscie jak Daisy wyglada ;) ps. śnieg mi zabrali... Quote
Daisunia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Mam nadzieje że dzis odzyskam aparat z/spowrotem (wybaczcie ale zawsze mam problemy z napisaniem tego wyrazu :lol::lol::roll: ) [SIZE=2] a tym czasem fotka Daisynki z wizyty w hodowli (foto od hodowcy) Pozdrawiam :multi: Quote
ewelinabuck Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 daisynka sliczniusia pannica:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 aparatu dalej brak :roll::placz::placz::placz::placz: www.daisunia.jakajest.pl zapraszam ;) Quote
Daisunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 No hej ! Pora na nowe fotki :loveu: jeszcze byla akcja "patyczek" ale fotorelacja później :lol: Quote
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ale sliczneeeeeee foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: daisy wyglada bombowo ( zapraszam na wszystko psach do topiku znawca rasy) Quote
Daisunia Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 akcja patyczek :lol: Pozdrawiamy ! Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ooo patyczkowa Daisy :evil_lol: super :lol: Ale to zdjęcie wymiata... :loveu: Quote
Daisunia Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='haska_12']Ooo patyczkowa Daisy :evil_lol: super :lol: Ale to zdjęcie wymiata... :loveu: hehe ;) a ile ja sie musialam nameczyc zeby zrobic te fote ;) bo daisunik nie raczyla spojzeć w obiektyw ale w koncu sie udalo ;) jutro nowe foty Quote
Recommended Posts