Daisunia Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 śniegu jak nie bylo tak nie ma a my bylysmy dzisiaj w lesie :multi: "juz do Ciebie biegnę":loveu: "grzecznie sobie siedze" "alez ja jestem grzeczna " łepek :loveu: na górce pozdr. Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzisiejsze fotki miodzio :loveu: Ps.Cofnełam się stronke wstecz i zobaczyłam to zdjęcie : :loveu: :loveu: :loveu: Malamucia lisica :loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ło matko! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Wlasnie, własnie, jak z przychodzenie Daisuni na zawołanie? Wraca do Panci w terenie? Quote
Daisunia Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wlasnie, własnie, jak z przychodzenie Daisuni na zawołanie? Wraca do Panci w terenie? Latem idzie bez smyczy kolo nogi zimą jak jest snieg to lubi poszalec ale juz jej nie moge spuszczac w okolicy poniewaz mamy lodowisko a poza tym jest ruchliwa ulica :/ ale jak chce ja wybiegac to przejde sie duzo wiekszy kawalek i tam ja spuszczam , poza tym odkad daisy jest z nami(jak jej nie bylo tez jeździlismy heh) jeździmy nad morze i do lasu i nad jeziorko ZAWSZE jest wybiegiwana. ale generalnie jak jestem z tata i z Zu w lesie to przychodzi odrazu moge powiedziec ze sie slucha w prawdzie mnie nie zawsze ale pracujemy nad tym :) narazie fot nie będzie Quote
ewelinabuck Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 daisy jest grzeczna bardzo;) fajne fotki:loveu: Quote
Daisunia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ewelinabuck napisał(a):daisy jest grzeczna bardzo;) fajne fotki:loveu: :lol: zwłaszcza jak mam cos w zanadrzu dla psiego pyszczka to daisy zmienia sie w anielice hehe :loveu: moi kochani spadl snieg ! niewiele ale to juz cos ;) no i obejzalam "Eight below przygoda na antarktydzie" piękny film :loveu: Quote
Daisunia Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 chicken napisał(a):Gdzie ty sie podziewasz?! Pokaz Daisy!! zepsuł mi sie komputer (mial wirusa :/ i rozwaliło sie coś) jeszcze go nie naprawili a ja jestem na drugim kompie i nie mam narazie jak wrzucic zdjec ale postaram sie cos wykombinowac i postaram sie zrobic jakies fotki ;) Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 eliza hop hop,gdzie jestes:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to niech szybko kompa naprawiaja a w ferie masz do mnie przyjechac rozkaz:mad: :mad: :mad: :mad: !!!!!!!!!!! Quote
Daisunia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Czesc i czolem ! wczoraj bylam w hodowli Daisy bylo suuuper dostalam plytke z fotkami Małej czarnej :loveu: (Daisy) w tej fotce sie zakochalam ! http://img161.imageshack.us/img161/1248/1000016imgfv0.jpg Pozdr. Eliza&mała czarna pieknotka ;) Quote
Daisunia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Jaki skrzacik :loveu: radarki ma the best ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wstawiaj wiecej, dostałaś przecież całą płytkę! :mad: Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jej sliczne radarki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: prosze o wiecej foteczek, zakochalam sie w tym malenstwie, byla sliczna i wyrosla na pieknego psa:loveu: Quote
Daisunia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 musze przyznac ze ja tez zakochalam sie w tym psie :loveu::loveu::loveu: ehh skad ja znam te spojzenie :loveu::loveu: http://img442.imageshack.us/my.php?image=img2011eq5.jpg reszta fotek malej bedzie poźniej ;) buziaczki Eliza&Daisy Quote
g_o_n_i_a Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jaka ona słodka! Domagam się wiecej małej Daisyski! :loveu: Quote
Daisunia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Jaka ona słodka! Domagam się wiecej małej Daisyski! :loveu: mowisz masz ;) uwaga zagadka ktora to Daisy ? [SIZE=2] Quote
haska_12 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ja mówie, że Daisy to da druga :evil_lol: Quote
Daisunia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 haska_12 napisał(a):Ja mówie, że Daisy to da druga :evil_lol: Nie :) :lol: Quote
ewelinabuck Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 daisy to ta taka obrocona troszke:loveu: Quote
Daisunia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 ewelinabuck napisał(a):daisy to ta taka obrocona troszke:loveu: tak :multi::multi::multi::multi::multi: poźniej beda jakieś nowe "domowe" fotki :) :lol: Quote
Recommended Posts