bellatriks Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Daisunia napisał(a):wrrrrrrrr ;( Jutro Tobie przesle :( poczta mi szwankuje :( także filmik bedzie jutro Kurcze, weszlam wlasnie, chcialam sprawdzic poczte ale serwer Onetu się chrzani:angryy: :angryy: :angryy: No cóż, filmik będzie pojutrze:shake: A ja gorąco przepraszam wszystkich, do których powinnam dzisiaj wpaść ale śpieszę się przed telewizorek, bo zaraz druga część Titanice;) pZDR Quote
Daisunia Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 bellatriks napisał(a):Kurcze, weszlam wlasnie, chcialam sprawdzic poczte ale serwer Onetu się chrzani:angryy: :angryy: :angryy: No cóż, filmik będzie pojutrze:shake: A ja gorąco przepraszam wszystkich, do których powinnam dzisiaj wpaść ale śpieszę się przed telewizorek, bo zaraz druga część Titanice;) pZDR no wlasnie bellatriks , filmik przesle ci dzisiaj ale jak nie będzie to bedzie to tylko i wylacznie wina onet poczty :lol: w czwartek 2 listopada 2006 mijają 3 lata odkad daisy jest z nami ! Kolejny rok .... utwierdzil mnie w przekonaniu ze Daisy jest moim ideałem psa towarzysza.... psa idealnego pod kazdym wzgledem psa ktory jest moim pierwszym psem i psa ktory odegral w moim zyciu i nadal odgrywa ważną role przyjaciółki , terapeutki ... po raz kolejny mowie : pies na medal .... poprostu moj ideał.... dziekuje Ci Daisuniu ze jestes ze mną 3 rok ze poprostu jestes... bo wiesz o tym ze jestes wspaniała idealna i najlepsza... bo jestes moją dumą.... bio jestes moja ... jeszcze raz dziękuję :* Quote
chicken Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Chcialam Wam zyczyc upiornej nocy :ghost_2: Oby snily Wam sie same strachy a zombi zjadly wasze wnetrznosci :eek: Quote
Daisunia Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 2 listopad 2003 "Już jest. Daisy jest z nami ! jest piękna" wpis z przed 3 lat ... taaak... dokladnie dzisiaj mijają 3 lata odkąd daisy jest z nami Kolejny rok za nami ... po raz kolejny Daisy udowodniła ze jest ucielesnieniem wszystkich moich marzeń.... ze jest idealna ... ze jest psem na medal... na zloty medal... ps.Spadł śnieg :) Quote
g_o_n_i_a Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ojejka, to juz 3 lata :o Gratulacje :multi: Quote
Daisunia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ojejka, to juz 3 lata :o Gratulacje :multi: dziekujemy :multi: jutro beda fotki :multi: Quote
Marta_Ares Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hejaa :* co tam u ciebie?? gdzie nowe fotki Quote
Daisunia Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 witam was kochani ! przepraszam ze nie pisalam ale wczoraj bylam na world dog show ;) ale jakieś fotki postaram się pstryknac ... jak narazie..... kuruję stopy :lol: :lol: Kati witamy w galerii :multi: zapraszamy częsciej :) Quote
Daisunia Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 haska_12 napisał(a):No to czekamy na fotki :) Moi mili ! :lol: dzisiaj nie mialam veny na robienie Zi fotek :) ale jutro sie zmobilizuje i pojde zrobic te fotki ;) przy okazji wybiegam piesa :lol: :multi: Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ok.. zrobiłaś... i gdzie one są ? :p :lol::p Quote
Daisunia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 zrobilam ale dzisiaj rano dopiero :roll: przepraszam że tak dlugo nie pisalam ale wiadomo szkola... :roll: łepek :loveu: wiatr w oczy :lol: :loveu: obserwatorka budowy lodowiska niedaleko nas ;) co ten czlowiek tam robi ?? zdziwiona obserowala pracujacego robotnika :lol: i foto ktore mam na pulpicie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu: Może chcesz się wymienić Daisy na mojego cielaczka? :eviltong: Ona taka cudowna jest, że szok :loveu: Quote
Daisunia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Ola&Kora']:loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu: Może chcesz się wymienić Daisy na mojego cielaczka? :eviltong: Ona taka cudowna jest, że szok :loveu: :lol: w zyciu sie nie zamienie :) nawet na super psa :) nawet na interchampiona :lol: Quote
Marta_Ares Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ale super minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Marta_Ares'] ale super minka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hihihi a ile sie musialam natrudzic żeby jej te zdjecie zrobic... Quote
Usia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 jaka mordka ....ale sliczna jest z reszta który mamutek jest brzydki:loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Daisyskowa! heeej :* co u was słychać ? ps. jutro albo w środe będą jakieś fotki ;) Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Daisunia; napisał(a):ps. jutro albo w środe będą jakieś fotki ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Jeeeeeeeeeeeeeeeeest :loveu: :multi: :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 sliczne fotusie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts