Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

Posted

Daisunia napisał(a):
wrrrrrrrr ;( Jutro Tobie przesle :( poczta mi szwankuje :(
także filmik bedzie jutro

Kurcze, weszlam wlasnie, chcialam sprawdzic poczte ale serwer Onetu się chrzani:angryy: :angryy: :angryy:

No cóż, filmik będzie pojutrze:shake:

A ja gorąco przepraszam wszystkich, do których powinnam dzisiaj wpaść ale śpieszę się przed telewizorek, bo zaraz druga część Titanice;)

pZDR

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks napisał(a):
Kurcze, weszlam wlasnie, chcialam sprawdzic poczte ale serwer Onetu się chrzani:angryy: :angryy: :angryy:

No cóż, filmik będzie pojutrze:shake:

A ja gorąco przepraszam wszystkich, do których powinnam dzisiaj wpaść ale śpieszę się przed telewizorek, bo zaraz druga część Titanice;)

pZDR

no wlasnie bellatriks , filmik przesle ci dzisiaj ale jak nie będzie to bedzie to tylko i wylacznie wina onet poczty :lol:

w czwartek 2 listopada 2006 mijają 3 lata odkad daisy jest z nami !
Kolejny rok .... utwierdzil mnie w przekonaniu ze Daisy jest moim ideałem psa towarzysza.... psa idealnego pod kazdym wzgledem
psa ktory jest moim pierwszym psem i psa ktory odegral w moim zyciu i nadal odgrywa ważną role przyjaciółki , terapeutki ...
po raz kolejny mowie : pies na medal .... poprostu moj ideał....
dziekuje Ci Daisuniu ze jestes ze mną 3 rok ze poprostu jestes... bo wiesz o tym ze jestes wspaniała idealna i najlepsza... bo jestes moją dumą.... bio jestes moja ... jeszcze raz dziękuję :*

Posted

2 listopad 2003
"Już jest. Daisy jest z nami ! jest piękna"
wpis z przed 3 lat ...
taaak... dokladnie dzisiaj mijają 3 lata odkąd daisy jest z nami
Kolejny rok za nami ... po raz kolejny Daisy udowodniła ze jest ucielesnieniem wszystkich moich marzeń.... ze jest idealna ... ze jest psem na medal... na zloty medal...

ps.Spadł śnieg :)

Posted

witam was kochani !
przepraszam ze nie pisalam ale wczoraj bylam na world dog show ;)
ale jakieś fotki postaram się pstryknac ... jak narazie..... kuruję stopy :lol: :lol:
Kati witamy w galerii :multi: zapraszamy częsciej :)

Posted

haska_12 napisał(a):
No to czekamy na fotki :)

Moi mili ! :lol:
dzisiaj nie mialam veny na robienie Zi fotek :) ale jutro sie zmobilizuje i pojde zrobic te fotki ;) przy okazji wybiegam piesa :lol: :multi:

Posted

zrobilam ale dzisiaj rano dopiero :roll: przepraszam że tak dlugo nie pisalam ale wiadomo szkola... :roll:
łepek :loveu:

wiatr w oczy :lol:

:loveu:

obserwatorka budowy lodowiska niedaleko nas ;)

co ten czlowiek tam robi ?? zdziwiona obserowala pracujacego robotnika :lol:

i foto ktore mam na pulpicie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Ola&Kora']:loveu: :loveu: :loveu: Śliczności :loveu: :loveu: :loveu:

Może chcesz się wymienić Daisy na mojego cielaczka? :eviltong: Ona taka cudowna jest, że szok :loveu:
:lol: w zyciu sie nie zamienie :) nawet na super psa :) nawet na interchampiona :lol: